SUMMER HOLIDAY: #10

 photo Recently Updated51.jpg


 photo Desktop1066.jpg

Offffff to Rome for a day! Ik krijg ineens de zenuwen dat mijn MacBook gestolen gaat worden en dat ik een groot deel van mijn boek kwijt ga raken. Ik zet alles op een USB-stick en neem die veilig mee in mijn Céline tas.

Hallo ogen met mascara…. Het leuke van amper make-up dragen is dat wanneer je dan wel weer wat mascara draagt (alleen wat wenkbrauw poeder en mascara in dit geval) je er voor je gevoel in eens een stuk beter uit ziet.

 photo Desktop1066.jpg

Mijn vader had gisteren veel te veel pannenkoekenbeslag en ik zei dat hij ze extra moest maken zodat ik ze de volgende dag in de auto kon opeten. Mijn vader geloofde niet dat ik dat daadwerkelijk ging doen. Ik moet ook toegeven dat ik er niet echt trek in had, die koude pannenkoek (zonder Nutella!) maar ik kan het nu natuurlijk niet maken om die pannenkoeken niet te eten..

Pitstop bij een autogrill, tijd voor een cappuccino.

 photo Desktop1066.jpg

Ik weet niet waarom ik zo sipjes keek, was zeker niet de bedoeling. We hebben onze auto geparkeerd op een grote parkeerplaats en zitten in de Metro die ons naar het centrum van Rome gaat brengen.

Rome, we’re here! Piazza del Popolo!

 photo Desktop1066.jpg

Terwijl mijn moeder en zusje alle beautywinkels afstruinen (Kiko, Inglot, MAC, Sephora) zoek ik mijn heil bij Nike, waar de gehele zomercollectie met 50% korting weg gaat..

Deze nieuwe LunarGlide 7 die mijn vader past, zijn NIET afgeprijsd, die zijn pas onlangs geïntroduceerd. Ik vind wel een paar hardloopschoenen en een mooie longsleeve. Ik koop de LunarTempo’s in maat 42,5. Ik heb ze in maat 42 en die zijn eigenlijk net iets te klein, ik wist niet dat ze ze ook nog een maat groter hadden! Het fijne van de LunarTempo’s vind ik de demping en tegelijkertijd dat super lichte van de schoen.

 photo Desktop1066.jpg

Ik trakteer op ijsjes in de buurt van het Pantheon.

Ondertussen heb ik ook een lichte paniekaanval gehad omdat er achter de schermen een paar kleine probleempjes zijn met het nieuwe design van mijn blog. Ik kan vanuit Rome weinig doen, maar ja aan de andere kant.. ik heb er toch ook de ballen verstand van dus anders had ik waarschijnlijk niet kunnen helpen. Uiteindelijk is alles opgelost en Annemerel.com staat online met een nieuw (en RESPONSIVE) design. Hoe fijn is het nu om mijn blog op je mobiel of tablet te lezen?

 photo Desktop1066.jpg

Doen jullie dat ook.. als je een smiley tikt in een berichtje dat je dan automatisch zelf ook dat gezicht trekt. Jullie mogen raden welke smiley ik hier probeer uit te beelden.

We zitten bij mijn favoriete Italiaanse restaurantje Obicà. Ik heb er in Florence gegeten en in Milaan en nu kunnen we daar Rome aan toevoegen. Ik ga voor een taartje van Risotto met aubergine en gerookte mozzarella en pesto en verse tomaatjes on the side.

 photo Desktop1066.jpg

Ondertussen geniet mijn moeder van haar pizza met geroosterde groenten en mozzarella.

Mijn zusje is echt goed bezig met haar vlog, ondertussen vind ik het ontzettend lastig om zowel te photo-loggen als video-loggen. Ik loop continu met twee apparaten in mijn hand en vergeet de helft.

 photo Desktop1066.jpg

Ik dacht dat op de foto links het Vaticaan te zien was, maar ik heb de verkeerde foto verwijderd van mijn iPhone. Mijn excuses, het Vaticaan ligt iets naar rechts op de foto.

