SNAPSHOT DIARY: 16/2

 photo Collages9.jpg


 photo Desktop152.jpg

Om 7.00u ging mijn wekker al eens, maar toen heb ik een ibuprofen gepakt en ben ik weer snel gaan slapen, met mijn wekker een uurtje later. Koppijn. Als om 8.00u mijn wekker gaat voel ik me nog steeds niet helemaal fit, maar mijn zure blik is voornamelijk te danken aan het feit dat ik over anderhalf uur bij de tandarts moet zitten.

Laten we beginnen met een half flesje vers geperste jus.

 photo Desktop152.jpg

Om vervolgens aan de bananenpannenkoeken te gaan, mijn planning te maken voor de dag en het laatste stukje van mijn diary af te schrijven.

En dan is het tijd om naar Scheveningen te rijden. Het is ZULK mooi weer en het is ZO rustig. Niemand voor me, niemand achter me, in de verte het Kurhaus.. Dat vraagt om even mijn auto stil te zetten en een foto te maken.

 photo Desktop152.jpg

Ik sta voor de tandartspraktijk geparkeerd maar verkeer nog een beetje in de ‘ik wil echtttttttttt niet naar binnen sferen’ dus luister ik nog even Coldplay in mijn auto..

 photo Desktop152.jpg

Beter, want het loopt toch uit, terwijl het in de wachtkamer lekker rustig is.

 photo Desktop152.jpg

De tandartsassistent-stagiaire zegt op een gegeven moment ‘nu kun je wel een selfie maken hoor’ haha, ik heb haar nog nooit gezien en ik weet niet hoe zij weet dat ik selfies maak in de tandartsstoel, maar dit moment kon ik natuurlijk niet voorbij laten gaan.

Ik heb gelukkig niet al te veel pijn gehad, maar er is ook niet veel gedaan. Volgende maand mag ik terug komen, dan breken ze alles weer open en gaan ze WEER verder. Ik denk dat ik dan niet in Nederland ben… denk ik zomaar. ARGH.

Ik krijg een mail dat een opdracht niet doorgaat en ik hoor dat een afspraak niet doorgaat deze week en dat betekent dat ik ineens wat tijd over heb. Dat in combinatie van het rotnieuws bij de tandarts vind ik een mooie aanleiding om naar de stad door te rijden.

 photo Desktop152.jpg

Ik ga voor de grap weer eens bij Intersport naar binnen, normaliter kan ik daar nooit iets leuks vinden, maar nu…. er is een complete Nike Store in de Intersport gekomen en ze verkopen hier net zo veel als bij de Nike Store in Amsterdam. Echt een onwijs uitgebreide collectie.

En wat ziet mijn oog.. StellaSport! De nieuwe lijn van Stella McCartney voor Adidas (later deze week hier meer over!). Ik loop alleen met een paar kekke zweetbandjes de deur uit. Eigenlijk heb ik niks nodig… verstandig he?

 photo Desktop152.jpg

Maar bij de ZARA koop ik wel een jurkje, want ik heb nog een cadeaukaart. Ondertussen heb ik ook dingetjes bij H&M en de Bijenkorf gekocht, ik ben lekker bezig. Shoppen op maandagochtend is echt top, zo heerlijk rustig.

Het is 12.00u en ik begin trek te krijgen. Wanneer ik langs een kraam met verse friet loop kan ik me bijna niet inhouden, gelukkig heb ik nog een banaantje in mijn tas…

 photo Desktop152.jpg

Home sweet home. Ik ben ook nog even bij Primark langs geweest (ik was denk ik de enige in de winkel, in ieder geval de enige bij de kassa) en ik kocht 50 haar elastiekjes en 50 schuifspeldjes. Ik ben benieuwd wanneer deze allemaal verdwenen zijn.

Het jurkje dat ik bij ZARA kocht. Ik had hem niet gepast, want dat doe ik liever thuis. Maar hij zit als gegoten!

 photo Desktop152.jpg

Lunch! Ja, ik had trek en had al een hap genomen voordat ik überhaupt aan mijn iPhone dacht.

