SPRING BREAK: III

 photo ver01b.jpg


 photo ver02b.jpg
 photo ver03.jpg
 photo ver04b.jpg
 photo ver05.jpg
 photo ver06.jpg
 photo ver07.jpg
 photo ver08.jpg

Toen ik gisteren om 8.00u wakker werd (ik begin in het vakantie ritme te komen, ik word niet meer tussen 6.00u en 7.00u wakker! Nu: Yeah, straks als ik thuis kom: Fuck!) kletterde de regen alweer op ons dag. Met een handdoekje en mijn favoriete chicklit van het moment kroop ik in een stoel op de veranda. Totdat we ook op de veranda niet veilig meer waren voor de regen, toen was het tijd voor een uitstapje.

Verona, want een weekje Lago di Garda is niet compleet zonder Verona. Bij aankomst in de stad liepen we als vanzelf naar ‘ons’ koffiebarretje waar we genoten van een cappuccino, waarna we klaar waren om te slenteren. Een paraplu was eigenlijk noodzakelijk, maar ik voelde me een rebel en besloot mijn paraplu in de tas te laten.

Verona is niet groot en de keren dat ik er geweest ben zijn al lang niet meer op twee handen te tellen, toch waren er nog plekjes die ik niet ontdekt had. En dan heb ik het niet alleen over het fantastische nieuwe warenhuis ‘Excelsior’ met super grote en mooie food market, maar ook gebouwen die er al eeuwenlang zouden moeten staan.

Toen we ‘s middags thuis kwamen was het inmiddels gestopt met regenen. De zon was nog ver te zoeken, maar ik kon me in ieder geval weer met mijn handdoekje op een stoel nestelen. Toen de chicklit (Wedding Night van Sophie Kinsella) uit was, was het tijd om sportief te doen. Ik sleurde mijn zusje mee en samen liepen we 7 kilometer. Niet dat Roos 7 kilometer wilde of KON lopen, maar goed, als je eenmaal 3,5 kilometer van ‘huis’ bent, dan moet je terug, toch? Arme Roos.

Ik sloot mijn sportieve uitbarsting af met een kwartiertje springtouwen. Zodat ik ook mijn eerste sessie ‘interval ‘speeding up that heart rate’ kon afstrepen.

Heerlijk!

‘s Avonds keken we naar de NOS op onze TV uit het jaar 1980. We lachtten de TV een klein beetje uit toen we hier een paar dagen geleden kwamen. Zo’n klein vierkant dingetje boven op de koelkast. Muahaha. We zeiden nog ‘nou dat ding hadden ze ook wel weg kunnen laten’ maar little did we know, dat we met deze TV ook de NOS konden ontvangen. Normaal zit ik niet dagenlang voor de TV naar de NOS te kijken, maar met de kroning is dat natuurlijk toch een heel ander verhaal. Had ik toch nog een klein beetje het gevoel dat ik er bij was.

En zoals Joris Luyendijk al op twitter schreef ‘Wat is het heerlijk om je land te missen – op veilige afstand ervan’. Want eerlijk is eerlijk, koninginnedag is niet mijn feestje. En ik heb zo’n vermoeden dat koningsdag dat ook niet gaat worden. Niet omdat ik niet koningsgezind bent, maar omdat ik gewoon een beetje saai ben misschien. Ik hou niet van bier, ik hou niet van oranje haar, ik hou niet van slechte muziek, maar op dat kleine TV-tje.. zag het er fantastisch uit.

Liefs,
Annemerel
Follow my blog on bloglovin

Delen:

22 Reacties

 1. mei 1, 2013 / 14:49

  Leuk dat je alsnog iets mee hebt kunnen krijgen van Koninginnedag. Het is ook niet mijn feest hoor, maar ik vond het toch wel leuk om af en toe iets mee te krijgen van de kroning, het is toch wel een speciaal moment.

 2. mei 1, 2013 / 14:49

  Leuk dat je nog wat van koninginnedag mee hebt kunnen krijgen. Ik ben bijna altijd op vakantie op deze dag, dus het was wel leuk een keer in NL te zijn.

 3. mei 1, 2013 / 14:54

  Heel erg leuk om te lezen! Ik kan ook niet wachten om op vakantie te gaan!

 4. mei 1, 2013 / 15:15

  Ik heb vandaag mijn eerste touwtje springen sessie gedaan. 30 x springen en eventjes rust en dat 6 keer! Voor beginners best wel te doen (zeg ik zelf want ik ben een beginner). Morgen weer alleen dan langer!

 5. mei 1, 2013 / 15:26

  Ik vind dit soort artikelen over jouw tripjes altijd zo leuk! Ik krijg dan nog meer zin in de zomervakantie, haha.

 6. mei 1, 2013 / 15:49

  Het ziet er heerlijk uit, ookal zijn het geen echt geweldige vakantie-weersomstandigheden!
  Die laatste foto vind ik echt gaaf, ben jij niet allang #fitforsummer? Hihi. Nouja, het kan altijd beter snap ik natuurlijk, maar toch :P

 7. mei 1, 2013 / 15:49

  Mooie foto’s! En leuk dat je wat van de kroning hebt gezien :)

 8. mei 1, 2013 / 15:52

  Leuk artikel!

 9. mei 1, 2013 / 15:54

  Ah wat een leuke foto’s! Italie lijkt mij echt prachtig en wij zijn er over uit dat het Italie word deze zomer!

 10. mei 1, 2013 / 15:59

  Leuke foto’s en leuk om te lezen! :)

 11. mei 1, 2013 / 16:31

  Mooie foto’s, klinkt als een deugddoende vakantie! :-)

 12. mei 1, 2013 / 17:31

  Wat zijn je wimpers mooi!

 13. mei 1, 2013 / 19:06

  Haha ik vind Koninginnedag ook nooit zo bijzonder, ik haat mensenmassa’s en lust ook geen bier.. maar meestal is het uiteindelijk toch wel gezellig ;-) heb je nog meer chicklit mee trouwens?

 14. mei 1, 2013 / 20:21

  Leuk dat je toch iets van de kroning mee hebt kunnen krijgen! Ook al ben je geen fan van Koninginnedag, zoiets is toch leuk :)

 15. Steph
  mei 1, 2013 / 22:42

  Hahah fijn om te lezen dat ik niet de enige saaie muts ben als het op bier zuipen en feestgedruis aankomt :P
  Op Qday heb ik met de hond gelopen en heb mn huishoudelijke taken verricht die ik al dagen aan het uitstellen was. Dag goed besteed dus :D

 16. Ilse
  mei 2, 2013 / 14:57

  Ik had bij de eerste foto eventjes dat ik meende dubbel te kijken. :P Dat jurkje staat je goed zeg. :)

 17. mei 2, 2013 / 17:27

  Leuk die foto met je iphone! Ik heb het gisteren toevallig teruggekeken, vond het ook erg leuk om te zien terwijl ik normaal niks met het koningshuis heb!

 18. mei 2, 2013 / 18:29

  Wat een heerlijke vakantie foto’s, ondanks de regen geven ze echt het vakantiegevoel weer :)

 19. mei 3, 2013 / 12:31

  ik ben jaloers! wil ook naar italie! LOL !
  xx Stephanie (www.stephaniesstyleblog.blogspot.com)

 20. mei 3, 2013 / 22:55

  Mooie foto’s! Lijkt me heerlijk om ook eens op een andere plek te zijn op zo’n feestdag!

 21. Vivian
  mei 11, 2013 / 18:11

  Leuk! Wat een mooie dikke staart heb je op die laatste foto!