Op de foto rechts zie je de Engelenburcht, vraag me niet wat voor gebouw dat is.

 photo Desktop1066.jpg

Tijd voor een ijskoude Cola bij Burger King. Mijn lichaam vraagt om vocht en suiker. Althans, dat is mijn vertaling…

Deze fontein die onder aan de Spaanse Trappen staat zag er op 19 februari een stuk anders uit dan nu… het is de beruchte fontein waar Feyenoord supporters voor anderhalf miljoen euro schade zorgde, althans volgens de burgemeester van Rome… (las ik in een nieuwsbericht van NU.nl wat ik natuurlijk even moest googelen). Er is niet heel veel van te zien zo, alhoewel de randjes niet allemaal even mooi zijn. Maar ik weet niet of dat daar door komt.

 photo Desktop1066.jpg

Selfie bovenaan de Spaanse trappen.

Ik droeg vandaag mijn favoriete jurkje van Maje in combinatie met mijn All Stars.. denk maar niet dat ik op sandaaltjes ga lopen als ik de hele dag door een stad moet sjokken. Je wil niet weten hoe ernstig mijn schoenen nu stinken. Sorry voor deze onthulling.

 photo Desktop1066.jpg

En omdat het zo’n prachtige foto is deel ik hem graag nog een keer!!!!!!!! Kijken jullie goed? Dit is echt de laatste keer dat ik hem (vandaag) deel.

Terug bij de auto ontdekken we dat er in de tussentijd iemand een ruitje getikt heeft in onze auto. Ik ben de eerste die het ziet (mijn zusje heeft een bril nodig, mijn vader ziet geen diepte en mijn moeder moet haar ogen misschien ook maar weer een keer op laten meten) en mijn ouders en zusje willen me eerst dan ook niet geloven. Maar ik maak helaas echt geen grapje. WTF?!

 photo Desktop1066.jpg

Zo ziet puur verdriet eruit. Arme Roos. Ik ben waarschijnlijk qua waarde het meeste kwijt (vooral kleding en enkele lenzen van mijn Nikon camera die ik in mijn vaders fototas had zitten), mijn zusje heeft met heel veel kledingstukken een emotionele band. Ik mis ongeveer de helft van mijn complete Nike collectie (ik heb het bij elkaar opgeteld en kom alleen al qua Nike kleding op 1000 euro uit) en mijn favoriete leggings van Lululemon.  Ik had alles meegenomen omdat ik op vakantie foto’s wilde maken voor mijn boek. Best wel zuur dus.

Mijn moeder is al haar schoenen kwijt en mijn vader is wat kleding en een grote tas met kabels en opladers kwijt. Oh en zijn cameratas dus, waar onder andere een videocamera, een extra fotocamera en een aantal SD-kaarten met foto’s in zat. En die lenzen dus, van mij, van mijn vader… We zijn voorzichtig de schade aan het opmaken en het bedrag wordt steeds hoger. Iedere keer herinneren we ons weer iets ‘Ohhhh shit mijn Calvin Klein sweater en shirt zaten ook in de tas…’ ‘Ahhhh damn waar is mijn videocamera eigenlijk’. Zo gaat het dus de hele dag.

Gek is dat losse dingen die in de auto lagen zoals dure zonnebrillen (mijn Oakley bijvoorbeeld), een iPod, mijn Marc Jacobs horloge + tas er wel allemaal nog lagen. Terwijl de hele auto overhoop is gehaald. En dan die stomme ruit van de auto. Denk maar niet dat ze in Italië snel zijn met reparaties. We zijn onze auto hier wel eens vaker kwijt geweest toen we een probleem hadden met de koppeling en dat duurde ruim een week.Lekker dan. Ik ben vandaag (een dag later, voor jullie gisteren), maar al mijn kleding op de hand gaan wassen, want alles dat nog in de caravan lag is vies.

En om het allemaal nog net iets erger te maken zijn we in dat uur dat we op de parkeerplaats stonden compleet leeg geprikt door muggen. Ik heb net geteld, ik heb er 73 op mijn benen alleen al.

 photo Desktop1066.jpg

En dan rij je dus op de snelweg met een prachtige zonsondergang, maar wel zonder ruit. Mijn vader zit op een oude doek omdat zijn hele stoel onder het glas ligt. Maar goed, het is niet het ergste van de wereld…

Dat besef ik ook als ik weer terug op de camping ben. Uiteindelijk zijn het maar spullen. Het is super stom dat mensen zich genoodzaakt voelden om onze spullen te stelen. Maar we hebben elkaar nog.. en zoveel meer. Bedankt voor al jullie lieve reacties op Instagram, jullie zijn de beste!

