>Spring is in the air!

>

Photobucket

Soms heb je van die momenten, dat je gewoon eventjes heel erg gelukkig bent. Je zorgen komen morgen, of misschien overmorgen wel weer. Je voelt je gewoon vitaal, springlevend, vol energie, wil het liefst een gat in de lucht springen ook al weet je eigenlijk niet precies waarom. In de spiegel ziet het er ook ineens goed uit, die stevige benen lijken ineens mooie vormen te bezitten, er is geen puistje te zien. Ja dat soort dagen zijn echt fijn en helaas een schaarstegoed. Maar vandaag, is voor mij zo’n dag.
Ik werd wakker van de zon die prikte in mijn ogen, hoewel dat eerlijk gezegd niet meteen een goed humeur opleverde (de zon prikte echt en het begon in samenwerking met mijn katten-haren allergie echt te jeuken), maar alles wat daarna kwam maakte het meer dan goed. 
En het gekke is eigenlijk zijn er helemaal niet zulke bijzondere dingen gebeurd. Het enige wat ik gedaan heb is een uurtje hardlopen door de duinen, met een stralend zonnetje en mijn wintersport-afspeellijst op mijn iPod. Dat gaf best wel een heel erg goed gevoel. En nu zit ik in de tuin, alweer in het zonnetje. Ik heb mijn leren jasje aan, mijn sjaal zit drie keer om mijn nek geslagen en mijn voeten moet ik warm houden in mijn uggs. Het is duidelijk nog geen zomer, maar ik voel en ruik de lente en de zon die mijn gezicht verwarmt maakt mij godsgruwelijk gelukkig.
Ik heb verdomme vlinders in mijn buik, zo’n gevoel. Zo’n onoverwinnelijk, opgewonden gevoel. 
Misschien moet ik toch maar een huisje in California gaan zoeken. Ik ben duidelijk voor zonnig-weer geboren. 
Liefs,
Annemerel
Delen:

8 Reacties

 1. Fleur
  maart 1, 2010 / 13:15

  >Heerlijk dat die eerste zonnestralen bij half NL zorgen voor een gelukzalig gevoel! Nu maar proberen vast te houden :). Fijne dag nog!

 2. Eva
  maart 1, 2010 / 14:10

  >Ja ik had dat gevoel ook vanmiddag, heerlijk op de fiets in het zonnetje, alhoewel toch nog wel koud, maar heerlijk!

 3. Eline
  maart 1, 2010 / 18:12

  >Heerlijk gevoel! Ik heb de hele dag binnen gezeten (stage) en totaal niet kunnen genieten van de zon :(

 4. Irish
  maart 1, 2010 / 18:20

  >Heerlijk zeg!! Ik zat de hele dag binnen, stage.. en de rest van de week ook. Dus ik kan mn lol op ;)

 5. Renske85
  maart 1, 2010 / 20:18

  >Je logje is heerlijk om te lezen! K krijg er zelf ook een big smile van op mijn gezicht.

  Groetjes, Renske

 6. Nathaly
  maart 2, 2010 / 07:26

  >Nou, bizar! Ik had gisteren PRECIES hetzelfde. Na maandenlang in een dip te hebben gezeten, voelden de zonnestralen die de bus verwarmden terwijl ik daar zat en luisterde naar 'Just Impolite' van Plushgun (aanrader, echt een lenteliedje!) gisteren als een cadeautje. Heerlijk!

  Je huid ziet er trouwens prachtig uit. Ik ben sinds drie weken ook die gistpillen aan het slikken, maar die hebben helaas bij mij geen resultaat. Dus ik ga dan toch, eindelijk, na al die maanden frustratie, naar de dermatoloog. I've had enough :(

 7. Fleur
  maart 2, 2010 / 08:45

  >Sowieso heerlijk aan het voorjaar dat het tenminste weer licht is als je 's ochtends op moet staan, werkt een stuk motiverender dan dat het nog steeds donker is als je op je stage aankomt. Succes met je drukke dagje vandaag!

 8. Nathalie
  maart 2, 2010 / 19:37

  >Hier in Montreal is de zon vandaag ook eindelijk eens gaan schijnen! En dat huisje in California klinkt goed :D