SUNDAY SPECIAL: 44

Kijken:

Oh my God, al ‘mijn’ series zijn nog niet begonnen en ik hou het nu al niet meer bij.. Ik heb twee zondagen nodig om alles te zien wat ik deze week gemist heb! Hoe moet dat volgende week als Hart of Dixie en Beauty and the Beast weer beginnen en over twee weken als ook The Carrie Diaries en White Collar weer op TV zijn. Halleluja, moet ik gaan schrappen? What was I thinking toen ik met al deze series startte?

Glee
 photo meetdantana4.jpg
Eén van de weinige series die ik deze week wel gekeken heb. Dit was de eerste aflevering met Dani/Demi Lovato en ik kan alleen maar schreeuwen ‘DEMI stop met alles wat je nu doet en wordt fulltime castmember in Glee!’ en dan heb ik ook nog een boodschap aan Glee creator Ryan Murphy.. stop met McKinley High en ga verder met Santana, Rachel, Kurt (en Blaine) en Dani in New York. Pretty, pretty PLEASE!

Keeping up with the Kardashians
 photo KardGirls.jpg
Na een maand hiatus is Keeping up with the Kardashians terug met de tweede helft van het achtste seizoen. Nog steeds even hilarisch als altijd.

The Vampire Diaries
 photo Vampire-diaries-season-4.jpg
Ik kan niet wachten om deze aflevering te zien.. Katherine, college, Silas, Jeremy, Damon ? Elena…

The Originals
 photo OG.jpg
Twee uur vampieren, weerwolven en heksen per week?! YES PLEASE. Vanaf deze week kunnen we ook genieten van ‘The Originals’, de spin-off van TVD. Klaus, Rebekah, Elijah en Haley vertrekken van Mystic Falls naar New Orleans.

iTunes Festival
 photo ScreenShot2013-10-05at212535.png

Iedere maand september is het bij iTunes ‘iTunes Festival’; grote artiesten van over de hele wereld komen naar Londen voor een concert tijdens het festival dat iedere avond wordt live wordt uitgezonden via iTunes. Dit jaar stonden onder andere Lady Gaga, Justin Timberlake en Katy Perry op het podium. En het leuke is? Je kunt alle concerten (gratis) terugkijken via iTunes!  Dus nog op zoek naar een leuk achtergrond muziekje voor vandaag? Probeer één van de concerten die tijdens het iTunes Festival gegeven werden. Kijken doe je via deze link.

Rise & Shine

Op zoek naar wat (hardloop) inspiratie? Ik heb nog geen betere video dan de video hierboven gevonden!

Lezen

Bridget Jones: Mad About The Boy
 photo bridget-jones-mad-about-the-boy.jpg Geloof me, het is echt niet alleen maar huilen (Mark Darcy is dood), ik kan je niet garanderen dat je het droog houdt, maar het blijft Bridget Jones, dus eh.. die tranen zijn er niet alleen van het huilen, maar ook van het lachen. Lees vanmiddag mijn volledige verslag over het boek (dat in Nederland blijkbaar twee weken eerder verkocht wordt dan in de UK).

Liefs,
Annemerel

Delen:

26 Reacties

 1. oktober 6, 2013 / 12:13

  Hahahaha jij met je overload aan series! Ik zou helemaal doordraaien als ik dat allemaal bij moest houden. Nu heb ik het al moeilijk, terwijl ik allemaal maar Masterchef Australia volg. Dat natuurlijk elke avond om zes uur (etenstijd in het ouderlijk huis) uitgezonden wordt, waaah!

  • oktober 6, 2013 / 12:13

   Pardon, ‘alleen maar’ probeerde ik daar te zeggen natuurlijk! ;)

 2. oktober 6, 2013 / 12:21

  Ik weet ook niet wanneer ik al mijn series moet kijken! Glee, The Vampire Diaries (ben nu bij seizoen 2, maar ben zo verslaafd dat ik alles wil zien), Orange is the new black en dan straks inderdaad Hart of Dixie, The Carrie Diaries, Pretty Little Liars (oke, eerst de Halloween aflevering en dan in januari geloof ik pas weer de rest), de nieuwe serie Ravenswood die eraan zit te komen… Whoops, ik kijk iets teveel op dit moment denk ik. En dan nog de 125 movie challenge en de reading challenge die ik dit jaar wil halen. *bedenkt zich hoe ze dit gaat doen…*

  • oktober 6, 2013 / 12:23

   En ik was nog Switched At Birth vergeten. Haha!

 3. oktober 6, 2013 / 12:22

  Glee wil ik ook weer eens zien!

 4. oktober 6, 2013 / 12:29

  The vampire diaries en the originals <3 voor de rest volg ik niks uit je rijtje, maar ben wel heel benieuwd naar beide!