Liefs,
Annemerel

Delen:

69 Reacties

 1. juli 15, 2015 / 12:04

  Het zijn inderdaad maar spullen maar waar ik zó kwaad om kan worden is het feit dat iemand anders daar even aan te kunnen zitten, vernielen en eigen maken.
  Heb ervaring als ‘slachtoffer’.

  Ik hoop dat jullie hier snel klaar mee zijn en dat alles netjes (in hoeverre dit kan) opgelost gaat worden.

 2. juli 15, 2015 / 12:06

  Ahh jeetje wat een drama! zo zonde dat jullie dag Rome zo ook afliep!! Hopelijk kan de reisverzekering nog wat voor jullie betekenen!

 3. juli 15, 2015 / 12:07

  Rome is prachtig, maar wat een hel om je dag zo af te sluiten. Ik vind het heel knap hoe je dit verwoord. Het zijn uiteindelijk inderdaad maar spullen, maar het is zo oneerlijk dat een ander daarmee vandoor gaat. Ik hoop dat jullie iets vergoed kunnen krijgen, want dat zou de pijn wat kunnen verzachten. Laat jullie vakantie er in ieder geval niet door verpesten! Helaas gebeuren zulke dingen en uiteindelijk moet je er toch weer het beste van maken. Liefs xx

 4. juli 15, 2015 / 12:08

  Wat verschrikkelijk dat zo’n leuke dag zo moet eindigen. Hopelijk krijgen jullie veel terug van de verzekering en kan alles snel en goed opgelost worden. Aan de andere kant zijn het maar spullen natuurlijk, maar die emotionele band ken ik wel (ik heb ooit in het vliegtuig van Barcelona terug naar huis zo hard gehuild omdat ik mijn spijkerjasje in het toilet had laten liggen).

 5. Mar
  juli 15, 2015 / 12:10

  Ohh wat erg en super vervelend! Echt rot dat mensen dit doen!
  Maar wat ik alleen niet snap is waarom jullie zoveel spullen en vooral ook dure spullen meenamen naar Rome en in de auto achterlieten? Kon dat niet op de camping achterblijven?

 6. juli 15, 2015 / 12:10

  Het zijn inderdaad alleen maar spullen maar het is wel heel naar dat alles gestolen is. Snap best dat je je dan eventjes kut voelt want het zijn toch je spullen. Geniet alsnog van de vakantie he!! X

 7. juli 15, 2015 / 12:12

  het zijn maar spullen maar wel JOUW spullen, zo naar dat iemand het nodig vond om dat te stelen. Hoop dat je zusje ook weer een beetje is bijgekomen. Uit ervaring weet ik hoe naar het gevoel kan zijn dat je iets kwijt bent door diefstal… Hoop dat er met de verzekering het e.e.a. opgelost kan worden!

  Hoop ook dat jullie wel nog kunnen genieten van de rest van de vakantie!

 8. juli 15, 2015 / 12:13

  O nooo.. wat balen van de spullen. Hopelijk wel een reisverzekering afgesloten die e.e.a. gaat vergoeden? Maar de emotionele waarde krijg je nooit terug, erg jammer. Goed dat je je erover heen zet en nog een hele fijne vakantie!!

 9. Christel
  juli 15, 2015 / 12:13

  Woooow wat een zuur einde van een mooie dag! Stelletje …
  Gekke vraag misschien, maar waarom lag er zo veel kleding in de auto?
  Om toch nog positief af te sluiten: die foto van jou is werkelijk fabulous!

 10. juli 15, 2015 / 12:17

  Ontzettend naar dat er is ingebroken in jullie auto. Dat geeft even een flinke domper op de vakantie. Hopelijk dekt de verzekering alles en maken jullie er het beste verder van. Laat het jullie vakantie maar niet bederven want inderdaad, het zijn uiteindelijk maar spullen. En jullie hebben gelukkig wel een hele fijne dag beleefd in Rome.

