SUNDAY TALK: Let me entertain you with my favourite YouTube video’s I’ve seen last week

Het was een goede week met YouTube video’s. Van Jennifer Lawrence en Justin Bieber tot One Direction en Adele, ik heb ze allemaal voorbij zien komen in hilarische video’s. Heel goed voor mijn buikspieren overigens. Ik kan me voorstellen dat je een aantal al gezien hebt, maar ik deel ze graag toch nog even met je.. Om te beginnen met de meest gênante momenten van Jennifer Lawrence. Je denkt namelijk misschien dat je al JLaw’s gênante momenten wel gezien hebt, ze viel immers bij de Oscars. Maar het kan nog veel erger. Trust me. Zou trouwens stuk voor stuk mij ook kunnen overkomen…

Tijdens een late night Facebooksessie kwam ik een video van Justin Bieber tegen die samen met een talkshowhost James Corden zijn nummers zingt in de auto. Geweldig. Zo zit ik dus ook in de auto als ik naar Justin Bieber’s muziek luister. Ik heb echt hardop in een deuk gelegen. En toen de video na tien minuten voorbij was dacht ik.. shit. Ik wil meer.

En wat bleek, er was net een follow-up video gemaakt waarin Justin weer in de auto stapt bij de talkshowhost, dit keer zingen ze nummers van zijn nieuwe album. Minstens zo goed als de eerste video.

Oooooh het was echt een goede week met YouTube video’s! Mijn favoriete spelletje van Ellen werd gespeeld door de heren van One Direction. En OMG Harry Styles hooked up with a fan! Er is dus nog hoop :’).

Meer The Ellen Show… Adele’s nummer Hello wordt gebruikt voor een campagne om droogte in de staat Californië tegen te gaan. Hahahaha.

En heb je deze video al gezien van Adele die meedoet aan een talentenshow met allemaal ‘Adele’s’. Ze gaat vermomd als ‘Jenny’ naar de auditie en het moment dat de andere kandidaten erachter komen wie er op het podium staat, is echt priceless.

Goed, volgens mij heb je nu genoeg video’s om je op deze druilerige zondag even te kunnen vermaken. Hebben jullie nog leuke video’s voor mij die ik niet mag missen? Ik heb deze video’s inmiddels meerdere malen bekeken en ik ben wel in voor wat nieuw lach-materiaal.

Liefs,
Annemerel

Delen:

9 Reacties

 1. Marleen
  november 22, 2015 / 12:22

  Hahaha, dat filmpje met Jennifer Lawrence. Geweldig mens is ze toch! Maar ik vond de ergste blooper van Jimmy Fallon stiekem nog grappiger ;-)

 2. november 22, 2015 / 12:37

  Jennifer Lawrence vind ik geweldig, zij is en blijft zo down to earth freakin love that!

 3. november 22, 2015 / 13:11

  Ah zo veel leuke video’s! :-)

 4. november 22, 2015 / 13:13

  Justin Bieber is zo’n cutie in die video’s, haha. Zijn nieuwe muziek vind ik stiekem ook heel leuk. Het filmpje van Adele heb ik al gezien of course, echt geweldig!

 5. Tamar
  november 22, 2015 / 21:26

  Alle filmpjes zijn hilarisch! En can we talk about hoe geweldig Justin’s nieuwe album is?

 6. Ilse
  november 22, 2015 / 23:11

  Wat een leuke video’s! :)

 7. Geertje
  november 23, 2015 / 10:46

  Aah you made my monday :) Superleuke filmpjes!

 8. Danielle
  november 26, 2015 / 19:53

  whaaaa, iets verder klikken en dan Johnny Depp plays never have I ever! Omg <3

 9. december 3, 2015 / 23:51

  Ah wat leuk om dit tegen te komen! Ik kan gaan slapen met een lach op mijn gezicht :)