ADVERTORIAL: New Balance Running Shoes

 photo runlightrunright.jpg

Een hardloopschoen moet voor mij aan één hele belangrijke eis voldoen: hij moet licht zijn. Ik wil niet het gevoel hebben dat de schoen me naar beneden trekt, ik moet me er 100% vrij in kunnen bewegen. Maar een klein beetje demping is tijdens een wedstrijd ook geen overbodige luxe. Voor trainingen kies ik  dan ook graag voor een schoen met weinig demping en waarbij mijn benen veel zelf moeten doen, maar tijdens wedstrijden wil ik natuurlijk zo hard mogelijk en draag ik het liefst lichte schoenen met veel demping.

New Balance heeft een schoen ontwikkeld die aan mijn belangrijkste eis voldoet, maar dit doet niet af aan mijn tweede eis. Wat ik hiermee bedoel? De schoen is licht, maar heeft een goede demping. Alle modellen zijn uitgerust met een comfortabele demping onder zowel de voorvoet als de hiel en door het gebruik van lichtere materialen zijn alle schoenen gereduceerd in gewicht zonder dat er concessies worden gedaan aan de kwaliteit en de functionaliteit van de schoen gedaan.

New Balance hardloopschoenen zijn uitermate geschikt voor een breed loperspubliek. Het merk heeft een zeer uitgebreide collectie met hardloopschoenen. Ik zal jullie wat meer vertellen over de drie belangrijkste modellen..

 photo ScreenShot2013-04-26at172544.png
860v3
Dit is alweer de derde versie van de populaire New Balance 860 hardloopschoenen. Dit is een  stabiliteitsschoen. De schoen is voorzien van een Acteva Lite tussenzool, een Abzorb demping in de voorvoet en N-ergy demping in de hiel. Deze schoen is heel erg responsief en heeft een perfecte pasvorm. Dit is de ideale schoen voor mensen die op zoek zijn naar een schoen met stabiliteit.
 photo ScreenShot2013-04-26at163127.png
1080v3
Dit is een no-nonsense schoen, een traditionele New Balance schoen. Hij is gemaakt voor lange afstanden en heeft dan ook een super goede demping. De schoen heeft een nieuw dempingselement waarin stikstof is geïnjecteerd, hierdoor is de schoen lichter en als loper profiteer je hiervan doordat je meer veerkracht hebt. De schoen is volledig uitgerust met Fantom Fit waardoor de schoen erg comfortabel zit.

 photo ScreenShot2013-04-26at163119.png

890v3
Dit model is erg licht, het is daarom niet alleen een fijne schoen voor trainingen, maar ook voor wedstrijden. De schoen is geheel naadloos en heeft een REVlite tussenzool die zorgt voor een zeer goede responsiviteit en duurzaamheid.

Ik ben zelf erg benieuwd naar de 1080v3, omdat deze speciaal geschikt is voor lange afstanden, er staat nog steeds een marathon in de herfst gepland (welke is nu alleen nog even de vraag) en ik ben nog steeds op zoek naar de perfecte marathonschoen. Binnenkort zal ik één van de drie verschillende New Balance schoenen testen, verwacht dan een uitgebreid verslag!

Voor meer informatie over New Balance hardloopschoenen bekijk je de Facebookpagina of officiële website van New Balance.

Liefs,
Annemerel
Follow my blog on bloglovin

Delen:

10 Reacties

 1. mei 1, 2013 / 11:33

  ik ben benieuwd!

 2. mei 1, 2013 / 11:35

  Zien er goed uit!

 3. mei 1, 2013 / 11:45

  Ziet er goed uit! Ben ook erg benieuwd naar de 1080v3!!

 4. mei 1, 2013 / 12:11

  Stikstof geïnjecteerd in het dempingselement… klinkt heel boeiend, ben benieuwd hoe dat precies werkt :P (en of het geen leuk verkooppraatje is :P) Ben benieuwd naar je tests! :)

 5. mei 1, 2013 / 18:03

  Ik ben wel nieuwsgierig naar wat jij er van gaat vinden!

 6. mei 1, 2013 / 19:03

  Ze klinken me allemaal heel fijn in de oren, maar de 89ov3 lijken me het fijnst! Ben benieuwd welke je gaat testen.

 7. mei 1, 2013 / 20:26

  Ik ben benieuwd naar je review! Ik ben op zoek naar nieuwe hardloopschoenen, dus misschien worden het wel de New Balance!

 8. mei 1, 2013 / 21:37

  Ik ga je review zeker lezen!

 9. mei 2, 2013 / 11:46

  Ik vind ze goddelijk lopen!

 10. mei 5, 2013 / 12:47

  Hmm.. toch heb ik het vermoeden dat jij je Nike’s niet snel zult inwisselen! :)