FRIDAY FAVOURITES: 185

Favourite Opportunity – Interviewen Kayla Itsines
 photo Screen Shot 2015-06-05 at 13.52.11.png

Vandaag mocht ik als enige journalist niemand minder dan Kayla Itsines interviewen voor Metro. Toen ik dinsdag gevraagd werd voor het interview was ik zó blij. Ik probeer Kayla al een tijdje voor een interview te strikken, maar haar management reageerde niet op mijn mail en ik dacht SHIT, ik wil haar voor Metro. En toen werd ik dus door een Nederlands PR Bureau dat het Glamour Health Event morgen helpt organiseren benaderd of ik Kayla wilde interviewen voor Metro. Een soort van geschenk van God, want ik had nog geen ander onderwerp voor Metro bedacht. En vanmorgen was het dus zover, maar daar later meer over!

Favourite Dress – Maje Dress

Hij benadrukt precies mijn goede punten (taille), ik krijg hem zelf dicht (dat is met jurkjes meestal nog een heel gedoe met ritsen op de rug), hij zit heerlijk en ik vind hem ook nog eens heel mooi staan. Ik heb een nieuwe favoriete LBD (zie foto hierboven!) en hij is van Maje! Je wil ook niet weten hoeveel complimentjes ik er in één ochtend al over gekregen heb. Dat heb ik normaal NOOIT. Het was een impulsaankoop, maar impulsaankopen zijn altijd mijn favorieten.

Favourite Challenge – Kook5Daagse
 photo Screen Shot 2015-06-05 at 13.52.01.png

Door Lock & Lock ben ik uitgedaagd om in het weekend mijn maaltijden voor te bereiden voor de rest van de week. Eerst dacht ik, moet ik dan op zondag vijf gerechten gaan maken? Maar uiteindelijk heb ik het anders aan gepakt. In het weekend maakte ik zoveel eten, dat ik een deel van het eten in een bakje stopte, voor door de weeks. Dat deed ik zowel bij de lunch als bij het avondeten, zo had ik vier bakjes. Daarnaast maakte ik nog een extra pastagerecht door een paar ingrediënten die nog in de koelkast lagen met wat droge pasta te combineren. En zo had ik vijf bakjes. Weet je hoe fijn het is als je niet na hoeft te denken wat je ’s avonds gaat eten. Begrijp me niet verkeerd ik vind het leuk om daar over na te denken, maar het kost wel veel tijd, zeker als je de ingrediënten nog moet halen. Dit was een héle makkelijke oplossing voor dit probleem. Morgen lezen jullie meer over de challenge en hoe het me vergaan is.

Favourite New YouTube Channel – Roosmarijn Lisalotte

Yes, mijn zusje heeft sinds deze week ook een YouTube-kanaal. Ik moet haar eigenlijk best wel bedanken, want zij is degene die me echt een beetje gepusht heeft om mijn YouTube-kanaal te beginnen. Ik was een beetje onzeker en durfde heel lang niet, toen we naar Italië gingen vertelde ik haar dat ik het wilde gaan proberen, maar toen het er op aan kwam wilde ik ineens niet meer. Gelukkig heeft Roos doorgezet want ik vind het maken van video’s echt leuk om te doen. En nu heb ik Roos gepusht om haar eigen kanaal te beginnen. Niet dat het veel moeite kostte om haar over te halen, want het was eigenlijk haar eigen idee, maar ze twijfelde toch een beetje ‘ben ik wel leuk genoeg voor YouTube?’. UH JA ROOS! KIJK DAN HOE IEDEREEN OP JE REAGEERT IN MIJN VLOGS! So give that girl some love en volg haar, ook al mag ik dat van haar niet vragen want ze zegt ‘mensen moeten me alleen volgen als ze dat leuk vinden’. Waarop ik zeg ‘NATUURLIJK vinden ze dat leuk.’.

Favourite Song – Florence + The Machine – Mother

Vorige week kwam het album van Florence + The Machine uit, de opvolger van het album Ceremonials, dat alweer uit 2011 stamt! Ik heb het album afgelopen week regelmatig op repeat gehad en heb een duidelijke favoriet, Mother! Helaas is het nummer nog niet te vinden op YouTube, maar ik hoop dat jullie hem ook op deze manier kunnen beluisteren. Heb jij het album al geluisterd? Wat is jouw favoriete nummer?

Liefs,
Annemerel

Delen:

25 Reacties

 1. juni 5, 2015 / 17:11

  Ik heb het nieuwe album van Florence + The Machine deze week al zó vaak gedraaid. Ik ben er gek op, terwijl ik eerst bijna nooit naar de band had geluisterd… Zo vet dat je deze kans kreeg om Kayla te interviewen! En uiteraard heb ik Roosmarijn al geabonneerd, en ik vind het echt heel leuk dat ook zij nu YT heeft :D

 2. juni 5, 2015 / 17:12

  Leuk dat Roosmarijn een eigen kanaal heeft. Je doet het leuk voor de camera Roosmarijn!

  Het nieuwe zwarte jurkje is inderdaad een topper. Staat je goed. Ben benieuwd naar het stuk met Kayla.

