SUMMER HOLIDAY: #8

 photo Recently Updated50.jpg


 photo Recently Updated50.jpg

Goedemorgen, ik zit op een brug, omdat hier het internet het beste lijkt te werken. Ik zit prima, beetje hard die stenen, maar niets dat ik niet overleef. De blikken die ik van voorbijgangers krijg zijn wel redelijk bijzonder. Wie zit er dan ook om acht uur ’s ochtends bovenop een brug.

 photo Recently Updated50.jpg

Twee uur later bevind ik me in het zwembad, waar ik het ritueel in de zon liggen – even met mijn benen het water in, continu herhaal.

 photo Recently Updated50.jpg

Tijd voor een ijsje. Mijn Havaianas zijn vrij warm geworden in de zon, dus die moet ik eerst even afspoelen met koud water voordat ik mijn poezelige voetjes er in steek.

Een citroen waterijsje, zwembad en zon.. wat heeft een mens nog meer nodig in de vakantie?

 photo Recently Updated50.jpg

Mijn uitzicht… Als je goed kijkt zie je Roos op de rand van het zwembad twijfelen of ze nu wel of niet het water in moet duiken…

OMG, een wolkje! Ik durf het bijna niet op te schrijven, dat is vragen om moeilijkheden. Maar het is hier de hele week al strakblauw. Beetje saai, vinden jullie ook niet?

 photo Recently Updated50.jpg

Lunch met echte Nederlandse worstenbroodjes die we opwarmen in de oven en als toetje verse perzik. Helaas ben ik allergisch voor steenvruchten en krijg ik na een stukje perzik al kriebel in en rond mijn mond en neus, maar goed, het wat leuk geprobeerd.

Waar ik niet allergisch voor ben? TUC’jes. We zijn weer terug in het zwembad.

 photo Recently Updated50.jpg

Wespen vinden mijn Aperol Spritz bijna net zo lekker als ik. Gelukkig heb ik mijn wespen-vangers Roos en papa die met plasticbekers de wespen proberen gevangen te nemen. Ok……..

Een paar maanden geleden kreeg ik van mijn uitgever het boek ‘Opgeruimd’ van Marie Kondo, een Japanse opruimgoeroe. Ik ben er zelf nog niet in begonnen, maar mij moeder is fan. Ze maakt zelfs aantekeningen. Nu word ik toch wel een beetje benieuwd.

 photo Recently Updated50.jpg

Ik lees ondertussen alle hardloopboeken die ik heb (en nooit gelezen heb, want…. als ik thuis ben maak ik hier nooit tijd voor). Ik probeer met mijn vaders TomTom Multisport Cardio horloge mijn hartslag in rust te achterhalen. Maar iedere keer als ‘ie net naar beneden gaat word ik weer gestoord door een wesp of gaat mijn zusje me kietelen ofzoiets sufs. Ik krijg hem niet lager dan 47, maar ik denk dat als ik echt in een rustige omgeving zou zijn, ik mijn hartslag nog wel iets lager zou kunnen krijgen. Een lage rusthartslag kan op een goede conditie wijzen, daarom wil ik zo graag dat mijn hartslag laag is ;-).

 photo Recently Updated50.jpg

Time for BBQ. Als je je afvraagt waarom ik redelijk snel bruin word, kijk dan naar die zwarte man in het midden van de tafel.

Ik leef in mijn Jogha sweat shorts, beste impuls aankoop.

 photo Recently Updated50.jpg

Tijd voor een kleine avondwandeling door Sarteano. Een van de leuke dingen aan deze camping is dat het echt in een gezellig dorpje ligt. Je loopt het dorp zo binnen. Vaak moet je toch wel even met de auto rijden om naar de ‘bewoonde wereld’ te gaan. Zeker in Toscane. Dat is hier niet het geval.

 photo Recently Updated50.jpg

Het is dit weekend Palio-weekend. Verschillende wijken van het dorp strijden tegen elkaar in een paardenrace. Overal in het dorp hangen vlaggen ter gelegenheid van dit feest.

De keren dat ik deze vakantie mijn mascara-roller gebruikt heb zijn op één vinger te tellen. Heerlijk zo make-uploos door het leven gaan. Kijk als we straks naar Rome gaan doe ik echt wel wat op mijn gezicht, maar zo op de camping heb ik volgens mij echt niets nodig.

 photo Recently Updated50.jpg

Ik bestel een espresso, want een cappuccino is na 11.00u ’s ochtends echt NOT DONE in Italië, maar mijn ouders hebben schijt aan deze ongeschreven regel en ik jat lekker een wolkje melk van ze voor in mijn espresso. Een espresso macchiato is misschien nog wel lekkerder dan een cappuccino.