Werken in het zonnetje. Ik heb geen balkon, maar ik kan mijn ramen wijd open zetten en als ik dan op de bank zit schijnt de zon heerlijk op mijn gezicht. Mijn nieuwe MacBook heeft een Retina beeldscherm waardoor het ook met zonlicht beter zichtbaar is, zonnebrilletje op en werken maar.

 photo Desktop152.jpg

Dit is een groen sapje voor luilakken. Men neme 250ml sinaasappelsap en 3 handen spinazie, men doet dit in de blender, et voila, een halve liter groensap. Of het heel gezond is weet ik niet, maar ik heb in ieder geval weer mijn spinazie binnen en het smaakt lekker!

Collage maken voor bij een blog die volgende week online komt.

 photo Desktop152.jpg

Bezig met voorbereiden van de Love Letter naar Francien van donderdag. Dit keer ga ik haar advies geven. Ik snap alleen niet helemaal wat ze nou precies bedoelt met dat hij haar niet ziet staan en dat ze overal aan het zoeken is. Natuurlijk is Francien er nooit als je haar nodig hebt ;-). Gelukkig snap ik het inmiddels iets beter en ik ben nu hard aan het nadenken hoe ik haar kan helpen ;-). Haar drie opties om mijn prins te vinden waren geniaal, dus de pressure is on.

Ik heb een flesje Almdudler in de koelkast staan en regelmatig wordt hier van gedronken. Ik zou twee van die flesjes per dag kunnen drinken (dat deed ik voorheen met Cola) maar ik doe met zo’n flesje bijna een week. Goed hè? Ik leer het wel.

 photo Desktop152.jpg

Mijn avondeten is een beetje een zooitje. Ik bak twee eieren, bak wat champignons, een stuk zalm, een paar speltcrackers en een half bakje pecan noten. Mijn maag is in ieder geval gevuld en op zich zijn het allemaal geen verkeerd dingen..

 photo Desktop152.jpg

Mijn bed is een slagveld met alle dingen die ik vandaag gekocht heb.

Tijd voor een work-out. Ik dans eerst een uur.. de tijd vliegt, ik heb niet eens door dat ik een uur aan het dansen ben.

 photo Desktop152.jpg

Vervolgens doe ik nog een half uur been-bil-buikspieroefeningen en dan ben ik er wel klaar mee…

Nog even een snapshotdiary in elkaar draaien en dan lekker naar bed, want morgen (vandaag dus) weer een wekker om 6.00u… Roosendaal! DutchCowboys!

Liefs,
Annemerel

Delen:

29 Reacties

 1. februari 17, 2015 / 12:03

  Pfoeh, de tandarts, ik heb er altijd zo’n hekel aan! Blij dat ik pas in mei hoef haha. Mooi jurkje heb je gekocht (voor zover ik kan zien), zitten de streepjesmouwen eraan of is dat iets wat eronder zit?

 2. februari 17, 2015 / 12:06

  Wat een super leuk jurkje van de ZARA voor zover ik het kan zien, hopelijk maakt dat je tandarts bezoek weer een beetje goed :)

 3. februari 17, 2015 / 12:25

  Wat een gedoe bij de tandarts steeds, volgens mij ben je de afgelopen tijd vaker geweest dan ik in de afgelopen drie jaar :p hopelijk fixen ze snel wat er gefixt moet worden.

  Ik heb ook zin om te shoppen, maar moet echt even op mijn salaris wachten..

 4. februari 17, 2015 / 12:28

  Met hoofdpijn wakker worden en dan toch nog best wel een leuke dag! Stellasport wow! Gaat goed daar in Den Haag.

  Jullie hebben tenminste nog een Bijenkorf… Snikt Arnhem al dik een jaar niet meer.

 5. februari 17, 2015 / 12:36

  Tandarts. Ik moet ook echt de telefoon pakken om een afspraak te maken. Schijtluis. Dansen is de perfecte én de leukste workout die er is!

