LOVE & SHARE: 60

 photo loveenshare.jpg

Op twitter ben ik de hele dag door potentieel-interessante artikelen aan mijn favorieten aan het toevoegen. Vaak heb ik niet meteen tijd om het te lezen, maar in de trein, ‘s avonds voor het slapen of op zondagochtend vind ik het heerlijk om door mijn favorieten te bladeren en de artikelen te lezen. En because I love to share (behalve mijn eten, Joey doesn’t share ;-) ), heb ik de 10 leukste, interessantste artikelen voor je verzameld.

? Leuke infographic over de opbouw van de perfecte werkdag.

? Is jouw hoofd ook wel eens te druk om in slaap te vallen? Zo krijg je je hoofd rustig.

? Het beste en slechtste uit de februari-magazines volgens The Cut.

? 27 dingen die jouw geluk in de weg staan.

? 31 gezonde gerechten die je binnen 10 minuten maakt.

? 9 gewoonten van mensen die nooit jaloers zijn

? Deze 10 boss-lady tips & skills gaan je helpen!

? Quiz: Alleen doen als je écht single bent.. wat voor single ben jij? Ik ben een ‘who cares’ “You’re not *against* being in a relationship, but it’s not the thing you want the most right now. Maybe it’s because you’re not quite ready, and maybe it’s because you’re just not meeting the right people. But it doesn’t matter either way, because you’re enjoying your life as it is, and you’re amazing. Don’t let anyone bring you down for being single!”

? Quiz: hoeveel verhaallijnen kun jij bij de personages van Gossip Girl matchen? Ik had er veertien van de zestien goed.. Ik denk dat het tijd is om Gossip Girl voor de 26ste keer opnieuw te kijken!

? Quiz: welke celebrity zou jouw roommate moeten zijn? Ik kreeg Kim Kardashian, maar ben het daar niet helemaal mee eens, haha.

Liefs,
Annemerel

Delen:

11 Reacties

 1. februari 7, 2015 / 17:25

  Zo, die opbouw van de perfecte werkdag is echt druk joh! Echt de hele dag tot een uur of 21 bezig, dat zou ik nooit volhouden. Maar wel chill dat ze er ook een uurtje beweging en relaxing in stopt. Het artikel over hoe je hoofd rustig kan worden als je wilt slapen vind ik erg nuttig.
  Ik ben een ‘no big rush’ single, en dat klopt denk ik wel, haha. Aaah, Taylor Swift gaat mijn roommate zijn. Ik ben zo dol op die quizen altijd :D

 2. februari 7, 2015 / 17:50

  Leuk die recepten! Zitten een aantal dingen tussen die me heel erg lekker lijken (al betwijfel ik of alles binnen 10 min af is!)

 3. februari 7, 2015 / 17:55

  Juist, die link naar die recepten bewaren we. Ik haat lang in de keuken staan!

 4. februari 7, 2015 / 18:36

  Leuk! En die receptenlink is heel handig!

 5. februari 7, 2015 / 18:59

  Wo-oh, uit de single quiz kwam ‘not much longer’.. :O En aangezien Harry Styles mijn roommate zou moeten zijn, is dat maar goed ook, ik vrees dat wij elkaar niet zo zouden liggen ;P

 6. februari 7, 2015 / 19:57

  Quizjes: altijd leuk om je tijd mee te doden haha!

 7. februari 7, 2015 / 20:11

  Leeeuk ik ga de quizjes meteen doen, behalve die singlequiz dan hihi

 8. Ilse
  februari 8, 2015 / 01:00

  Not Much Longer-single ben ik en dat houd dus in dat ik het lange single-zijn zat ben en daar zit inderdaad wel iets van waarheid in ja.
  Met de GG-quiz had ik ook 14 van de 16 goed! :)
  Haha, Harry Styles is mijn perfecte huisgenootje.

 9. februari 8, 2015 / 10:05

  Een handige apps om linkjes te bewaren is pocket. Ik gebruik het zelf ook en het is super makkelijk. Leuk artikel.

 10. Elvira
  februari 8, 2015 / 15:46

  Oepsie, Gossipgirl was mijn eerste serie-liefde om het zo te noemen, toch heb ik maar 7 van de 16 goed :$ is al een paar jaar geleden dat ik dat gekeken heb :(

 11. Arlijn
  februari 10, 2015 / 00:27

  Not Much Longer-single….. Okayy
  Altijd leuk die quizjes! En het artikel met de recepten sla ik op!!!