SPRING BREAK: IV

 photo sunnies01.jpg

Ik had mezelf beloofd dat ik deze vakantie geen geld uit zou geven aan dingen die ik niet nodig heb. Nu heb ik eigenlijk niks direct nodig. Ik bedoel, ik heb een kast vol kleding en ook al klaag ik ‘s ochtends nog wel eens dat ik ‘niets in mijn kast heb hangen’, daar is natuurlijk niets van waar. Het enige dat ik wel een klein beetje nodig heb is een nieuw paar wedges. Het paar dat ik nu heb is al drie jaar oud en hoewel ze nog steeds heerlijk lopen, hun beste tijd hebben ze nu wel gehad (en ik ben hierin overigens niet de enige, jullie klagen iedere zomer weer dat ik nieuwe schoenen nodig heb!).

Goed, die regen hier in Italië zorgt ervoor dat ik een nog grotere drang tot kopen heb dan normaal. En geloof me, die is normaal al groot. Dus kocht ik in het winkelcentrum in de buurt van Milaan dat we maandag bezochten iets dat niet in mijn draaiboek stond. Een zonnebril van Ray-Ban die ik al maanden wil hebben, maar steeds niet kocht in verband met het feit dat ik wel genoeg zonnebrillen heb en het geld helaas ook bij mij niet op de rug groeit.

Maar Roos kocht de bril in het blauw en ik móest gewoon de bril in het groen hebben. Het moest, moest, MOEST gewoon.

Het maken van een foto van de bril waarop mijn vader (de fotograaf) niet te zien was, was nog een iets grotere opgave. Die glazen spiegelen dus écht!

Gisteren kon ik de zonnebril eindelijk op, ook al was het maar heel even. Het was tenminste droog en de temperatuur was ‘aangenaam’. Ik heb zelfs even in mijn bikini gelegen, oh la la! Maar de weergoden waren blijkbaar niet blij dat ik daar een foto van instagramde, want de foto stond nog niet online of de eerste wolk zat alweer voor de zon en velen zouden volgen, totdat er weer een dik wolkenpak in de lucht hing.

Ach, is misschien maar beter ook, scheelt weer een paar extra rimpels!

Liefs,
Annemerel
Follow my blog on bloglovin

Delen:

28 Reacties

 1. Suzan
  mei 2, 2013 / 12:16

  Super leuke Ray-Ban! Ik zou het zelf niet aandurven om er eentje te kopen, aangezien mijn zonnebrillen altijd kapot gaan of verdwijnen binnen een paar maanden ;p
  Maar ik snap helemaal waarom je hem gewoon moest hebben, hij is echt pretty pretty!

 2. Steph
  mei 2, 2013 / 12:24

  Hahaha heel herkenbaar verhaal :P
  Hij is wel echt nice!!

 3. Anneline
  mei 2, 2013 / 12:34

  Ooh deze bril is echt prachtig, zit er ook al een tijdje op te azen? Is hij goedkoper in Italie? Dan wacht ik nog een paar maandjes en koop ik hem daar…

 4. Lisa
  mei 2, 2013 / 12:37

  Je zonnebril is echt heel tof! Ik ben momenteel aan m’n derde ray ban geraakt.. Maar deze ga ik heel houden, promise! Ik ben alleen wel heel erg benieuwd naar de zonnebril van je zusje! Misschien een idee om die ook te posten? Geniet ervan daar in Italië, hier is het vandaag ook niet zulk mooi weer..

 5. mei 2, 2013 / 12:43

  Wat een mooie bril! Hopelijk heb je vandaag wel een beetje zon, het kan toch niet zo zijn dat je naar Italie ben geweest en helemaal niet bruin bent geworden!

 6. mei 2, 2013 / 12:51

  Mooie bril! Ik ben zelf ook opzoek naar een nieuwe, en de verleiding is groot om nog een ray ban te kopen maar ik denk toch dat ik voor iets anders ga :)

 7. mei 2, 2013 / 13:11

  De foto is leuk geworden hoor, haha! En de bril is echt gaaf :) X

 8. mei 2, 2013 / 13:12

  Ahh nice!

 9. mei 2, 2013 / 13:13

  Mooie bril!

 10. mei 2, 2013 / 13:24

  Haha je bent op zoek naar wedges en komt thuis met een zonnebril.. zo gaan die dingen he ;-) ik ben ook op zoek naar nieuwe wedges maar heb een hekel aan peeptoes en open schoenen e.d. Blijkbaar vonden alle schoenfabrikanten het onzin om dit jaar dichte wedges te maken.

 11. mei 2, 2013 / 13:34

  Super stoere bril!

 12. mei 2, 2013 / 13:36

  Geweldige sunnies! Ik vind die gekleurde en spiegelende glazen heel tof! Voor de mensen (me too) die er altijd bovenop gaan zitten / ze kwijt raken / ze perongeluk in een kampvuur gooien etc.: Bij de H&M is ook een zonnebril te krijgen met spiegelende en gekleurde glazen voor maar 6,95. Daar koop ik ze dus altijd, aangezien ze het bij mij niet lang overleven. ^^

 13. mei 2, 2013 / 13:40

  Ik vind een Ray Ban met blauwe of groene glazen geweldig!

  liefs Mireille

 14. mei 2, 2013 / 14:14

  Ik vind deze brillen ook zo tof! Ik heb een goedkopere versie bij de ASOS gekocht. (van de mannenafdeling) De Ray-Bans zijn natuurlijk ook heel erg tof!

 15. mei 2, 2013 / 15:20

  Toffe zonnebril! Vind het vooral gaaf dat ze van die ‘knal’ blauwe en groene glazen hebben nu.

 16. mei 2, 2013 / 16:55

  Ik wil die zonnebril ook zó graag! Staat je leuk :)

 17. mei 2, 2013 / 18:26

  Hihi, soms doe je me een beetje denken aan Shopaholic (het boek!)
  Maarja… hij is ook wel erg mooi hoor, dat moet ik toegeven :P

 18. mei 2, 2013 / 19:04

  Hahaha herkenbaar!

 19. mei 2, 2013 / 19:09

  Jaa deze wil ik ook!!
  Volgende week in Parijs maar even kijken of ik ‘m tegen kom :P

 20. mei 2, 2013 / 19:33

  Super gaaf! Mijn zusje heeft deze bril ook!

 21. Lilian
  mei 2, 2013 / 19:37

  jaa die heb ik ook :)
  deze bril kan je gewoon niet laten liggen als je hem ziet :D

 22. mei 2, 2013 / 20:18

  Ik vind de roze variant geweldig! Helaas kost het me net iets meer dan mijn maandsalaris, dus voor mij zit het er niet in.

 23. mei 2, 2013 / 21:17

  Mooie bril! Raybans blijven tijdloos…

 24. mei 2, 2013 / 21:49

  Oeh wat een gave bril en leuk effect!

 25. mei 2, 2013 / 22:35

  Oei echt? Ik vind deze zonnebril niet helemaal bij je passen… Maargoed, soms moet je natuurlijk ook gewoon eens wat anders:)
  Ik heb er zelf een van Tiffany’s (love!). Ook heel mooi, nu nog proberen om hem heel te houden en niet kwijt te raken.

  Geniet van je vakantie! xo

 26. mei 3, 2013 / 12:31

  love die bril! je ziet ze nu heel veel bij bloggers.
  xx Stephanie (www.stephaniesstyleblog.blogspot.com)

 27. mei 3, 2013 / 18:07

  Hele leuke bril! Je ziet nu echt veel brillen met spiegelende glazen.