 11. juli 15, 2015 / 12:25

  Aaahhh nee dat is echt super super super kut. Je gevoel klopte dus gedeeltelijk wel!
  Inderdaad hopen dat jullie veel vergoeding krijgen en dan weer shoppen (dat is misschien nog niet zo erg?)
  Mooi dat je toch de positieve kant er nog van inziet! Veel plezier nog op vakantie.

  Liefs,
  Willie
  PS je nieuwe lay-out is zeker fijn!

 12. juli 15, 2015 / 12:29

  Ahh wat jammer dat zo leuke dag Rome zo moet eindigen. jeetje zeg. Wat verschrikkelijk rot voor jullie :(. Maar idd uiteindelijk zijn het alleen maar spullen, maar ik had denk ik niet zo goed kunnen relativeren op zo moment..

 13. Nikki
  juli 15, 2015 / 12:31

  Heel zuur na zo’n mooie dag in Rome.
  Maar ook een beetje dom om zoveel waardevolle spullen achter te laten in de auto..

 14. juli 15, 2015 / 12:32

  Hè bah, ga je een dag naar Rome en de hele dag is alles tof en mooi (ik ben in juni in Rome geweest en herkende dus heel veel op je foto’s, heel tof om te zien) en dan eindigt het zo… wat vervelend zeg :( Veel sterkte voor jullie allemaal, vooral omdat je veel emotionele waarde hecht aan je spullen is het vervelend. :(

 15. Yvonne
  juli 15, 2015 / 12:35

  Wat een vervelende afsluiting van jullie dagje Rome!
  Laten jullie gedurende jullie vakantie al jullie kleren in de auto liggen? Misschien een gekke vraag, maar dat ben ik zelf niet gewend haha.

  Gelukkig hebben jullie elkaar nog en hebben jullie nog heerlijke dagen in Italië voor de boeg! Geniet er nog van!

 16. juli 15, 2015 / 12:36

  Kippenvel van deze post… Ik zag de foto van Roos al op Instagram, wat ontzettend sneu dat er zulke mensen bestaan. Dikke knuffel voor jullie <3

 17. juli 15, 2015 / 12:40

  Van het zien van deze post krijg ik nóg meer zin om in september naar Rome te gaan. :D

 18. Linda
  juli 15, 2015 / 12:42

  Wat shit zeg! Oneerlijk dat mensen dat doen! Ik vroeg me ook al af waarom jullie zoveel kleding in de auto hebben liggen? Geniet maar van de rest van de vakantie! Liefs

 19. Kate
  juli 15, 2015 / 12:43

  Ohh, wat NAAR! Wat een rot-idee dat een vreemde zomaar aan je (persoonlijke) spullen zit en dat je het allemaal kwijt bent.. Maar je hebt gelijk, het zijn gelukkig maar spullen en jullie zijn zelf nog heel. Heel goed dat je je boek op een USB stick zet, toen ik mijn boek schreef heb ik het echt op 3 sticks, een harddrive en Google Drive gezet, haha!

 20. Brenda
  juli 15, 2015 / 12:48

  Wat rot zeg! Mijn vader is vorig jaar ook bestolen in Rome.
  Veel sterkte en geniet nog van de rest van de vakantie!

 21. juli 15, 2015 / 12:52

  Wat vreselijk om zo je dagje Rome te moeten eindigen! Hopelijk kunnen jullie toch nog een beetje genieten van jullie tijd in Italië!

 22. Ellis
  juli 15, 2015 / 13:05

  Wat enorm vervelend voor jullie. Ik hoop dat jullie alles snel kunnen regelen met de verzekering en de garage. Daarna maar proberen de knop om te zetten…

 23. Anke
  juli 15, 2015 / 13:11

  Mensen, ik denk dat Annemerel inmiddels ook begrepen heeft dat het niet zo slim is om veel waardevolle spullen achter te laten in je auto, maar aan al die goedbedoelde tips heeft ze nu natuurlijk niet zoveel meer ;) Wat gebeurd is, is gebeurd. Echt enorm vervelend, maar ik vind het wel ontzettend knap van je dat je het zo goed probeert te relativeren. Geniet nog van jullie lekkere tijd daar en veel sterkte voor Roos!

