SNAPSHOT DIARY: 7/2

 photo Collages7.jpg


 photo Desktop106.jpg

Good morning, vandaag staat er een lange duurloop met Marloes op het programma. Samen lopen we op 8 maart (vandaag over 4 weken!) de CPC en vandaag gaan we kijken hoe het er voor staat met onze conditie. Marloes loopt normaliter alleen korte afstanden, maar ze is wel een stuk sneller dan ik. Aan mij de taak om een route door Den Haag uit te zetten. Ik kies ervoor om een gedeelte van de route van de CPC te lopen. Sommige gedeeltes van de route zijn een beetje saai, maar dit is een mooie oefening!

#iwokeuplikethis.. Ik hou van goed licht ;-)

 photo Desktop106.jpg

Mijn favoriete ontbijt voor een duurloop, havermout! Ik was te lui om een appel te schillen en in stukjes te snijden, dus dit keer maak ik mijn ‘befaamde’ havermout met amandelmelk, rozijnen en kaneel ZONDER appel.

Marloes is gearriveerd, nog een laatste blik op de route zodat we niet gaan verdwalen (het laatste stuk heb ik niet helemaal in mijn hoofd zitten).

 photo Desktop106.jpg

We zijn onderweg! Hier lopen we over de boulevard van Scheveningen, we hebben nu zo’n elf a twaalf kilometer gelopen en het gaat best lekker!

En ook na veertien kilometer kunnen we nog lachen! Mijn knie houdt het wonderbaarlijk goed.

 photo Desktop106.jpg

DONE! 17,5 kilometer in precies 90 minuten tijd, dat is een pace van 5’08 (net iets langzamer dan twaalf kilometer per uur). Het was de bedoeling dat we deze snelheid zouden lopen, want zoals ik eerder al gezegd heb, langzaam joggen is te belastend voor mijn knie.

 photo Desktop106.jpg

Na een snelle douche is het tijd voor… bananenpannenkoeken met Nutella! Oh boy, ik had die pot Nutella nooit moeten kopen. Dit is mijn eerste Nutella pot EVER en ik ben nu al verslaafd. Dat ding gaat met me mee naar bed. Tot zover mijn goede voornemens.

Door naar Amsterdam, we hebben een training met Women’s Health & Arie Boomsma op het programma staan. Mijn ‘No Shame in my Game‘ playlist staat natuurlijk aan! Volgens mij zingen we hier ‘Quit playing games with my heart’.

 photo Desktop106.jpg

De Vondelgym ziet er héél goed uit.. Kijk in zo’n sportschool zou ik ook nog wel willen sporten. Helaas ligt deze een beetje uit de route..

 photo Desktop106.jpg

Links: het moment dat Arie me vertelt dat ik mijn iPhone écht weg moet leggen. Oeps. Sorry Aar, maar je wil toch dat we over jou en je gym schrijven? En je weet toch ook dat een foto meer dan 1000 woorden zegt?

Na een crossfit work-out van een uur (ja, na die 90 minuten rennen) is het tijd voor eten, heel veel eten. Gelukkig staan er genoeg gezonde hapjes op tafel! Ik ga me te buiten aan vijgen en dadels.

 photo Desktop106.jpg

Tessa van der Steen oftewel ‘Your Health Coach’ geeft ons een lezing over haar 21-dagen detoxplan dat komende maand in Women’s Health staat.

Maar ik kan alleen maar denken aan ETEN! Na de lezing staan deze bakjes met heerlijke Hummus en selderij klaar. Hummus heeft nog nooit zo goed gesmaakt.

 photo Desktop106.jpg

Selfie met Marloes..

En dé foto waar jullie allemaal op gewacht hebben, haha, dé foto met Arie.

 photo Desktop106.jpg

Ik zet Marloes af bij haar schoonzusje op de Singel, wat heel makkelijk klinkt, maar absoluut niet makkelijk was. Ga jij maar eens door de Spuistraat over het Koningsplein rijden op zaterdagmiddag.. Het is een wonder dat iedereen nog leeft. Als ik eenmaal op de snelweg zit eet ik al het eten dat ik in mijn auto kan vinden op, zoals deze speltcrackers.

Quit Playing Games With My Heart is toch wel een favorietje uit de lijst hoor!

 photo Desktop106.jpg

Eenmaal thuis heb ik allerlei wilde plannen. Ik moet mijn stukken voor Metro nog voor een deel schrijven (zondagavond, vanavond, deadline) en ik wil naar een après ski feestje met vriendinnen. Maar na één aflevering Glee veranderen mijn plannen spontaan. Ik ben moe. Goh, vreemd…

Er volgt een aflevering Hart of Dixie..

 photo Desktop106.jpg
En de nieuwste aflevering van The Vampire Diaries…

Om vervolgens tien minuten voor het einde van Pretty Little Liars in slaap te vallen.. Het is nog niet eens 20.00u !!!

