SPRING BREAK: V

 photo bardo02.jpg


 photo bardo01.jpg
 photo bardo03.jpg
 photo bardo04.jpg
 photo bardo05.jpg
 photo bardo06.jpg
 photo bardo07.jpg

Gister was de dag dat we bijna naar Milaan gingen, maar waar we uiteindelijk niet belandden. Sterker nog, we zijn tot vijf uur ‘s middags niet eens bij ons huisje weggeweest. De reden? Het is me ook nog steeds niet helemaal duidelijk, maar ik heb me uiteindelijk prima vermaakt (en heb al mijn euro’s nog op de bank, oh yeah, always look on the bright side, toch?).

Mijn boek was uit, werken ging niet want het internet hier is om hoofdpijn van te krijgen en het kon ieder moment gaan onweren en dus had ik geen zin om hard te lopen. Uiteindelijk is er tot zeven uur ‘s avonds geen druppel gevallen en had ik tien uur lang hard kunnen lopen, maar goed, dat kon ik van te voren ook niet weten (en er hing dus écht wel een hele dreigende lucht en eens in de zoveel tijd hoorde ik gerommel, dus het was echt geen slap excuus om niet hard te lopen, want zoals jullie woensdag hebben kunnen lezen, ik heb de hardloopvibe juist weer te pakken!).

Goed, wat ik dan wel gedaan heb? Ik heb een bedje in het gras gemaakt van dekens, handdoeken en kussens, heb mijn hardeschijf aan mijn MacBook gehangen en heb een Gossip Girl marathonnetje gehouden. Seizoen zes. Helemaal niet verkeerd. Het was warm genoeg om in bikini te liggen, het was zelfs een beetje broeierig warm (zo’n warmte die je altijd hebt voordat het gaat onweren). En blijkbaar scheen door het dikke wolkendek de zon, want mijn schouders zijn zelfs een beetje rood. Verbrand wil ik het niet noemen, maar het was misschien beter geweest als ik een likje zonnebrand op mijn schouders gesmeerd had. Note to self: achter de wolken schijnt de zon. Note to self 2: ook jij bent niet immuun voor de zon (ik kan me de laatste keer dat ik te veel zon gehad heb niet eens meer herinneren).

Aan het eind van de middag reden we naar Bardolino voor een ijsje (of twee) en pizza’s en pasta’s. Ik at eerste een ijsje met koffie en nutella smaak, vervolgens at ik een heerlijke pasta met venusschelpjes en een deel van mijn zusjes pizza (omdat zij na haar ijsje nogal vol zat, een gevoel dat ik niet ken) en na het eten ging er nog een heerlijk citroen ijsje in. Oh yeah, eat all the food! Volgende week ga ik me wel weer aan mijn eigen voornemens nemen en in de tussentijd loop ik nog een rondje extra en spring ik nog een paar keer met mijn springtouw.

Vandaag is alweer onze laatste dag, of één na laatste dag, we zijn er nog niet helemaal over uit. Het hangt allemaal af van het weerbericht voor morgen. En laten al onze drie weermannen nu iets compleets anders vertellen. Om drie uur vanmiddag wordt de knoop doorgehakt. I’ll keep you posted!

Liefs,
Annemerel
Follow my blog on bloglovin

Delen:

30 Reacties

 1. mei 3, 2013 / 12:03

  Ik denk dat er iets is mis gegaan? Ik zie in elk geval geen tekst!

 2. mei 3, 2013 / 12:07

  Ik denk dat je iets vergeten bent hihi

  • Annemerel
   Auteur
   mei 3, 2013 / 13:56

   Klopt! De blog stond al ingepland, maar ik heb de hele ochtend problemen met het internet gehad (en nu nog steeds eigenlijk) en kon eerder het stuk niet aanpassen! Oeps!

 3. mei 3, 2013 / 13:48

  Al zit ik nog zo veel, lekker eten kan ik ook echt niet laten staan!
  Ik zou kiezen voor eerder naar Nederland trouwens,, het is hier prachtig weer en in de tuin ook bikiniweer!

 4. Carlijn
  mei 3, 2013 / 14:01

  Leuk blousje, waar is hij van :)? Fijne laatste vakantiedag!

 5. mei 3, 2013 / 14:06

  Fijne laatste of ena laatste dag! Hier is het ook heerlijk weer hoor, dus terug komen is geen straf!

 6. mei 3, 2013 / 14:07

  Ik ben verliefd op je zonnebril <3. Je haar zit trouwens echt heel pretty!

 7. mei 3, 2013 / 14:07

  Leuke outfit en mooi kapsel! Ik voel een how-to opkomen ;-)

  Geniet nog van je laatste dag!