 24. juli 15, 2015 / 13:18

  Super vervelend voor jullie! Vooral al die dure spullen! Nog een fijne vakantie toegewenst en hopen maar dat snel de ruit wordt gerepareerd!
  X

 25. juli 15, 2015 / 13:29

  Pff, wat rot dat zo’n leuke dag in Rome zo eindigt! Ik zou ook echt super hard balen als ze mijn spullen zouden stelen, zeker als het zoveel was! Misschien none of my business, maar waarom lagen er zo veel spullen in de auto?

 26. Marijn
  juli 15, 2015 / 13:39

  Wauw had het inderdaad al gezien op Instagram. Wat verschrikkelijk!!! Kan er gewoon niet bij dat mensen de behoefte voelen om aan andermans spullen te kopen en dan ook nog eens kleding!! Heel erg rot, het zijn maar spullen maar toch.. Heel veel sterkte enne genoeg redenen om verdriet weg te shoppen, zou ik doen althans ;)

 27. juli 15, 2015 / 13:42

  Wat erg! Ik kan daar zo boos om worden. Het is rot vanwege de waarde van alle spullen maar emotioneel en het feit dat iemand zoiets doet is nog veel erger..

 28. Ilse
  juli 15, 2015 / 14:01

  Wat een kuteinde van een toffe dag en een leuke vakantie.

 29. juli 15, 2015 / 14:10

  Zo super stom :( Gelukkig is met jullie alles goed!!

 30. Femke
  juli 15, 2015 / 14:25

  Jeetje, zo rot dat mensen dit kunnen doen!! Maakt het je nou echt gelukkig om spullen van anderen te stelen, vraag ik me altijd af?? Ik kan daar echt boos om worden. Jammer na zo’n leuke dag in Rome, maar hopelijk worden de andere dagen nog super! :)

 31. Julia
  juli 15, 2015 / 14:29

  Ooh jeetje wat balen zeg!! En ook al zijn het ‘maar’ spullen, het zijn wel júllie spullen! Ik kan er echt niet bij dat mensen het in hun hoofd halen om spullen te stelen, grrr… Hopelijk laten jullie je vakantie er niet teveel door verpesten, maar even flink balen is natuurlijk hartstikke logisch!

 32. juli 15, 2015 / 14:39

  Ik vind het zo rot voor jullie dat er zo veel gestolen is! :( Maar gelukkig zie je nu wel in dat het niet het aller-allerergste op de wereld is (hoewel het nog steeds niet leuk is natuurlijk). Waarom hebben mensen de behoefte om spullen van een ander te jatten?
  Verder ziet de dag in Rome er wel heel leuk uit! Ik ben erg benieuwd naar Rome, ik ga er over twee weken heen.

 33. juli 15, 2015 / 14:45

  Vervelend zeg! Natuurlijk zijn er ergere dingen op de wereld, maar ik kan echt niet begrijpen dat mensen zoiets doen.

 34. juli 15, 2015 / 14:58

  We zitten met z’n vieren in een caravan dus alle spullen pasten daar niet in. Zeker niet als je zoals ik super veel (sport)kleding meeneemt omdat je van plan bent om foto’s te gaan maken voor je boek.. Daarmaast had ok wel verwacht dat een MacBook uit een auto gestolen zou kunnen worden, maar kleding, wat hebben ze daar aan? MacBook lag gelukkig op de camping, maar ook daar had net zo goed ingebroken kunnen worden, aangezien het hier super rustig is en we om ons heen geen ‘buren’ hebben. Ik had eerlijk gezegd eerder verwacht dat ze hier op de camping zouden jatten dan op die parkeerplaats.. Caravan is makkelijker open dan een auto..

  • joyce
   juli 16, 2015 / 21:02

   Ja dat begrijp ik! Ik dacht in eerste instantie ook dat het daar was gebeurd. Waarom ze kleding jatten, geen idee. Ze vonden je gebruikte sportkleding misschien lekker ruiken (of was het nog schoon? Haha)

   • joyce
    juli 16, 2015 / 21:04

    Het is trouwens wel echt balen dat je er foto’s mee wilde maken voor je boek. Krijg je toevallig iets terug van de verzekering? Wat een gedoe zeg. Hopelijk vind je snel een passende oplossing!
    P.s. ik hoop dat het niet bot overkomt, zo bedoel ik het in ieder geval allemaal niet.

