>Parisienne

>

Kleur zul je mij niet snel zien dragen. Het is grijs en zwart wat van de winter de klok sloeg. Sinds een maandje draag ik af en toe ook wat wit en soms heb ik een bruin accentje. Maar daar gaat verandering in komen. Mijn ‘meest gedragen’ kledingrek heeft sinds dinsdag namelijk een kleurrijke toevoeging en dat valt gelukkig  niet zo’n heel klein beetje op.
De wit met knalroze gestreepte indringster is een prachtig fijn gebreid truitje van de geweldige Sonia Rykiel collectie voor H&M. Gister droeg ik d’r op mijn zwarte bodycon rokje met mijn suede zwarte enkellaarsjes en ik voelde me spontaan heel erg frans. Parisienne chic, met mijn haren in een semi-serieus knotje.
Nu kan ik echt niet meer wachten om Parijs echt te gaan zien, voelen, proeven en beleven. Want ja, je leest dit toch echt goed, ik ben nog NOOIT in Parijs geweest. Het is een schande, maar ondanks vele ‘spontane’ pogingen heb ik nog nooit de eifeltoren gezien, heb ik nog nooit over de champs elysees gewandeld en erger nog, heb ik nog nooit warenhuis Colette van binnen kunnen bewonderen.
Yup, het is een klein drama, maar het komt allemaal goed. Want… ik ga een nachtje naar Parijs! Samen met mon amour. We slapen in Hotel Savoy en we gaan heel erg lekker eten en naar Colette. Nu alleen nog even een datum vinden, dan ben ik helemaal gelukkig, want dan kan ik het heel groot in mijn filofax zetten met allemaal hartjes en bloemetjes en uitroeptekens eromheen.
IK GA NAAR PARIJS! (en jullie kunnen vast wel raden wat er sowieso mijn koffer in gaat..)
Liefs,
Annemerel
Delen:

13 Reacties

 1. Mariëlle
  maart 4, 2010 / 15:33

  >J'adore Paris <3
  &. leuk geschreven!

 2. ROBIN
  maart 4, 2010 / 15:39

  >Ik vond Colette niet zo.. Laduree daarentegen is de hemel op aarde! x

 3. Myrthe
  maart 4, 2010 / 16:02

  >Jaaa dat is het enige leuke stuk uit de hele Sonia Rykiel collectie! Ik ben ook meer van de zwart/wit/bruin..

 4. Fleur
  maart 4, 2010 / 16:04

  >Galerie Lafayette (Boulevard Hausmann) ook niet overslaan he, prachtig van binnen en van buiten!

 5. Nathalie
  maart 4, 2010 / 16:05

  >Eerst Londen, nu Parijs en het is net maart! Met dat voornemen van jou om meer te gaan reizen komt het helemaal goed zie ik :)

 6. Lisa
  maart 4, 2010 / 18:19

  >Ik was tot november 2009 ook nog nooit echt in Parijs geweest (op Disneyland na) en ik ben inmiddels ook al 19 ;). Maar ben er toen eigenlijk ook maar 1 dagje geweest en dat is toch wel kort. Ik vond het erg leuk om de eiffeltoren te beklimmen en dan hoef je je ook niet meer schuldig te voelen over de croissantjes bij het ontbijt ;).

 7. Eline
  maart 4, 2010 / 19:56

  >Ik ben jaloers! Ik ben ook nog nooit in Parijs geweest, het lijkt me zo'n mooie stad. Wel foto's maken he?

 8. Ashley
  maart 5, 2010 / 12:05

  >Oooh Parijs is zo fijn… Ik wil ook zo graag! Heb echt super veel zin om weer op reis te gaan. Londen, Berlijn, Parijs… heerlijk! Alleen jammer dat het niet echt gaat met uni-rooster (en de portemonnee). Zit er nu over te denken om gewoon maar een heerlijke strandvakantie te boeken voor in augustus!

 9. Sanne Bakker
  maart 5, 2010 / 12:09

  >Ik ben ook nog nooit in Parijs city geweest, wel in Disney maar het staat ook hoog op mijn "Things to do in 2010 lijstje!"

 10. Eva hearts
  maart 5, 2010 / 14:41

  >Wat super leuk! Parijs is echt prachtig en na dit uitstapje moet je zéker nog een paar dagen terug! ;-)

 11. Phine
  maart 6, 2010 / 11:46

  >Qui, Qui, Paris J'taime…. Heerlijk.. ga je maar een dagje? Ik ben 2 weken geleden voor de 3e keer in mijn leven in Parijs geweest..en het is er fantastisch! Ondek het zelf. Hoelang ga je? De leukste adresjes vind je in de 100% parijs gids! Enjoy!

 12. aisling
  maart 6, 2010 / 12:03

  >nice annem! ik ben ook pas 1 x geweest met mijn ouders nog wel!! Moet wel een keer gaan ooit met mijn liefde-van-dat-moment. Ik wil ook alles zien in een liefdessfeer :D

 13. Renske
  maart 6, 2010 / 12:10

  >Parijs, ik ben daar eens geweest met school. Alweer jaren geleden maar ik zou zo graag weer eens teruggaan.

  Btw leuke log heb je!

  Groetjes, Renske