 8. mei 3, 2013 / 14:08

  Oh wat heerlijk al die Italiaanse gelato! En inderdaad het is hier heel mooi weer (eindelijk!)

 9. mei 3, 2013 / 14:14

  Mooi, je kapsel!
  Helemaal niet mis inderdaad, GG-marathons :-)

 10. mei 3, 2013 / 14:42

  Super leuke outfit!

 11. mei 3, 2013 / 15:11

  Loooove je outfit!

 12. mei 3, 2013 / 15:22

  Je bent niet de enige die van spring break houdt! Heerlijk om te genieten van de zon!

 13. Emma
  mei 3, 2013 / 15:47

  Hi Annemerel! Ik heb een vraagje, zou je eens een artikel willen wijden aan hoe jouw MacBook je bevalt en waarom je voor een MacBook hebt gekozen en niet voor een gewone laptop? Ik ben op dit moment aan het sparen voor een laptop maar ben er nog niet helemaal uit of ik een gewone wil of een MacBook. Je hebt namelijk al best wel vaak problemen ermee gehad (dit is je tweede air nu toch?) dus ik vroeg me af wat je zo fijn vindt aan een MacBook. Ben heel benieuwd! En een hele leuke outfit, geniet er nog even van daar in Italië! X

  • Aukje
   mei 3, 2013 / 15:52

   Hi Emma, ik heb sinds een halfjaartje een MacBook Air en ik vind hem heeel fijn. Vooral het feit dattie zo licht en snel is, ook met grafische programma’s. Ik werk heel veel onderweg en dan is het gezeul met zo’n zware laptop niet echt fijn. Maar met mijn Air heb ik nergens last van! Ik weet alleen niet hoelang de mijne het volhoudt trouwens. Maar het is het sparen waard :-)

   En @Annemerel: Waauw toffe outfit! Geniet nog maar lekker van al die ijsjes want ehh… zo goed vind je ze niet in Nederland!

   • Emma
    mei 3, 2013 / 17:55

    Ja het feit dat ie zo licht is is voor mij inderdaad een reden om hem te kopen! Maar verder ook nooit problemen met dingen als Word of PowerPoint? Dat kan je er gewoon opzetten toch? Bedankt voor je reactie :)

 14. Ilse
  mei 3, 2013 / 16:48

  Wauw, wat draag je leuke kleding op die eerste foto. :) Geniet nog maar van je laatste dagen en dat sporten komt wel weer door je hardloop-vibe. :)

 15. mei 3, 2013 / 17:16

  Wat een heerlijk zomerse foto’s! Ik wil ook lekker in mn bikini de zon in!! Geniet nog van de laatste dagen!

 16. mei 3, 2013 / 18:05

  Echt fijne zomerse foto,s

 17. mei 3, 2013 / 19:10

  Oh zon! Heerlijk! En je rode colbert blijft mooi :)

 18. mei 3, 2013 / 20:16

  Ik wou dat ik ook in Bardolino was! Ondertussen ga ik ook al bijna 9 jaar naar het Gardameer (wij verblijven altijd in Limone) en Bardolino is een van mijn favoriete dorpjes om naartoe te gaan.

 19. mei 3, 2013 / 21:00

  Love your outfit! Op vakantie gaan is altijd zo fijn, kan er op dit moment over meepraten, haha :D

 20. José
  mei 3, 2013 / 22:41

  Waarom is je zusje gestopt met bloggen? Haha

 21. mei 3, 2013 / 22:42

  Ik vind je nieuwe zonnebril zo leuk!!

 22. Cornelia
  mei 4, 2013 / 00:43

  Ik vind het knap dat je je mooie figuur nog hebt, ookal eet je veel ! Maar je bent een sporter, dus logisch dat je zo vaak honger hebt.
  En het eten in Italiè is gewoon heerlijk, ik ben zelf een moeilijke eter dus als we naar het buitenland gaan val ik eerder af dan dat ik aankom omdat ik gewoon weinig lust.. Maar pasta en pizza vind ik super lekker en het italiaanse ijs is ook fantastisch !!

 23. mei 4, 2013 / 11:51

  Oh wat heerlijk genieten is dat toch!!! ^^

 24. mei 4, 2013 / 20:44

  Als je in Italie bent MOET je ook gewoon all the food eten! Mjam!

 25. Lindsey
  mei 4, 2013 / 22:31

  Leuke look! Vooral je haar zit prachtig. Ik kan ook echt niet meer zonder mijn rayban die ik een jaar geleden aangeschaft heb. Dat ijsje klinkt zeker goed!

 26. mei 5, 2013 / 00:02

  Hey wat grappig, we waren op dezelfde dag in Bardolino! Wij wilden eigenlijk naar Lazise maar reden op het laatste moment door :)