 3. juni 5, 2015 / 17:19

  Je little black dress is ook echt heel erg mooi! Ik moet er nog eentje vinden hoewel ik er wel 2 heb maar de perfecte zoek ik nog :)

 4. juni 5, 2015 / 17:54

  Leuk jurkje! En ik vind het echt leuk dat jullie allebei aan Youtube zijn begonnen!

 5. Lotte
  juni 5, 2015 / 17:54

  Je haar een stuk korter staat echt veel frisser!

 6. Lana
  juni 5, 2015 / 18:28

  Zo gaaf dat je kayla geïnterviewd hebt, ik ben heel benieuwd naar het artikel! Je jurkje van maje staat je echt zo leuk!

 7. juni 5, 2015 / 19:01

  Ik ben echt zo benieuwd naar dat interview! Super leuk! Gaaf om te zien wat je allemaal bereikt met schrijven voor de METRO ;-)

 8. juni 5, 2015 / 19:35

  Ik schreef het eerder vandaag ook wel maar hoe tof dat je Kayla Itsines hebt mogen interviewen! Hopelijk was het leuk :-)!
  Je LBD is erg mooi, ik snap de complimentjes helemaal.. nice!!

 9. Femke
  juni 5, 2015 / 19:52

  Ik ben geabonneerd op je zusje’s kanaal hoor! Superleuk, twee filmende zussen :) Gaaf ook trouwens van dat interview!

 10. juni 5, 2015 / 19:57

  Wat leuk dat je zusje een youtube kanaal heeft, ik ga d’r meteen volgen! NATUURLIJK vinden we haar leuk ;-)

 11. juni 5, 2015 / 21:52

  Jaa super leuk had je zusje haar kanaal zelf al gevonden!

 12. Ilse
  juni 5, 2015 / 22:13

  Leuke favorieten weer!
  Ik ben benieuwd naar dat interview met Kayla! :)
  En heel veel liefde voor Florence en de Machine.

 13. juni 5, 2015 / 22:14

  Ah wat tof dat je Kayla hebt geïnterviewd. En het jurkje staat je prachtig!

 14. juni 5, 2015 / 23:06

  Wat een onwijs gaaf jurkje! Viel me al op toen ik het stukje over de jurk nog niet eens had gelezen.

 15. juni 5, 2015 / 23:12

  Wat een fijne favorieten! Ik ben benieuwd naar je challenge en ga zeker een kijkje nemen op he zusjes YouTube kanaal. Super gaaf dat je Kayla mocht interviewen!!! Ik deed vandaag mijn laatste resistance training van haar 1e Bikini Body Guide! Zij heeft mij met haar schema’s ontzettend weten te motiveren!

 16. juni 5, 2015 / 23:24

  Fijne favorieten! En Kayla, supertof! Ik moet nog steeds beginnen met de workouts haha. Oh en je zusje volg ik al :)

 17. juni 5, 2015 / 23:56

  Wat cool dat je Kayla hebt geïnterviewd! Je bent er ook wel de uitgelezen journalist voor. Overigens is je haar wel écht kort voor jouw doen – maar mooi! Leuk dat Roosmarijn ook een kanaal is begonnen. Ik vind jullie trouwens niet eens zo heel veel op elkaar lijken qua uiterlijk, je ziet wel veel gelijkenissen, maar jullie zijn absoluut geen exacte kopieën. Door het hele album van Florence + The Machine heb ik me niet door kunnen worstelen (ja sorry), maar dit nummer vind ik wel oké :)

 18. juni 6, 2015 / 08:40

  Leuke favorieten weer! Ik vind dat jurkje echt heel mooi, hij staat je ook erg goed. Leuk dat je zusje nu ook een YouTube kanaal heeft, ik heb toevallig gisteren haar eerste videos bekeken en ik ben fan :)

 19. juni 6, 2015 / 11:02

  Zo stoer dat Roos nu ook een eigen YouTube kanaal begonnen is, ze doet het leuk! Wat GAAAF dat je Kayle geïnterviewd hebt <3

 20. Nadia
  juni 6, 2015 / 11:04

  Ja, ik vind Roos op Youtube leuk! :D

 21. juni 6, 2015 / 11:06

  Wat gaaf dat je Kayla mocht interviewen. Jullie hebben een toffe foto gemaakt samen. :-)
  Ik heb me geabonneerd op Roos’ kanaal. Leuke video’s heeft ze tot nu toe gemaakt!
  Liefs

 22. Elke
  juni 6, 2015 / 11:56

  Wow dat jurkje staat je idd heel mooi! Lang leve de impulsaankoop ;)

 23. juni 6, 2015 / 13:02

  Wat leuk van je zusje en dat interview. En damn girl, you look gooood!

 24. Irene
  juni 6, 2015 / 15:14

  Mooi haar heb je.

 25. Tessa
  juni 7, 2015 / 09:23

  Je ziet er al een tijd heel goed uit. En zo strak. Niet dat je daarvoor dat niet was. Maar nu valt het me wat meer op. Ben je meer op je eten gaan letten? Want veel sporten deed je toch altijd al? Benieuwd naar je geheim!! ;)
  Heerlijk Florence <3!