LOVE & SHARE: 89

 photo loveenshare.jpg

Op Twitter ben ik de hele dag door potentieel-interessante artikelen aan mijn favorieten aan het toevoegen. Vaak heb ik niet meteen tijd om het te lezen, maar in de trein, ‘s avonds voor het slapen of op zondagochtend vind ik het heerlijk om door mijn favorieten te bladeren en de artikelen te lezen. En because I love to share (behalve mijn eten, Joey doesn’t share ;-) ), heb ik de 10 leukste, interessantste artikelen voor je verzameld.

? Uit onderzoek is gebleken dat het leven van een blogger zo leuk nog niet is… Veel van deze dingen kloppen voor mij wel, vooral het feit van altijd ‘aan moeten staan’. Maar of mijn leven daardoor minder leuk is? Ik denk dat ik hetzelfde gehad zou hebben op het moment dat ik geen blogger geweest was, ik ben niet voor niets ooit begonnen met bloggen.

? Tijd gespendeerd in de natuur zou zelf-controle stimuleren. Ik denk dat dit een hele goede reden is om heel snel weer op wintersport te gaan. Want dat is de enige plek waar je natuur hebt, toch ;-).

? Voordelen van hardlopen met koude weersomstandigheden. Nu mag het voor mij wel echt koud gaan worden, als die wind en regen maar opsodemietert!

? 13 dingen die we geleerd hebben door The Hills.

? Als Friends fan vond ik het heel grappig om te zien dat Jennifer Aniston in een aflevering vervangen is door iemand anders en ik heb dat niet door gehad. Hetzelfde geldt overigens voor Courtney Cox, ook zij werd in een aflevering door iemand anders vervangen en niemand had het door… had inderdaad ;-)

? Heftig verhaal, een vrouw met een terminale ziekte liep onlangs haar laatste marathon.

? 9 momenten waarop Leonardo DiCaprio onweerstaanbaar was…

? De reden waarom je nooit een nachtje door moet halen.

? Quiz: Welke Starbucksbeker ben jij? Ik ben de Starbucks Holiday Cup uit 2014!

? Quiz: Deze quiz raadt of je een Belieber of een Directioner bent… Ik wist van te voren eigenlijk niet wat ik was, maar volgens deze quiz ben ik een Belieber. Ok, I’ll take it ;-).

Liefs,
Annemerel

Delen:

5 Reacties

 1. Ilse
  november 21, 2015 / 18:16

  Die starbucksbeker quiz is leuk, ik ben ook de holiday cup uit 2014! De quiz zegt Justin Bieber maar daar ben ik het niet mee eens. Leuke weetjes over hardlopen in de herfst/winter en ik ben ook klaar met de regen en de harde wind.

 2. november 21, 2015 / 18:35

  Ik ben de Starbucks 2013 Holiday Cup :-)! Ik ben een One Directioner, uhmmm dat weet ik zo net nog niet!

 3. november 21, 2015 / 23:04

  Haha ook ik ben een 2014 mok. Heb toevallig vanavond 3 kerst mokken bij de starbucks gehaald

 4. november 22, 2015 / 11:45

  Wat grappig die quiz of je een beliebe rof one directioner bent, ik ben dan een one directioner wat me niet verbaasd haha.

 5. Marleen
  november 22, 2015 / 20:16

  Ik had ook niet door dat courtney vervangen werd in die aflevering. Een vriendin vertelde me laatst dat in Gossip Girl, Blair’s moeder in de eerste aflevering ook door iemand anders gespeeld werd. Haha, ook niet door gehad.