SUMMER HOLIDAY: #9

 photo Recently Updated51.jpg


 photo Desktop1055.jpg

Good morning! Het is dat mijn vader me uit bed sleepte om zeven uur ’s ochtends, anders was ik dus echt niet gaan hardlopen. Ik word lui en loom van dit weer en wil alleen maar slapen. Maar die Marathon van Berlijn wacht op niemand.

Het mooiste… als je die vijf kilometer die je jezelf als doel gesteld had hebt behaald en het laatste stukje mag ‘wandelen’.

 photo Desktop1055.jpg

It’s no make-up everrrrryday deze vakantie. Wel een beetje BB cream trouwens, die breng ik aan over mijn zonnebrand factor 30 van Jetske Ultee. Om de twee uur breng ik weer een laagje zonnebrandcrème aan en daarna mijn BB cream met factor 35. Deze combinatie + de zon werkt erg goed voor mijn huid, op dit moment dan… misschien is het morgen weer heel anders en heb ik de grootste acné uitbarsting sinds jaren, je weet het niet, je weet het niet…

Breakfast. Speltbroodje met gekookt ei. En een banaan.

 photo Desktop1055.jpg

Tijd voor mijn blog, ik werk aan mijn blog op een terras en doe dat onder het genot van een heerlijke cappuccino.

Twee uur later zit ik in het zwembad en heb ik mijn zusje op pad gestuurd voor een ijskoffie. “Roooooooooos heb jij trek in ijskoffie?” “Ja…..” “Ok….. jij krijgt geld van mij als jij het gaat halen” “Ok………”

 photo Desktop1055.jpg

Ik word gek van de wespen, mijn moeder vindt nog een oude wespenval in de caravan, dat ding heeft ze in 2000 gekocht, toen we voor het eerst gingen kamperen. Volgens mij heeft die vijftien jaar de wespenval niet veel goeds gedaan, want ze zitten nog steeds om mij heen, in plaats van in de val.

Pannenkoeken met Nutella als lunch. NOT BAD.

 photo Desktop1055.jpg

Er is vanmiddag een dorpsfeest in Sarteano. Aller eerst gaan dorpsgenoten de straat op in klederdracht van de renaissance.. maar het duurt een beetje lang en dat hadden we niet verwacht. Het zou om half vier beginnen en het is nu vier uur en we hebben geen drinken of geld bij ons.

We gaan maar eens op onderzoek uit en zien dat de mensen zich allemaal nog aan het omkleden zijn.

 photo Desktop1055.jpg

Wachten duurt lang…

JAAAA daar zijn ze dan. Het ziet er super indrukwekkend uit en ik heb zelfs een beetje kippenvel, ondanks dat het 36 graden is.

 photo Desktop1055.jpg

Jong en oud doet aan de optocht mee! Zo schattig om al die serieuze hoofdjes van die kinderen te zien. Vraag me niet waarom ze deze optocht houden, het heeft volgens mij iets te maken met de renaissance, of nou ja dat het daar mee te maken heeft weet ik zeker. Maar verschillende stadsdelen strijden met elkaar, een traditie die dus al eeuwenoud is. Ik heb het opgezocht maar op de Nederlandse wikipediapagina stond niets en de Italiaanse pagina snap ik dus helemaal niets van.

 photo Desktop1055.jpg

Achter de schermen ben ik vandaag de hele dag met Ashley in de weer, we zijn bezig met een nieuwe layout voor mijn blog. Ash heeft net haar scriptie ingeleverd en heeft ontwenningsverschijnselen. Mijn blog heeft nog steeds een Responsive design nodig en dat gaat Ashley voor mij fixen. Ze is de allerbeste.

18.00u, tijd voor Aperol Spritz!

 photo Desktop1055.jpg

Dit bakje met smurrie? Mijn vader is bezig met pasta carbonara en mixt het eigeel met de room en parmezaanse kaas.

Ondertussen ben ik bezig met mijn boek en dit doe ik alwéér onder het genot van een glas alcohol. Een rode wijn dit keer, een Ripasso uit de Valpolicella streek.

 photo Desktop1055.jpg

Ook ben ik tijdens het schrijven van mijn ‘bestseller’ bezig met het vangen van irritante wespen. Deze stierf een langzame Aperol Spritz dood. Ik kan niet ontkennen dat ik medelijden had. Maar het alternatief was een heleboel frustratie. En zo egoïstisch ben ik nu eenmaal.

Pasta is ready!

 photo Desktop1055.jpg

Roos is begonnen aan een missie-impossible, ze probeert een YouTube video te uploaden. Op dit moment duurt het nog 8381 minuten, no joke. Ik ga er niet eens aan beginnen want ik weet dat dit voor mij alleen maar frustratie oplevert.

Half elf, ik vind het mooi geweest. Morgen staat Rome op het programma en daar wil ik uitgerust aan beginnen!

CIAO!

Liefs,
Annemerel

 

Delen:

28 Reacties

 1. juli 14, 2015 / 12:02

  Zo heerlijk als je je sportdoel behaalt. Die pannekoeken zien e heerlijk uit. Je nieuw layout is erg leuk geworden, mooi fris en werkt erg fijn op mijn iPhone!