Eindelijk weer een Italiaans ijsje. Ik ga voor een combinatie van aardbeien en bosvruchten. Inmiddels staan de tranen in mijn ogen. Niet omdat ik verdrietig ben, maar omdat ik gewoon al weer zo moe ben. Het is zaterdagavond half elf, ik heb de hele avond niets uitgevoerd, en ik ben DOOD OP! Een half uur later lig ik dan ook al te slapen. Morgen weer een dag.

Liefs,
Annemerel

Delen:

57 Reacties

 1. juli 13, 2015 / 12:49

  Test

 2. kay
  juli 13, 2015 / 12:58

  Mooie vernieuwde site :D

 3. juli 13, 2015 / 13:00

  Test test.Yay je bent online en je blog ziet er anders uit! Strakker and I like it!

  Sjeetje dat lakje van Essie wil ik ook hoor, die is echt heel mooi. Enne ik ken het gevoel als je opeens een wolkje ziet, heel herkenbaar.
  Ik zou de complete hardloopgids voor vrouwen mee willen nemen op vakantie want voor mijn gevoel loop ik nu gewoon hard and that’s it.

  Oh enne waardering voor het feit dat je op harde stenen zit bij een brug voor internet ;-)

 4. juli 13, 2015 / 13:00

  Wat leuk je nieuwe lay-out! Fijne subtiele aanpassingen. Like!!

 5. juli 13, 2015 / 13:02

  Citroenwaterijsjes zijn hét walhalla in de zomer. Hier komt het met bakken uit de hemel, dus het is wel even een genot om weg te dromen bij deze vakantiefoto’s. Hahaha, no offence, maar ik moest even aan Morgan Freeman denken toen ik je vader zag.

 6. Anneli
  juli 13, 2015 / 13:08

  Leuk, je nieuwe layout!
  En trouwens, met een hartslag van 47 slagen per minuut zit je al best wel in de categorie sportershart, de hartslag van een gemiddeld persoon ligt namelijk tussen de 60 en 80 slagen per minuut ;-)

  • Jolijn
   juli 13, 2015 / 20:32

   Een hartslag van 47 slagen per minuten valt onder de categorie bradycardie. Ooit een keer een verhaal gehoord over een wielrenner die zo’n lage rust hartslag had dat het zelfs gevaarlijk was. Het hart pompt veel bloed rond in weinig slagen. Wanneer het hart een keertje overslaat, zitten weefsels zonder zuurstof komen te zitten.

   • N
    juli 13, 2015 / 21:22

    Door de EPO?

 7. juli 13, 2015 / 13:09

  Damn girl, the body! :D En dat Jogha shortje staat ook op mijn wishlist!

 8. juli 13, 2015 / 13:09

  Echt leuke foto’s weer, zo heb ik het gevoel alsof ik ook een beetje op vakantie ben, haha.

 9. juli 13, 2015 / 13:12

  Jeej, gefeliciteerd met je nieuwe layout! Leuk hoor :)
  En wat een heerlijk dagje hebben jullie weer achter de rug. Jaloers!

 10. juli 13, 2015 / 13:18

  Wat moooooi! Deze lay-out! Hip hoor!

 11. juli 13, 2015 / 13:23

  Wauw, wat een mooie nieuwe layout!

 12. juli 13, 2015 / 13:24

  Je nieuwe lay-out is mooi geworden! Lekker fris en strak!

 13. Nina
  juli 13, 2015 / 13:24

  Wauw je site is echt mooi geworden!! Ook is het echt super fijn om nu op je mobiel dit te lezen.
  Nog een fijne vakantie gewenst ;-)

  Liefs

 14. Jessica
  juli 13, 2015 / 13:37

  Love it, ziet er op de mobiel iig super uit! Oja en ik houd van je Italië verhalen/foto’s. (Trouwens jouw buik wajooo) xx

 15. Sanne
  juli 13, 2015 / 13:38

  Oke, ik reageer normaal echt (bijna) nooit, maar je nieuwe lay-out is echt heel gaaf!

  Ik wilde ook even reageren over de lage hartslag, want dat is zo herkenbaar ;-). Ik wil ook altijd een zo laag mogelijke rusthartslag, 47 is het laagste wat ik ooit heb gezien op mijn horloge, maar mijn hartslag kan aan de andere kant ook weer heel erg hoog worden (203) dus ik weet niet wat dat nou zegt over mijn hartslag… Maar goed, mijn tip, ’s ochtends als je net wakker wordt, schijn je de laagste hartslag te hebben, dus horloge naast je bed leggen en liggend je hartslag meten ;-). Dan is hij waarschijnlijk nog lager.