 35. juli 15, 2015 / 15:08

  Echt heel erg dat je zoveel kwijt bent… Sterkte Annemerel!

 36. juli 15, 2015 / 15:19

  Wat ontzettend vervelend dat jullie dag in Rome zo moest eindigen! Hopelijk kunnen jullie toch nog een beetje van de rest van jullie vakantie genieten!

 37. Maria
  juli 15, 2015 / 15:22

  Veel succes met alle rompslomp die nu op jullie afkomt. Hopelijk kunnen jullie nog iets leuks maken van het resterende deel van de vakantie. Dat ik gister zag dat jullie bestolen waren moest ik meteen aan je boek denken. Gelukkig is daar niets mee gebeurd. Maak altijd 2 of 3 back ups die je op verschillende plekken bewaard. 1 online en dan nog eentje op een hele andere plek dan je laptop bijvoorkeur op je werk of bij je ouders (stel je huis/caravan brand af…) Misschien een beetje panisch gedacht, maar zo heb ik het ook gedaan met het boek dat ik schreef.

 38. juli 15, 2015 / 15:59

  Jeetje wat ontzettend klote van die auto en jullie spullen die weg zijn… maar ik vind het wel mooi om te lezen dat je aan het einde zo nuchter zegt van het zijn maar spullen.. En zo is het natuurlijk wel. Gelukkig is er met jullie niks. Hopelijk gaat de rest van de vakantie gewoon nog fijn zijn :-)!

 39. juli 15, 2015 / 16:02

  Ik vind het nog steeds erg ja! En wat raar dat je zo’n voorgevoel had en dat het toch een beetje uitkwam! Wow!

 40. juli 15, 2015 / 16:08

  Wat naar dat er een ruitje in is getikt. :( Ik hoop dat jullie alsnog kunnen genieten van jullie vakantie <3

 41. Nadia
  juli 15, 2015 / 16:17

  Echt vreselijk!! Ik vind dat je het nog goed opneemt, ik zou dat zelf niet kunnen… Die foto van Roos is heartbreaking. Ik hoop dat jullie nog een beetje kunnen genieten van de rest van de vakantie…

 42. xx.Yvonne
  juli 15, 2015 / 16:26

  Jeetje wat rot! Heb je zo’n leuke dag en moet ie zo aflopen. Ik snap niet dat er zulke mensen bestaan. Blijf lekker van een ander mans spullen af! Ik ben er een aantal jaar geleden met een vriendin geweest en toen zijn wij ook bestolen op onze laatste dag (beter gezegd laatste uur) in Rome. Wat een stress hadden wij toen, moesten op het vliegveld nog even snel aangifte doen en noodpaspoorten aanvragen anders hadden we niet eens meer naar Nederland gekund met onze vlucht.
  Heel veel sterkte voor jullie en ik hoop dat de reisverzekering nog enigszins iets voor jullie kan betekenen. Goed van je dat je je er niet door uit het veld laat slaan, geniet in ieder geval nog van wat je wel nog hebt en van de rest van je vakantie ^_^

 43. Nico San
  juli 15, 2015 / 16:38

  I’m sorry for what happened to you !!!! but Rome is a city very insecure, and you need to be very cautious
  However, I hope that this misfortune, does not spoil the beautiful opinion , that shines through your words, when you talk of ITALY

 44. juli 15, 2015 / 16:38

  ook ik vraag me af waarom er zoveel waardevolle spullen in de auto lagen, maar dat maakt voor de KAKHEID ervan niet uit natuurlijk. jezas, wat klote man. ik ben wel blij dat jullie er allemaal redelijk goed mee om lijken te gaan. hoe is ’t met roosje nu? dikke kussen voor allemaal xxxxx

  • juli 15, 2015 / 16:41

   o snorrie, ik lees nu jouw reactie! blehhhh, het gaat echt 25 jaar lang goed op deze manier en dan een keer goed mis, blijkbaar. nogmaals kussen!

