>Serfaus part I

>

Een foto zegt meer dan 1000 woorden toch? Nou daar ga ik nu maar eventjes vanuit. Ik heb inmiddels twee dagen geskied en na gister sneeuwstormen te hebben doorstaan, scheen vandaag de zon. Schijn bedriegt wel een klein beetje want met -12 en een lekker briesje was het toch nog errrrug koud, maar het was fijn.
Sprookjesachtig mooi toch?
Met zusje en broertje in onze nieuwe teamtrui
Mijn zusje, op een wel hele hoge stoel
Hier ga ik verder geen commentaar op geven..
En Serfaus vanaf de piste. Ons appartement heb ik heel netjes met een rode cirkel gemarkeerd.

Zo en nu is het weer tijd om te gaan eten. Heb op het moment wel hele erge huiduitslag, over mijn hele lichaam en het is echt heel erg nadrukkelijk aanwezig. Netelroos. Heb het al zo’n tien jaar niet meer gehad en nu zit ik dus ineens onder. Weet absoluut niet waar het vandaag komt, aangezien ik niks geks gegeten heb! Stiekem ben ik dan ook niet echt in de mood om uit eten te gaan en kruip ik liever met een boek in bed, maar het is vakantie en het komt wel goed denk ik. Toch? Ik hoop het.. Kan me in ieder geval niet herinneren dat ik zo’n erge huiduitslag gehad heb (tien jaar geleden zat het alleen op mijn buik. Nu zit het overal, van mijn tenen tot mijn vingers en van mijn kont tot mijn nek).Liefs..

Delen:

15 Reacties

 1. Anonymous
  februari 21, 2010 / 18:27

  >Nice pictures! :D

  Je broertje lijkt een btje op Mark van Eeuwen, vind ik tenminste…

 2. Lisa
  februari 21, 2010 / 19:40

  >De eerste foto is inderdaad sprookjesachtig! Hoop voor je , dat het elke dag zulk mooi weer is. Wel heel vervelend van de netelroos, hopelijk is dat snel over!

 3. rinusrunning
  februari 21, 2010 / 20:07

  >Prachtige foto's en omgeving en genieten zo met de familie.
  Groet rinus.

 4. Eline
  februari 21, 2010 / 20:42

  >Wauw, ziet er mooi uit! Heerlijk weer ook :D

 5. Eva
  februari 21, 2010 / 21:17

  >Wat een leuke foto's, vooral die van jullie drieën!

 6. Marieke
  februari 22, 2010 / 10:26

  >oww netelroos! Heb ik ook een keer gehad, zo eng! Werd wakker en opeens zat ik he-le-maal onder. :( Moet vanzelf weer weggaan, ze hebben hoogstens een verkoelend zalfje voor je.

  Maar de foto's zijn wel heel leuk! Veel plezier nog meis!

 7. Eveline
  februari 22, 2010 / 15:58

  >Ja, anoniem heeft gelijk. Als je z'n haar iets korter denkt, is het precies Mark van Eeuwen! :D

 8. Phine
  februari 22, 2010 / 16:41

  >Oh heerlijk dit…. Ik ben niet echt jaloers, want ditzelfde 'verhaal' geldt ook voor mij… Als ik 's ochtends mijn gordijnen opzij schuif, zie ik een zelfde soort plaatje. Ik geniet van al drie dagen perfectie poedersneeuw, maar vooral DE ZON! . Heerlijk…. Nog 4/5 dagen die gaan komen, ook voor jou! Enjoy!

 9. Niekje
  februari 23, 2010 / 08:08

  >Leuke foto's!
  Wat jammer van die huiduitslag, lijkt mij niet echt prettig. Heb het zelf nog nooit gehad, maar hoop voor je dat het snel over is!

 10. Myrthe
  februari 23, 2010 / 09:50

  >Haha superleuke foto's! Jammer van je netelroos, klinkt alleen al vervelend.

 11. Fleur
  februari 24, 2010 / 09:38

  >Leuk hoor! Hopelijk gaat je netelroos snel over, echt vervelend voor je . Fijne vakantie nog!

 12. Janneke
  februari 24, 2010 / 14:45

  >Beterschap met je netelroos… en verder nog veel plezier! Ik wil ook weer op wintersport… (ben net twee weken terug)

 13. Wijnand
  februari 28, 2010 / 10:00

  >Mooie foto's en nog een fijne vakantie, hopelijk met wat minder last van je netelroos ;)

 14. Irish
  februari 28, 2010 / 21:50

  >Als ik je foto's zie wil ik weer terug. Ben gisteren teruggekomen van de wintersport. Echt heerlijk!

 15. Renske85
  maart 1, 2010 / 20:20

  >Leuke foto's! En zo te zien hadden jullie goed weer.

  Groetjes, Renske