  Daarnaast vind ik je blog echt geweldig, lees ik hem al acht jaar (we deden tegelijkertijd eindexamen, dat kan ik me nog herinneren) en kom ik altijd even na twaalven even kijken.

  Oh, en ik durf na het eten in Italië inderdaad ook geen cappuccino te bestellen en eigenlijk is een espresso na het eten ook wel lekkerder, maar oh oh die melk is ook wel heel erg lekker…

 16. juli 13, 2015 / 13:39

  Je nieuwe lay-out is echt heel mooi!!

 17. Marjon
  juli 13, 2015 / 13:47

  Jaaa, je nieuwe layout is fijn! Je blog werkt nu ook een stuk beter op mijn iPhone, leest echt stukken fijner!

  En is het heel raar als ik zeg dat ik deze diary’s erg waardeer? Vind het altijd zo leuk om eens mee te kijken :-)

 18. Murèl
  juli 13, 2015 / 14:07

  Elke keer als ik Bloglovin open, hoop ik dat er een nieuwe Summer Holdiay op mij staat te wachten! Ik kijk echt uit naar je blogposts, super leuk om te lezen en blijf vooral doorgaan! Fijne vakantie!!

 19. Iris
  juli 13, 2015 / 14:16

  Leuk je nieuwe lay out!

 20. juli 13, 2015 / 14:31

  Mooi, je nieuwe lay-out! Wij hebben gisteren onze vakantie naar Italië geboekt, het wordt Peschiera. Onwijs veel zin in, mede door jouw blogjes. Heb ze gisteren aan mijn vriend laten zien. We zijn erg benieuwd naar de ijsjes in Bardolino! ;-)

 21. Jolie
  juli 13, 2015 / 14:36

  Hele mooie Lay-out! Komt er ook een nieuw logo? Deze is mooi hoor, maar past niet zo goed bij de rest, naar mijn mening. Veel plezier in Italie, enjoy Bella!!

 22. juli 13, 2015 / 14:44

  Tucjes, heerlijk! Net als je ijsje :)

 23. juli 13, 2015 / 14:47

  Super leuke Layout Annemerel! En omgg, je body :hearteyes: , goed bezig hoor! Ik was aan het twijfelen of ik de Yogha shorts wilde, maar als ik zie hoe tevreden jij bent ga ik ‘m toch maar bestellen!
  X

 24. juli 13, 2015 / 14:54

  op je About me-page staat annemerel.com is mijn persoonlijke lifestyleblog. Alle teksten zijn door mij geschreven, alle foto’s zijn door mij gemaakt, mits niet anders vermeldt.” Dat moet uiteraard gewoon d zijn ipv dt. ;-) moest het ff kwijt!

  Mooie nieuwe site verder! :-)

  • N
   juli 13, 2015 / 21:23

   En niet moet ook weg ;)

 25. Margriet
  juli 13, 2015 / 15:03

  Je lay-out is mooi, niet te veel en heel prettig bij het lezen! ;)
  Wauw, wat een heerlijke vakantie moet dat zijn!
  Geniet nog!

 26. juli 13, 2015 / 15:27

  Wat heb je een heerlijke bikini body!! En een prachtige bikini!

 27. juli 13, 2015 / 15:29

  Laat die mooie blauwe foto’s maar doorkomen hoor, alleen maar fijn om te zien met dit grijze weer hier in Nederland! En je layout: wauw, hij is heel mooi geworden!

 28. juli 13, 2015 / 15:35

  Lijkt me heerlijk saai, zo’n blauwe lucht de hele tijd. :-D

 29. juli 13, 2015 / 15:43

  hoppaaaa, strak nieuw design, hoor! oogt ’n stuk professioneler. mooi gedaan, Ash! (toch?) xo

  • juli 13, 2015 / 15:54

   Thanks! I wish I was that good! Het is een bestaand thema, ik heb ‘m geïnstalleerd en een beetje aangepast!

 30. juli 13, 2015 / 16:26

  Heerlijke dag weer en wat ben je inderdaad heerlijk bruin.. Die omgeving, zo mooi!! Ik geniet vanaf het regenachtige Nederland lekker met je mee, haha!