Ik werd vanmorgen om 8.00u wakker, twaalf uur geslapen.. met de spierpijn valt het gelukkig mee (alleen mijn armen en schouders zijn pijnlijk, maar dat had ik direct na de training ook al), vandaag dus een ERG drukke To Do List, want al die dingen die ik gisteravond moest doen, moet ik nu dus ook nog steeds doen. Oeps. Eerst Metro, EERST Metro… daarna kan ik weer aan andere dingen gaan denken.

Liefs,
Annemerel

Delen:

19 Reacties

 1. februari 8, 2015 / 17:04

  Pfoeh, dat is een behoorlijk intense dag haha! Ik heb gisteren 15km gerend en de rest van de dag kon ik niks meer. Knap dat je daarna nog een uur lang crossfit hebt gedaan!

 2. februari 8, 2015 / 17:13

  Wat ben ik onder de indruk van de paces die ik de laatste voorbij zie komen. Je was al snel, maar hallelujah de laatste tijd is het gewoon belachelijk ;)

 3. februari 8, 2015 / 17:20

  Hahaha, die pannenkoek met Nutella. Ik heb laatst ook voor het eerst in mijn leven een pot gekocht. Wel zo’n kleintje met zo’n gek dekseltje. Ik koop het echt nooit meer! Het is zo lekker, maar mijn huid reageert er helaas direct op. Jammer!!!

 4. februari 8, 2015 / 17:22

  Wat een goede snelheid voor zo’n lange duurloop! Well done. Arie was natuurlijk niet vervelend om naar te kijken, haha. De gym ziet er inderdaad goed uit, maar ren ik liever buiten dan dat ik binnen aan het sporten ben…

 5. Ilse
  februari 8, 2015 / 17:48

  Wauw, jij bent goed bezig! :)
  Ik hoopte ergens al dat er van gisteren een snapshot diary kwam want de foto’s op insta zagen er erg leuk uit en vondelgym is zo’n fijne fitnessplek.

 6. februari 8, 2015 / 18:01

  Haha ah, het is ook wel eens lekker om 12 uur door te halen! Succes met je artikel voor METRO! <3

 7. februari 8, 2015 / 18:03

  Wat een sportief dagje! Leuk!

 8. februari 8, 2015 / 18:07

  Wat ben jij actief geweest zeg! Geen wonder dat je zo moe bent!

 9. Tessa
  februari 8, 2015 / 18:26

  Ik heb laatst ook mijn eerste pot Nutella gekocht. Ben nu halverwege pot 3….

 10. februari 8, 2015 / 18:29

  Lekker druk dagje! Heerlijk om zo actief bezig te zijn en dat af te sluiten met series in bed! :)

 11. februari 8, 2015 / 20:30

  Lekker druk dagje! Maar wel leuk zo te lezen. Ik kan ook nooit van de Nutella afblijven als die eenmaal in huis is, haha.

 12. februari 8, 2015 / 20:36

  Eerste pot Nutella ever?! Wow. De combinatie van plantaardige olie en suiker is lekker hè ;-) duivels maar zo lekker.

  Fijn dat het goed gaat met je knie en knap werk zo veel actie op één dag.

 13. februari 8, 2015 / 21:23

  Oeff dan had je die slaap zeker weten nodig. Respect hoor! Een lange run en daarna nog een lesje Crossfit. Leuke foto’s! De humus ziet er ook erg lekker uit.

 14. februari 8, 2015 / 22:46

  Yay, leuke diary weer. Die pancakes met nutella zien er heerlijk uit. Herkenbaar trouwens, als ik 1 aflevering heb gezien kan i meestal ook niet stoppen en kijk ik meerdere series achter elkaar.

 15. februari 9, 2015 / 08:14

  Wat loop je snel zeg! Wauw! Snap dat je daarna moe bent haha. En succes met je deadlines!

 16. februari 9, 2015 / 08:24

  wauw, drukke dag zeg, goed bezig! en nu heb ik ook onwijs zin in nutella. :’)
  xo, cheyenne

 17. februari 9, 2015 / 11:11

  Lekker sportief dagje!

 18. februari 9, 2015 / 16:39

  Je eerste pot Nutella ooit? Are you serious!? Haha! Fijne diary weer, Annemerel!

 19. februari 10, 2015 / 14:22

  Vertel me hoe je dit volhoudt?!