WIN: Ren mee met INTERSPORT !

SponsoredINTERSPORT niet de juiste plek om je hardloopoutfit samen te stellen? Think again! Geloof me, ik dacht precies hetzelfde. Totdat ik op 15 februari 2015 de INTERSPORT in Den Haag binnenwandelde. Niet omdat ik dacht dat ik daar iets moois zou gaan vinden, maar omdat ik er langs liep en toch wel benieuwd was naar de collectie. Wat bleek? Er was een complete Nike Corner gekomen met een collectie zo groot dat het amper onder doet voor de Nike Store in Amsterdam. Ook de collecties van Adidas, Puma en alle andere grote hardloopmerken waren veel groter dan ik verwacht had. Mocht je dit allemaal nog even na willen lezen, ik maakte op 15 februari toevallig een Snapshot Diary, dus hier is gewoon keiharde documentatie van. Zo fijn zo’n blog.


Sinds ik deze kennis heb heb ik regelmatig mijn pinpas laten wapperen bij INTERSPORT. Adidas Stella Sport beha, zwarte Nike shorts dag voor een wedstrijd, Nike Flash Tight omdat ik vond dat ik hem verdiend had… Ja, ik heb een fotografisch geheugen wat sportkleding betreft. Maar feit is, je wordt super hebberig als je bij INTERSPORT winkelt en als je eigenlijk geen geld te besteden hebt kun je de winkel het beste vermijden als de pest, want met lege handen naar buiten gaan is gewoonweg onmogelijk. Althans, voor mij.

Bij INTERSPORT kun je dus héél goed terecht voor je hardloopoutfit en om deze boodschap te verspreiden heeft INTERSPORT de komende weken de #renmeemetintersport actie. Share je run met de hashtag #renmeemetintersport, tag @intersportnl en win een van de tien plekjes in de finale van het INTERSPORT run event. Tijdens dit evenement strijd je om de grote hoofdprijs; samen met je hardloopmaatje tien trainingen bij hardlooptrainer Klaas Boomsma.

De ‘broer van’ inderdaad. Klaas was mijn collega bij Metro (hij was tot eind vorig jaar eindredacteur), maar heeft de krant inmiddels gedag gezegd. Nu is hij hardlooptrainer bij broertje Arie’s Vondelgym, hij schreef samen met Arie het boek ‘Beweeg’, heeft een hardloopblog en is sinds kort mede-hoofdredacteur van het tijdschrift Losse Veter en jij kunt nu dus een clinic bij hem winnen. Lijkt me overbodig te zeggen dat je dat wil. Mocht je nou niet de winnaar zijn tijdens het evenement, ook niet getreurd… je krijgt sowieso een prachtige nieuwe hardloopoutfit én een paar hardloopschoenen van INTERSPORT.

Dus laat die herfst je niet belemmeren om naar buiten te gaan. Nu is het juist heerlijk weer om hard te lopen. Trek je hardloopschoenen aan en trek de wereld in. Maak een foto of video tijdens je run en deel die via Instagram. Je hebt de komende vier weken de tijd om zoveel mogelijk runs met ons te delen. Ook goed om te weten, het INTERSPORT Run Event vindt plaats op 29 oktober, dan moet je natuurlijk wel een gaatje in je agenda hebben.

Mocht je een van de 10 finalisten zijn, dan neemt INTERSPORT eind oktober contact met je op. May the odds be ever in your favor!

Liefs,
Annemerel

Delen:

6 Reacties

 1. Ilse
  september 26, 2016 / 16:58

  Ik wist niet dat de intersport zoveel sportkleding heeft! En misschien ook maar goed dat ik dat niet wist, haha.
  En toffe winactie, dat word een hardloopselfie maken!

 2. Judith
  september 27, 2016 / 10:10

  Heb zaterdag nog hele fijne dingen gehaald in de sale bij Intersport in Den Haag!

 3. Danielle
  september 27, 2016 / 12:30

  Leuke actie! Ik doe mee! Wist ook niet dat de Intersport zoveel hardloopkleding heeft, ga snel eens kijken.

 4. Patty
  september 28, 2016 / 09:45

  Het is echt fan-tas-tisch weer om te lopen! Ben alleen bang dat de komende vier weken ik nog geen stap kan zetten, maar hey, daarvoor zijn #latergrams. Want werken voor iets dat doe ik graag hehe. Wij hebben hier in het oosten niet veel, maar wel een te gave grote Intersport die net helemaal vernieuwd is. Voor de vakantie daar nog helemaal los gegaan.. De nieuwe opstellingen zijn ook echt veel beter dan hoe het was! Enige wat ze nog iets meer mogen uitbreiden zijn de verschillende schoenenmerken, maar doe ook maar eigenlijk niet dan geef ik NOG meer geld uit haha. Liefs Patty

 5. Astrid
  september 29, 2016 / 13:31

  Ik heb meegedaan, maar dan via Laura haha! Ben deze week na bijna vier maanden op mijn (luie) reet te hebben gezeten weer begonnen, want heb me weer ingeschreven voor de kwart marahton van Rotterdam. Mijn conditie was weer om te huilen afgelopen week na zo lang, maar niets is een betere motivatie dan een race toch? :P Maar je mag dus meerdere runs delen voor de wedstrijd? :)

  Ik kom eigenlijk veel te weinig bij Intersport.. Krijg bij het filliaal in Maassluis korting met mijn sportschoolpasje, dus misschien moet ik daar maar eens gebruik van maken haha!

  • Astrid
   september 29, 2016 / 13:33

   Oh grapje, dat was vroeger Intersport in Maassluis, tegenwoordig heet het Biesheuvel sport, al weet ik niet zo goed of het nou nog onder Intersport valt of niet.. :’)