 2. juli 14, 2015 / 12:03

  Oh god morgen komt de beroving in Rome online…

  Voor vandaag: leuke plog en ben benieuwd of het jouw zusje is gelukt met het uploaden ;-)

  Hoop dat alles goed gaat met jullie en alsnog kunnen genieten van jullie vakantie.

 3. juli 14, 2015 / 12:04

  EN: super fijn dat jouw blog nu ook lekker werkt op mijn iPhone ;-) BIG YAY!

 4. juli 14, 2015 / 12:05

  Ah wat ben je toch goed bezig met hardlopen, werken en natuurlijk ook een beetje rusten in je vakantie! <3

 5. juli 14, 2015 / 12:06

  Haha mijn Italiaans gaat niet verder dan Ciao dus ik kan je ook niet vertellen wat er op de Italiaanse site staat. En oohh ik zag net op instagram je foto over het Rome drama.. Wat super kuttttt!! Hopelijk kunnen jullie je er snel overheen zetten!

 6. juli 14, 2015 / 12:32

  Leuke plog weer! Ik heb even voor je op de Italiaanse wikipedia gekeken (ik studeer Italiaans, vandaar), maar ik heb er ook daar niks over kunnen vinden…

 7. juli 14, 2015 / 12:45

  Leuke foto’s! Je nieuwe lay-out is erg mooi :)

 8. juli 14, 2015 / 12:59

  Oooh Rome! Veel plezier! Ik ben er pas 6 dagen geweest en ik vond het fantastisch, zo’n mooie stad!

 9. juli 14, 2015 / 13:11

  Leuk diary heb je !! Ik las van je beroving, vervelend Annemerel! Hoop dat het je vakantie niet verpest.
  X

 10. juli 14, 2015 / 13:26

  Wat leuk dat je zo een goeie SPF + BB Cream combi hebt gevonden voor je vakantie! Ik heb ook veel zitten experimenteren en denk dat ik het nu ook eingelijk weet.

  En inderdaad, pancakes + Nutella = aaaaltijd goed

 11. juli 14, 2015 / 13:36

  Leuke dag.. De dag voor het gebeurde, ik vind het nog steeds erg :( Maar gelukkig zag ik dat je je al iets beter er over heen kon zetten!

 12. juli 14, 2015 / 13:38

  Rome, leuk! Daar wil ik ook nog graag eens naar toe.

 13. Elvira
  juli 14, 2015 / 13:41

  Veel plezier in Rome!

 14. juli 14, 2015 / 13:46

  Echt knap dat je je zelf er toe kan zetten om elke dag te gaan hardlopen (ook al heb je hulp van iemand anders nodig, haha).
  Rome is leuk! Veel plezier.

 15. Nancy Wilterdink
  juli 14, 2015 / 14:04

  Geniet nog van je vakantie, super leuk om je plogs te lezen!!

 16. juli 14, 2015 / 14:06

  Ohjee ik wilde zeggen veel plezier maar helaas weten we al dat Rome niet leuk is afgelopen :( Hoop dat jullie allemaal n beetje van de “schrik” zijn bekomen, vond het zo naar om te lezen!

 17. Ilse
  juli 14, 2015 / 15:07

  Leuk dagje zo en die lay-out is echt tof.

 18. Margriet
  juli 14, 2015 / 15:19

  Ik ‘hoorde’ wat er gebeurd is, wat erg joh! Hoop dat je ondanks dat toch van je vakantie kunt genieten!

  Je hebt weer een leuk dagje gehad, volgens mij! :)

 19. Ansofie
  juli 14, 2015 / 15:27

  Nog een hele fijne vakantie!
  Leuk om je plogs te lezen en al helemaal met deze vernieuwde lay-out wat het lezen op een iphone een stuk aangenamer maakt.
  Good job!

 20. juli 14, 2015 / 15:47

  Oeeeeh pannekoek met Nutella! Lekker! En veel plezier in Rome, zo mooi is het daar!

 21. Femke
  juli 14, 2015 / 18:37

  Oooh leuk, Rome! Veel plezier :D

 22. juli 14, 2015 / 18:43

  Heerlijke diary weer… ik kan niet wachten op je boek :-)! Toch zal ik wel moeten haha ;-)!!

 23. juli 14, 2015 / 19:08

  Hmm pannenkoek met nutella, prima lunch! En grrr wespen zijn irritant …

 24. Elke
  juli 14, 2015 / 20:25

  Heel leuk die vakantie diary’s, vind het knap dat je toch iedere dag weer andere foto’s kunt maken en dat het leuk wegleest! Je nieuwe lay-out ziet er ook mooi uit. Fijne vakantie verder!!

 25. juli 14, 2015 / 20:34

  Heerlijk! Ik heb een beetje het gevoel dat eten een belangrijke rol speelt in jouw vakantie haha, love it.

 26. juli 14, 2015 / 21:15

  Weer een heerlijke foto’s. Die pasta carbonara van je vader ziet er lekker uit. :)

 27. juli 16, 2015 / 20:14

  Blogt Roos ook? :) wat vervelend, zoveel muggen!