 45. juli 15, 2015 / 17:08

  Vind het echt zo’n rotstreek! Wel raar inderdaad dat die andere spullen er nog wel lagen, achja gelukkig maar! Ik hoop dat de verzekering jullie een beetje opweg kan helpen. Nogmaals sterkte ermee en probeer nog even lekker te genieten van het mooie Italië, denk aan jullir X

 46. juli 15, 2015 / 17:08

  Wow wat super vervelend. Echt heel erg balen zeg, het verpest meteen de mooie dag die jullie hadden. Sterkte ermee :(

 47. juli 15, 2015 / 17:36

  Ik las het al op Instagram, en ik kan nog steeds niet begrijpen wat mensen op zo’n moment bezielt. Je hebt gelijk, het zijn ‘maar’ spullen. Maar dan nog, grrrrr! Hopen dat de auto in ieder geval snel gemaakt kan worden, die van ons heeft 2 jaar geleden ook een hele tijd bij de garage moeten staan in Italie …

 48. juli 15, 2015 / 18:12

  Oh wat erg van jullie spullen! Knap dat je er zo positief bij blijft, dat zou ik op zo’n moment echt niet kunnen. Echt een stom einde van jullie dag!

 49. Charlotte
  juli 15, 2015 / 18:15

  Mijn ouders hebben ooit, jaren geleden, iets gelijkaardig voorgehad, toen ze op weg naar de luchthaven nog ergens een tussenstop maakten. Dus sindsdien laten we de auto met spullen in nooooit meer alleen.. Dat is me van kindsaf ingepeperd, dat zoiets veel te vaak gebeurt, helaas. Nu ja, het blijft alsnog extreeem kut, zoals ik ook al op instagram zei! Vooral idd, het zijn kléren. Wat hebben ze daar nu aan? Om nogmaals aan te tonen dat je niet alleen bent in deze situatie: vriendin van me bezocht paar maanden geleden Rome (blijkbaar niet zo’n veilige stad dus ;)). Op de terugweg naar de luchthaven, op de bus, is haar koffer gestolen, terwijl die op een paar meter (nauwelijks) van haar stond.. Shit happens, dus.
  Maar vind het echt zeer knap hoe je er zo rationeel mee omgaat!

  • Charlotte
   juli 15, 2015 / 20:57

   En o ja, je nieuwe blogdesign is echt top! En fijn dat je de blogartikels nu al volledig in bloglovin’ kunt lezen :D

 50. Elke
  juli 15, 2015 / 20:33

  Hè wat een verrot einde van de dag zo op vakantie! Gelukkig kun je wel goed relativeren aan het einde van je tekst, en dat is het allerbelangrijkste! Ik hoop dat jullie de teleurstelling snel te boven komen en er nog een fijne vakantie van kunnen maken, wat gebeurd is kun je toch niet meer terugdraaien… leuke herinneringen kun je natuurlijk wel weer maken :)

 51. juli 15, 2015 / 20:54

  Ik zou zo graag Rome eens bezoeken! En winkelen bij de Nike winkel met korting klinkt ook super! Maar wat ontzettend naar dat er zoveel is gestolen! Moet ik echt niet aan denken!!

 52. Elvira
  juli 15, 2015 / 22:43

  Wat ontzettend vervelend voor jullie. Spullen zijn onvervangbaar, maar hopelijk kunnen jullie (een deel van?) De schade terugkrijgen via de verzekering?

 53. annemijn
  juli 15, 2015 / 23:35

  Wow! Wat ontzettend vervelend…
  maar waarom zo veel kostbare spullen in de auto? In Rome?

 54. juli 16, 2015 / 09:14

  Bizar dat je eerste foto begint met een voorgevoel dat er iets gejat gaat worden en je eindigt met het feit dat de auto is leeg gejat!
  Gelukkig dat je je tas nog had (waar je je USB stick in had gedaan!)

  Succes met alles regelen met de verzekering enzo!

  En geniet ondanks dit alles nog van je vakantie!!! xx

 55. Joyce de vetter
  juli 16, 2015 / 09:41

  Wat heftig dat er zoveel spullen gejat zijn. Ook ik heb de (misschien niet zo gepaste) vraag waarom dat allemaal in de auto lag?
  Die foto van Roos beschrijft volgens mij precies hoe jullie je toen voelde.
  Maar even positief: ik geniet elke x van je diary’s. Doordat we sinds maandag een pup hebben, heb ik net alles met terugwerkende kracht gelezen. Puur genieten.
  Je nieuwe layout is super mooi ! Ik krijg alleen het beeld niet vergroot op mijn IPad. Klopt dat?
  Geniet er weer van vandaag en de komende dagen!

