SPONSORED STORY: Magnum Pink & Black Night Amsterdam

Zo’n detox doen heeft een aantal nadelen. De migraine die het bij mij veroorzaakte en me twee dagen uitschakelde was natuurlijk ronduit klote. Maar daarnaast was het ook vrij vervelend dat ik niets anders mocht dan sapjes, een soepje en een salade. Zeker als je een uitnodiging voor een feestje van Magnum in je postvakje hebt liggen, samen met de leukste bloggers en journalisten van Nederland. Ik moet zeggen, ik had redelijk wat medelijden met mezelf toen ik donderdagavond alle jaloersmakende foto’s op Instagram voorbij zag komen.

Het feestje was ter eren van de nieuwe Magnum Pink & Black. De Magnum Pink heb ik in Italië al geproefd (dat hebben jullie allemaal in mijn Italië Vlog kunnen zien.. het ene moment prik ik met mijn vinger in mijn buik en klaag ik dat ik te veel frietjes heb gegeten, het volgende shot zien jullie mij met een glas Cola en een roze magnum). De Magnum Pink heeft een frambozensmaakje en is heerlijk. De Magnum Black heb ik nog niet geproefd, maar klinkt stiekem nog lekkerder, want die is met Espresso, en koffie-ijs is één van mijn favoriete ijssmaken. Ik geef jullie een update als ik hem geproefd heb.

Goed, soms moet je keuzes maken. Ik maakte de keuze om een detox te doen en dit feestje te missen. Gelukkig hebben we de beelden nog ;-).

Heb jij de Magnum Pink en/of Black al geprobeerd? Zo ja wat is je favoriet?

Liefs,
Annemerel

Delen:

9 Reacties

 1. juni 6, 2015 / 09:13

  Ik ben heel erg benieuwd naar de beide smaken. Vooral de espresso lijkt me lekker!

 2. juni 6, 2015 / 09:54

  Soms moet je keuzes maken inderdaad. Het is niet anders. Ik heb ze beide nog niet geprobeerd. Ik ben niet zo’n enorme ijsfan en als ik ijs eet dan toch graag met een fruitsmaakje. Ik gok dat ik Pink lekkerder zal vinden, maar ga ze wel allebei proberen natuurlijk.

 3. juni 6, 2015 / 11:39

  Moet ik kiezen? ;-) Ze klinken allebei superlekker.

 4. juni 6, 2015 / 12:15

  Magnum Pink! Ik hou niet van ijs met koffiesmaak, en al helemaal niet met espresso!! Doe mij maar Magnum Pink Raspberry!!

 5. juni 6, 2015 / 12:30

  Magnum is altijd nummer 1 geweest tot dat er Oreo ijsjes op de markt kwamen.

  Ik heb ze nog niet geproefd, ik gok op pink.

 6. Ilse
  juni 6, 2015 / 15:41

  Ik heb ze allebei nog niet geproefd maar wil het zeker doen. ;)

 7. Ansofie
  juni 6, 2015 / 19:05

  Wat jammer dat je het feest hebt moeten missen!
  Ikzelf heb de pink al meermaals gehad en is echt een aanrader,
  black heb ik nog niet geproefd (vind de pink zo lekker dat ik de black niet durf te nemen..)

 8. juni 6, 2015 / 19:49

  Ik vind de smaak pink erg lekker!

 9. juni 6, 2015 / 22:47

  Tof filmpje! Ik vind Pink erg lekker :)