 31. Danielle
  juli 13, 2015 / 16:48

  Super mooie site! Congrats! En je rusthartslag kun je het beste in de ochtend meten. Ik trainde vorig jaar heel intensief en gericht en trainde op basis van mijn ochtend hartslag die dag. Het belangrijkste is om te weten of je al genoeg hersteld bent om een zware training aan te kunnen. Dus zodra je wakker wordt even een hartslagband om o.i.d. (die op je nachtkastje leggen) 30 seconden wachten en vervolgens gedurende minimaal een minuut meten. Wel oppassen dat je dan niet weer in slaap valt, dat gebeurde mij in het begin nogal eens :p Na verloop van tijd leer je steeds beter je lichaam weten en weet je hoe zwaar je kunt trainen en dus de beste resultaten kunt halen. Daarbij gebruikte ik ook MyPerfectCoach. Daarbij kon je je hartslag makkelijk via je oor meten en die werd dan direct in de app geladen. Anyway, succes!

 32. juli 13, 2015 / 16:57

  Heel erg mooi deze nieuwe layout :D

 33. juli 13, 2015 / 17:10

  Wat een tof design heb je, het ziet er zo goed uit! Hele leuke diary weer :) X

 34. juli 13, 2015 / 17:22

  Wat word ik altijd blij van je snapshot diaries en helemaal van de vakantieversies!

 35. Kristel
  juli 13, 2015 / 17:31

  Gefeliciteerd met je nieuwe lay-out! Het ziet er supermooi en strak uit, I like it:) Ik kan na het zien van je foto’s niet wachten tot ik zaterdag ook op vakantie mag.

 36. Manon
  juli 13, 2015 / 17:33

  Wat een mooie nieuwe layout Annemerel! Ziet er weer uit als een heerlijke vakantiedag. Geniet nog even daar!

 37. juli 13, 2015 / 17:34

  Wat een leuke foto’s! En wat een mooie lay-out!

 38. Femke
  juli 13, 2015 / 18:00

  Mooie layout heb je!! En ook weer een superleuk artikel :D

 39. juli 13, 2015 / 18:07

  Ik word zo blij van je plogs! En ook van je layout. Super, zo’n mobiele versie. Je hebt echt al een lekker kleurtje zeg :)

 40. Dorine
  juli 13, 2015 / 18:21

  Fijne nieuwe layout! Nu lezen je vakantie blogjes nóg fijner :)

 41. juli 13, 2015 / 18:48

  Leuke dag en wat een mooie layout waaauw!

 42. juli 13, 2015 / 19:10

  Je hebt echt zo’n onwijs mooi figuur! En wat een heerlijke dag heb je weer achter de rug :-)

 43. Ilse
  juli 13, 2015 / 19:11

  Toffe lay-out is het geworden en een heerlijke dag again.

 44. juli 13, 2015 / 19:17

  Toffe layout! Het zijn kleine aanpassingen maar toch voelt het alsof de gehele blog helemaal is vernieuwd. De snapshots zijn weer heel leuk :)

 45. juli 13, 2015 / 19:17

  Wat is je lay-out MOOI! Wauw. Meer mijn stijl en smaak trouwens dan wat je had, maar ieder z’n ding natuurlijk. Ik vind het in ieder geval erg mooi geworden :)
  Jij bent trouwens ook mooi! Ik vind het zo leuk om mee te kijken met je vakantie, heerlijk!

 46. juli 13, 2015 / 19:28

  Mooie lay-out zeg! Nog steeds Annemerel maar dan strakker en mooier! Heel gaaf!

 47. Lonneke
  juli 13, 2015 / 21:18

  Mooie layout! Leest erg fijn.

 48. Melissa
  juli 13, 2015 / 21:54

  Wat super de vernieuwde website! Super handig gezien ik elke dag eigenlijk alleen maar via mijn mobiel je blogs lees!

  Heerlijk genieten daar :)

 49. juli 14, 2015 / 01:23

  Aaaah je lay-out is tof geworden! <3

 50. Phine
  juli 14, 2015 / 06:16

  Big like for the nieuwe lay out!

 51. Debby
  juli 14, 2015 / 09:07

  Hi AM,

  Is het aankomend weekend palio? Een echte aanrader namelijk! Echt te gaaf! Zeker heen gaan!

  gr D

 52. Elvira
  juli 14, 2015 / 13:38

  Gaaaaf, je nieuwe lay out!!!

 53. juli 16, 2015 / 20:18

  Avondwandelingetjes maken op reis vind ik ook altijd heel fijn! :) en wat een lekker ijsje!