SUNDAY TALK: LOVE Magazine, Magic Mike XXL, Gigi & more..

 photo kylie-jenner-love-magazine-ftr.jpg

LOVE Magazine pakt groots uit met het nieuwe nummer. Niet alleen staan Cara en Kendall innig omarmd op de cover, van binnen is ‘ie minstens net zo spannend. Zo staat Kylie Jenner er bijna onherkenbaar in.. En staan haar zussen Kendall en Kim er volledig naakt in… (read more = NSFW foto’s)

 photo Desktop97.jpg
Maar eh.. als je je afvraagt waar Kendall’s borsten vandaan komen? Die zijn gewoon gephotoshopt!

Ik heb zin in de zomer… niet alleen heb ik behoefte aan warmte en zon, ik kan ook niet wachten op de nieuwe Magic Mike (XXL) film! De teaser trailer is in ieder geval veelbelovend.

Deze campagne van Gigi Hadid voor Seafolly zorgt trouwens ook wel voor dat verlangen naar de zomer…

Nathalie Portman is een runaway bride in de nieuwe Dior-campagne. Neem even de tijd om deze één minuut en veertig seconden durende clip te bekijken, prachtige beelden!

 photo Desktop98.jpg

Je altijd afgevraagd hoe baby’s op TV er later uit komen te zien? De tweeling Cali en Noelle Sheldon speelde Emma, de dochter van Ross en Rachel in Friends. Nu, ruim tien jaar later, zie je nog steeds wel iets terug van baby Emma in de gezichtjes van de tweeling, maar ik voel me vooral heel erg oud.. Zien mensen die er in de jaren ’00 geboren zijn NU al zo volwassen uit? Hoe zie IK er dan uit?

Hebben jullie de half-time show van Katy Perry tijdens de Super Bowl al bekeken? Zo niet… Hier boven de volledige 13-minuten durende show. Ik eh… weet trouwens niet of ik het finaal gemist heb, maar ik kon de ‘Taylor Dis’ gelukkig niet vinden.

HAPPY SUNDAY!

Liefs,
Annemerel

Delen:

15 Reacties

 1. februari 8, 2015 / 12:11

  Ik weet niet zo goed wat ik van de Kardashians moet vinden hoor.. Een beetje eh.. aparte foto’s haha.

 2. februari 8, 2015 / 12:42

  Oef, die Magic Mike trailer, kom maar door met de zomer!! En mijn zusje is in 2000 geboren, die is nu ook al 14. Zó bizar.

 3. februari 8, 2015 / 13:08

  Ik snap die foto’s van Kim en Kendall echt niet. Very weird.

 4. februari 8, 2015 / 13:55

  Prachtige beelden van huize Dior. Lekker rebels I love it.

  Minder prachtig vond ik de beelden van Kim K. die waren niet zo pretty. Kim had wat rare poses…Dat je denkt pas op dadelijk floept er nog een scheet uit Kimmie.

 5. februari 8, 2015 / 14:07

  Ik snap je voorledig met de kinderen uit 2000. Ik kwam laatst tot het besef dat het al weer bijna 10 jaar geleden is dat ik mijn eerste rijles had! Ineens kwam het besef dat ik toch wel oud begin te worden!

 6. februari 8, 2015 / 14:07

  Ah dat Katy Perry optreden is zo leuk! En ik ben ook niet zo enthousiast over die naaktfoto’s hoor, vind ze niet zo mooi..

 7. februari 8, 2015 / 14:12

  Het filmpje van de campagne van Gigi Hadid voor Seafolly vind ik erg leuk ?

 8. Ilse
  februari 8, 2015 / 14:23

  Tja, Annie we worden oud. :(
  En ik heb ook wel errug zin in de zomer.

 9. februari 8, 2015 / 14:42

  Aaah, ik kan niet wachten tot de zomer. Ik vond Magic Mike wel een behoorlijk slechte film, maar de mooie mannen maakten veel goed!

 10. februari 8, 2015 / 15:33

  Ook niet mijn ding die Kardashians. Weird….

 11. Ingrid
  februari 8, 2015 / 18:17

  Haha die Taylor Swift – Katy Perry feud had ik even gemist, hilarisch, twee van die brave mutsen die elkaar allerlei steken onder water geven. Het filmpje van seafolly is leuk, ik wil die bikini’s ;)

 12. Denise
  februari 8, 2015 / 19:43

  Niet zo ontzettend tuttig doen, dames, over die Kardashians. Alsof jullie zelf zulke engeltjes zijn.

 13. februari 10, 2015 / 14:25

  Leuk artikel weer!