SNAPSHOT DIARY: 10/10

 photo Recently Updated96.jpg


 photo Recently Updated96.jpg

Good morning, niet het meest gezonde ontbijt.. een stuk chocoladetaart van Philippe Galerne dat nog over was van afgelopen woensdag. Moest echt zo snel mogelijk op want hij begon al oud te worden. Ik word overigens wakker met de nieuwste aflevering Scream Queens.

Mijn hindoe-stip heb ik vannacht afgeplakt met een pleister waar ik antibiotica-gel opgesmeerd heb. Ben benieuwd of ‘ie er nog onder zit.

 photo Recently Updated96.jpg

Maar eerst even mijn Snapshot Diary van vrijdag maken.

Oh oh… nu verkopen ze ook Maje en Sandro in de webshop van de Bijenkorf. Gevaarlijk dit.

 photo Recently Updated96.jpg

Even een paar minuten planken…

Twee perfect zacht gekookte eitjes erin…

 photo Recently Updated96.jpg

En tijd om hard te lopen. Wat een ontzettend lekker herfstweer is het vandaag. Ik heb een week niet gelopen, ik was verkouden, had het druk en het kwam er gewoon even niet van. Na een week was het heerlijk om weer te genieten van het lopen.

 photo Recently Updated96.jpg

Pakketje bij thuiskomst! Spullen die ik nodig heb voor een advertorial die over een paar weken online moet (maar nu al gemaakt moet worden).

Wat heb ik met mijn wenkbrauwen gedaan? Ze zijn nogal eh… heftig vandaag.

 photo Recently Updated96.jpg

Foto maken voor de advertorial. Omdat ik helaas geen fotograaf bij me in heb wonen mag ik dit met de zelfontspanner doen. Gelukkig heb ik een afstandsbediening zodat ik niet na iedere foto naar de camera hoef te lopen om opnieuw op het knopje te drukken.

Work work work!

 photo Recently Updated96.jpg

Life is better in Jogha ;-). Ik heb energie te veel en gebruik die energie voor een korte dans-work-out in mijn studio.

 photo Recently Updated96.jpg

Ik wist eerst nog niet of ik wel tijd wilde maken The Vampire Diaries, maar dat deed ik dus uiteindelijk wel. Ik was toch wel heel erg benieuwd naar het nieuwe seizoen. Ik zal niet al te veel over de aflevering verklappen, maar het speelt zich dus deels af in ‘Amsterdam’. Ik dacht he… heb ik dat gemist, dat de cast van TVD in Amsterdam was? Nou, heb ik dus niet gemist, is gewoon opgenomen op een set in Atlanta waarschijnlijk. Het leek niet eens op Amsterdam. Van het terras waar ze op zaten tot de bestrating en de nummerborden (vijf tekens in plaats van zes). Maar het was leuk geprobeerd.

 photo Recently Updated96.jpg

Ik bestel een salade bij Greenbowl als avondeten. Had hem al een tijdje niet gehad en hij was anders dan in mijn geheugen. Minder lekker eigenlijk… Maar de garnalen smaakten wel heel goed.

Wat ik daarna doe? Ik zoek een leuke film op Netflix en ga uiteindelijk voor een Toscaanse Bruiloft. Ik kijk normaal nooit naar Nederlandse films of series, op Gooische Vrouwen na dan. Maar ik had dus ook nog nooit Jan Kooijman in actie gezien. Ligt het aan mij of heeft hij soms wel wat weg van Matt Bomer? Niemand tipt natuurlijk aan de echte Matt Bomer, maar soms dacht ik iets te herkennen.

Na de film ben ik verder gegaan in een boek dat ik lees als achtergrondinformatie voor mijn boek. Maar daar viel ik al snel van in slaap. Oeps… 

Liefs,
Annemerel

Delen:

19 Reacties

 1. oktober 11, 2015 / 12:18

  Leuk weer een keer een Snapshot Diary! Niet dat jij ze niet meer maakte, maar ben een poosje afwezig geweest. Ik vind het bos geweldig hoor, maar als ik die foto van de zee zie kriebelt het toch wel. Weer niet gezien deze zomer. Volgend jaar dan maar weer. Chocoladetaart als ontbijt. Tsja, wat moet je anders? Weggooien is geen optie.

 2. oktober 11, 2015 / 12:28

  Heerlijk zo’n dagje thuiswerken. Ik begin dat steeds meer te waarderen.

 3. oktober 11, 2015 / 13:38

  (chocolade)taart als ontbijt is altijd een goed idee! Toch een beetje jammer dat ze in TVD niet zo goed hun best hebben gedaan om Amsterdam na te maken, haha.

 4. Yvonne
  oktober 11, 2015 / 13:53

  Fijn om te lezen dat jij ook wel eens even geen tijd hebt om te lopen. Ik ben nu drie dagen niet geweest door mijn tentamen en voelde me al erg schuldig.