 6. Nadia
  februari 17, 2015 / 12:44

  Leuke diary! Ik moet eigenlijk ook gaan dansen in huis, is een leuke workout!

 7. februari 17, 2015 / 12:48

  Tandarts, het blijft verschrikkelijk… En wat een mooi jurkje heb je gekocht!

 8. februari 17, 2015 / 12:53

  Superleuke diary! Die rijstwafels zien er heeerlijk uit dus daar ga ik nu ook mee lunchen!

 9. Lis
  februari 17, 2015 / 12:57

  Leuke diary (behalve de tandarts boehh)
  Ps. het is een slagveld ipv slachtveld hihi

 10. februari 17, 2015 / 13:21

  Leuke diary! De tandarts is inderdaad wat minder leuk, helemaal een wortelkanaalbehandeling..

 11. februari 17, 2015 / 13:30

  Aaah wat een heerlijk plekje in de zon bij het raam!

 12. februari 17, 2015 / 13:35

  Mooi jurkje heb je gekocht en ben ook wel benieuwd naar je dansworkout, ga je gewoon zelf helemaal los of volg je een programma?

 13. februari 17, 2015 / 13:37

  Ahhh, die wortelkanaalbehandeling, brr! Ik snap goed dat je daarna even bent gaan comfort-shopping, goed excuus haha.

 14. februari 17, 2015 / 13:38

  Ah leuke diary weer!!

 15. februari 17, 2015 / 13:53

  Dansen is heerlijk, vooral als je alleen thuis bent, hehe! Leuke diary :)

 16. februari 17, 2015 / 14:00

  Dat jurkje van de Zara ziet er heel mooi uit! En wauw een week met zo’n klein flesje? Dat kan ik niet hoor met cola zero. #verslaafd

 17. februari 17, 2015 / 14:53

  Ehhhh ik stel mijn tandarts bezoek nu echt al iets te lang uit…. en dit is waarom ;-)

 18. februari 17, 2015 / 14:55

  Ik ben heel benieuwd naar die dansworkout die jij doet!

 19. februari 17, 2015 / 15:07

  Ohhh die tandarts, I feel you girl.. Ik moet al een maand terug en zit nu met een noordvulling.. maar ik wíl gewoon niet.

 20. Nynke
  februari 17, 2015 / 16:57

  Aah, ik ken het baalgevoel van met hoofdpijn wakker worden.
  Leuk je workout. Kan je er eens een artikel over maken. Dans je met een bepaalde workout mee of? En die andere oefeningen? via je nike app of?

 21. februari 17, 2015 / 17:02

  Pffft die tandarts… Al maken je selfies het er ongetwijfeld leuker op, haha. En shoppen doet een mens (pardon, vrouw) ook altijd goed, net zoals dansen en gezond eten. Leuke dag volgens mij :)

 22. februari 17, 2015 / 17:28

  Ik heb gisteren ook geshopt in Den-Haag, jammer dat ik je niet gezien heb!

 23. Ilse
  februari 17, 2015 / 19:15

  Blehh, tandarts. Ben blij dat ik er niet zo vaak ben maar wel grappig dat de stagiaire tandartsassistente weet dat jij selfies maakt.
  De tijd vliegt bij mij ook altijd voorbij als ik aan het dansen ben.

 24. februari 17, 2015 / 20:20

  Bah, ik moet aankomende maandag naar de tandarts :( Ik denk dat ik dan ook even naar het buitenland vlucht, haha.
  Leuk, dat jurkje van de Zara!

 25. februari 17, 2015 / 21:03

  Haha, die selfie bij de tandarts! Zou ik ook doen ;p

 26. februari 17, 2015 / 22:40

  Onwijs leuk zara jurkje! Die tandartsselfie ziet er erg leuk uit!

 27. februari 18, 2015 / 21:14

  Dat jurkje staat je heel goed!! Goed zeg dat je nog elke keer die work-out doet!

 28. Elvira
  februari 22, 2015 / 14:59

  Wat zijn die gele dingen om je enkels bij de eennalaatste foto? Gewichtjes om de oefeningen zwaarder te maken?