LOVE & SHARE: 83

 photo loveenshare.jpg

Op Twitter ben ik de hele dag door potentieel-interessante artikelen aan mijn favorieten aan het toevoegen. Vaak heb ik niet meteen tijd om het te lezen, maar in de trein, ‘s avonds voor het slapen of op zondagochtend vind ik het heerlijk om door mijn favorieten te bladeren en de artikelen te lezen. En because I love to share (behalve mijn eten, Joey doesn’t share ;-) ), heb ik de 10 leukste, interessantste artikelen voor je verzameld.

? Emily Blunt deelt wat fijne The Devil Wears Prada-trivia. Waar haalde zij haar teksten voor de film vandaan?

? Bizar verhaal dit… een 24-jarige hetero man die een relatie heeft met een 51-jarige rijke man (homoseksueel), voor het geld. Gekke mensen zijn er.. maar ja wie ben ik om te oordelen, als ze gelukkig zijn.

? De eerste officiële foto van het derde deel van Bridget Jones Diary is hier! En alles dat we tot nu toe over de film weten.

? Adele komt (net als heel veel andere artiesten) deze herfst met een nieuw album. Buzzfeed zet alles wat we tot nu toe over het album weten op een rijtje.

? Deze work-out van vijf minuten belooft je flexibeler te maken.

? 7 verhalen die je trots zullen maken een hardloper te zijn. 7 inspirerende loopverhalen.

? 6 dingen die je kunt doen in plaats van naar je telefoon staren.

? Quiz: Welk historisch figuur zou jij moeten daten? Ik kreeg Stalin. STALIN! Damn this quiz… Moet ik wel toegeven dat hij er op de foto bij het artikel best goed uit ziet.. is dit echt Stalin?

? Quiz: Hoe lang zou jouw carrière bij Runway (het fictieve tijdschrift uit The Devil wears Prada) duren? Die van mij is ‘long lasting’… dus.

? Quiz: Laat raden hoe oud je bent en hoe populair je was op de middelbare school… Ik kreeg ‘midden tot eind twintig (klopt) en mateloos populair (ik was gewoon normaal.. niet mateloos populair, niet mateloos onpopulair).

Liefs,
Annemerel

Delen:

8 Reacties

 1. Olga
  oktober 10, 2015 / 17:15

  Ja dat is de jonge Stalin!

 2. Lisa
  oktober 10, 2015 / 17:40

  Klopt, dat is Stalin! Heel raar om je te beseffen zeker als je net zoals ik al aardig wat onderzoek hebt gedaan naar de verschrikkelijke dingen die deze man heeft gedaan gedurende zijn leven…

 3. oktober 10, 2015 / 18:31

  Wow de quiz had het redelijk goed, grappig!

 4. oktober 10, 2015 / 18:33

  Hahaha, die quizjes! Blijft lachen. Ik zou moeten daten met Anton Chekov. Eerst die baard lozen!

 5. oktober 10, 2015 / 18:58

  Mijn carrière daar is ook long lasting, iets te vaak de film gezien haha?!

 6. Ilse
  oktober 11, 2015 / 16:51

  Zo tof als er een nieuw album komt van Adele.
  En leuke quizzen! (again)

 7. oktober 11, 2015 / 17:19

  JA! Weer nieuwe quizzenn, love it! Ik zou Tenzing Norgay moeten daten… Ennn ik zou in mijn mid-late twenties moeten zijn (ik word over 2 weken 20) en zou super populair geweest zijn (super is een groot woord).

 8. oktober 17, 2015 / 09:08

  Haha, ik kreeg: You got: A pretty geeky person in their early 30s. Daar klopt helemaal niks van. Boehoe, ik was totaal niet nerdy en ik ben pas 29. Please don’t remind me this soon I have only one year to go! :P