 56. juli 16, 2015 / 11:07

  Echt heel erg wat er gebeurd is en dat jullie spullen zijn gestolen. Denk je lekker op vakantie gaan! Vooral de emotionele waarde die aan bepaalde spullen zit kun je nooit vervangen.

 57. Je moer
  juli 16, 2015 / 13:24

  1,5 miljoen euro aan schade?? Voel is ff aan je voorhoofd.

 58. jan
  juli 16, 2015 / 14:26

  jij snapt het helemaal he. lekker mee lope lullen. schade was nog 2500 euro, maar goed zielig nederland die overal in mee lult, die kleine stukjes van die fontein die je benoent die zijn al jaren zo.

  Maar goed zie op de foto ook duidelijk mensen erinstaan en dergelijke, als je niet weet waar je over praat kan je dan niet beter gewoon ZWIJGEN

 59. juli 16, 2015 / 20:10

  Wat rot dat jullie spullen gestolen zijn. Er zijn inderdaad ergere dingen in het leven, maar blijft toch even verschieten denk ik…

 60. Marleen
  juli 17, 2015 / 20:57

  Wat een naar einde van de dag, natuurlijk zijn er ‘ergere’ dingen maar dit is flink balen zeg! Twee jaar geleden is er ook in onze caravan ingebroken, maar gek genoeg hebben ze niks meegenomen terwijl álles (camera, telefoons) er nog in lag. Ik ben net terug van vakantie dus ik lees snel je volgende diary’s om te kijken hoe het verder gaat met jullie auto, de spullen, vergoeding, etc.

 61. [FR12]Boris
  juli 17, 2015 / 21:17

  Je bent ook wel een ontzettende tyfusmongool.
  Eerst zeg je dat Feyenoorders 1,5miljoen aan schulden hebben gemaakt en zeg je dat de fontein kapot is, terwijl je én bij de verkeerde fontein stond én die fontein al een paar duizend jaar kapot was, dat is het idee van een eeuwen oude fontein. Daarna laat je in een van de meest criminele steden van Europa ook nog zo je spullen voor ’t grabbelen liggen.
  Pffff

 62. juli 18, 2015 / 20:03

  Pffff dat is echt erg. Gaat gewoon te ver. Ik was laatst in Rome, maar niet met de auto. Ik moet zeggen dat ik continue opgelet heb, maar het is gewoon lastig. Zeker in het buitenland! :( Balen. Arme Roos. Ik hoop dat jullie ondertussen van de schrik bekomen zijn. PS: Fijn dat je blog nu responsive is!

 63. juli 18, 2015 / 21:13

  Pff wat een mongolen die niet van andersmans spullen af kunnen blijven! Maar hopelijk wel een leuke dag gehad in Rome!

 64. augustus 10, 2015 / 16:10

  Rome is geweldig (ik ben er een week geweest met school afgelopen april en ik herken alles, zo fijn haha)(de Engelenburcht is trouwens echt heel mooi om in te gaan!) maar het is ZO. ZUUR. dat alles gestolen is. Ik kan me nog herinneren dat ik even WiFi had op de camping, door Instagram scrollde en jouw foto met die mededeling zag en het nieuws gelijk deelde met mijn zus omdat ik het gewoon zo erg voor jullie vond. Rome is ook wel écht een diefstalgevoelige stad (is nog een wonder dat je niet gezakkenrold bent) en jullie hadden veel in jullie auto liggen, maar kom op, je verwacht dat je auto veilig is… Super stom dat andere mensen daar anders over denken. Zo te lezen pakten jullie het wel goed op (behalve die muggenbulten wow, ik ben er sinds dit jaar allergisch voor en zou 73 echt niet overleven) maar ik vind het toch héel erg sneu :(

  • augustus 10, 2015 / 16:11

   Oja en je nieuwe lay-out is superfijn, niet heel anders maar wel wat moderner. Goed dat je kan vernieuwen zonder teveel te veranderen!