 5. oktober 11, 2015 / 14:30

  Heerlijk zo’n dag thuiswerken! Ik ben vandaag ook vol gas bezig, heel de week ziek geweest dus er is werk aan de winkel haha!

 6. oktober 11, 2015 / 14:37

  Leuk! Wat een gave outfit van Jogha heb je!

 7. oktober 11, 2015 / 15:21

  Leuk dagje! En wat stom dat de cast van TVD niet gewoon even echt naar Amsterdam is geweest!

 8. oktober 11, 2015 / 17:00

  Oh ja, de nieuwe aflevering van TVD!! Zooo benieuwd

 9. Ilse
  oktober 11, 2015 / 17:16

  Ik dacht even dat mijn laptop kapot was toen ik ineens Nielson hoorde in TVD maar wel een spannende aflevering! Toffe outfit van Jogha en ook niet goed voor mij dat ze Maje en Sandro verkopen in de webshop van de bijenkorf!

 10. oktober 11, 2015 / 17:17

  Lekker gevarieerde dag en heerlijk om weer hard te lopen lijkt me! Niets mis met je wenkbrauwen trouwens ;) Werken met een zelfontspanner vind ik vaak behoorlijk inefficiënt maar je kan tenminste wel precies zelf bepalen hoe je eindresultaat wordt haha.

 11. Niya
  oktober 11, 2015 / 17:51

  Begrijp ik het goed en vergelijk je hier een ‘hindoe-stip’ met een puist? Is dat iets wat je als normaal beschouwd? Het is namelijk naar mijn mening onzettend offensive en ongepast en toont niet alleen van gebrek aan kennis van je medemens (je woont in Den Haag for god’s sake) maar ook aan ontzettend disrespect naar andere religies.

  • Kay
   oktober 11, 2015 / 19:49

   Hold your horses. Zo bedoeld ze het vast niet en iedereen begrijpt zo tenminste dat ze een puist op die plek bedoeld. Niet te zwaar opvatten, wordt het niet gezelliger op ;)

   • Niya
    oktober 11, 2015 / 20:24

    Het gaat er niet om wat iedereen wel of niet begrijpt, en de intentie van Annemerel is hier verder ook niet van belang met betrekking tot de onwetendheid van haar opmerking. Als ik een comment achter laat, is ‘ie bijna altijd gezellig ;) Als ik echter een punt wil maken omdat iemand iets zegt wat onwetend overkomt, moet dat ook kunnen.

    • Annemerel
     Auteur
     oktober 13, 2015 / 13:40

     Hi Niya, dit was absoluut niet onaardig bedoeld en is ook niet gezegd uit desinteresse en respect voor ‘andere’ religies (weet jij überhaupt wat mijn religie is, want daar heb ik hier nog nooit over gesproken). Maar ik geef toe, ik had het misschien niet op deze manier moeten schrijven.

 12. oktober 11, 2015 / 18:34

  Wat heb je toch een goed lijf!!

 13. Krista
  oktober 12, 2015 / 08:03

  Leuke diary! Ik snap nog steeds niet hoe jij na de marathon meteen alweer zoveel looptrainingen hebt kunnen doen, laat staan de dag erna, of laat staan 47km :P Ik heb gisteren de hele in Eindhoven gelopen en ik heb nog net geen rollator nodig om van de woonkamer naar de keuken te komen :’D Maar het was het sowieso waard.
  En het herfstweer is inderdaad prachtig tot nu toe!

 14. Desiré
  oktober 12, 2015 / 12:51

  En wat vind je nu verder van The Vampire Diaries? ik moet er weer ff aan wennen hoor, maar ga het wel gewoon weer volgen.
  Als je van Gooische Vrouwen houd dan raad ik je Divorce ook aan om eens te kijken (ik ben er een paar weken geleden mee begonnen, had het ook nog nooit gezien (geen tijd enzo) en nu lekker aan het bingewatchen, maar is echt een hele leuke serie! kijkt lekker weg en kunt ondertussen ook nog wel andere dingen doen haha, ik hou van multitasken ;p )

 15. oktober 12, 2015 / 15:34

  Ik zit nu toevallig Vampire Diaries te kijken en dacht precies het zelfde als jij; holy S, wat heb ik gemist? Waren ze in Amsterdam? Waarom wist ik dat niet? (ik werk tenslotte in het film wereldje en had dat natuurlijk graag geweten of die dag willen assisteren op de set) Maar idd het is ergens anders opgenomen. Jammer maar begrijpelijk. Wel grappig dat nummer van Nielson eronder, ik dacht eerst dat er wat mis was met mijn laptop. Hahaha.

 16. oktober 17, 2015 / 09:09

  Een film met Jan Kooijman is altijd prima! Deze wil ik nog altijd zien, ben dus wel erg benieuwd!