 5. oktober 6, 2013 / 12:53

  Haha ik red het nu nog net met Revenge en Homeland tegelijk op zondagavond in de VS, en Grey’s op donderdag maar straks komt the Carrie Diaries er op maandag bij en op donderdag White Collar. En zodra Suits weer begint op dinsdag ook.. Mijn week zit vol ;-)

 6. oktober 6, 2013 / 12:55

  Al die series ja haha! Ik kijk ze meestal pas als het hele seizoen er is, anders kan ik ze onmogelijk allemaal tegelijk bijhouden. Overigens de nieuwe bridget jones wil ik lezen! Jeugdsentiment maar ook voor nu zeker niet kinderachtig. Darcy dood, whut, dat wist ik niet? Heb ik zeker onder een steen gelegen…

 7. oktober 6, 2013 / 12:59

  Oh, ik hou van Bridget Jones. Maar ik heb nog een stapel met boeken liggen dus..
  Qua series kijk ik nu alleen de Deense serie Borgen. Ik wil nog wel heel erg graag Pretty Little Liars gaan kijken maar daar wil ik mee wachten tot die op dvd is.

 8. Danielle
  oktober 6, 2013 / 13:14

  Dat filmpje is echt heel inspirerend!

 9. oktober 6, 2013 / 13:19

  Ik kijk ook echt teveel series, dus ik was stiekem blij dat 90210 afgelopen was zodat ik iets meer ruimte had haha :p

  Maar de dagen worden weer langer en donkerder, dus met mijn verslaving komt het vast goed.

 10. Simone
  oktober 6, 2013 / 13:19

  Ik heb The Vampire Diaries en The Originals vrijdag direct gekeken. Meteen weer op en top spanning. Als PPL en Ravenswood etc. weer beginnen, volg ik 14 series per week. Dus ik herken het wel! :)

 11. Marie-Louise
  oktober 6, 2013 / 13:27

  Ik begrijp je ook helemaal! The good wife, Revenge, Grey’s anatomy, Beauty and the Beast, Switched at birth, pretty little liars, The vampire diaries, The originals, Ravenswood, Criminal minds, Devious maids, New girl, Bones, Covert affairs, Twisted, Rookie blue.. Eigenlijk maar fijn dat de series worden gesplitst in zomer en winter, hoe gaan we anders nog tijd over houden.. ;)

 12. Felice
  oktober 6, 2013 / 13:31

  LOVE je Nike filmpje!!! Ik trek NU mijn schoenen aan en ga voor een run. En morgen vroeg, als de wekker gaat, heb ik al mijn kleren al klaar liggen voor een kleine ochtend run, voordat mijn gedachten zich er mee kunnen bemoeien heb ik al de helft van mijn kleding aan. Te laat, negativity!

 13. oktober 6, 2013 / 13:44

  Wauwie TVD was epic!

 14. oktober 6, 2013 / 14:30

  Aaaah zo frustrerend dat ik al die series hier niet kan zien :-(

 15. oktober 6, 2013 / 14:45

  Wat veel series kijk je! Ik heb niet eens tijd om eraan te beginnen, en doe het ook maar niet omdat ik anders flink ga SOG-en haha. Het boek lijkt me erg leuk!

 16. Jess
  oktober 6, 2013 / 15:02

  I know the feeling.. en ook allemaal op dezelfde dagen! Ik heb afgelopen week New Girl, the Mindy Project, NCIS LA, Glee, Grey’s Anatomy, Vampire Diaries en the Originals gekeken… Geez, dat verklaart gelijk waar m’n zaterdag is gebleven. En volgende week Hart of Dixie erbij! Ik denk dat ik er een paar ga schrappen, zodat ik daar een marathon van kan houden.

 17. oktober 6, 2013 / 15:26

  Leeeuke series! Ik volg helemaal niks!

 18. Ilse
  oktober 6, 2013 / 15:48

  Ik volg 3 series -TVD, omg dat was geweldig! Glee & The Orginals moet ik nog kijken- en dat is prima genoeg. :) Dit is trouwens een van mijn favoriete artikels op je site, heerlijk om te lezen op zondag! :D

 19. oktober 6, 2013 / 16:46

  Ik hou het nooit vol om series echt te volgen maar de meeste zijn wel leuk!

 20. oktober 6, 2013 / 17:15

  As we speak ben ik een poging aan het doen om dat inspiratie filmpje op mijn mobiel te zetten!

  Ja!?! Begint The Carrie Diaries eindelijk weer :D. Zat er al een tijdje op te wachten.

 21. oktober 6, 2013 / 17:30

  Ik ken het gevoel! Eenmaal ze allemaal weer begonnen zijn is het moeilijk bij te houden :D

 22. oktober 6, 2013 / 22:10

  Ik wil niet nadenken over hoe veel series ik nog wil zien, haha. Dankzij jou helemaal verslaafd aan Pretty Little Liars en The Vampire Diaries komt daarna.

  Oh en dat Bridget Jones-boek MOET ik ook echt lezen.

 23. oktober 7, 2013 / 13:29

  Wat blijft dat toch een fantastisch filmpje van Nike!

  En je zou het bijna als werk kunnen zien, het bijhouden van al die series! Word je er nooit moe van om zoveel achter de televisie/je laptop te zitten?

 24. annabel
  oktober 7, 2013 / 15:26

  hoe kijk jij the carrie diaries gewoon op tv ?? want die zender bestaat toch niet in NL? hopelijk beantwoord je deze! xxxx