SNAPSHOT DIARY: 9/9

 photo Recently Updated250.jpg


 photo Desktop2968.jpg

Goedemorgen… zo moe, zou het liefst nog drie uur blijven liggen maar ik moet naar de wc. Heb gisteren heftige netelroos gehad (reactie op antibiotica, ben gelijk maar gestopt) en zoveel anti-histamine geslikt (werd gek) dat ik nu helemaal suf en duf ben. Nou ja, de bultjes zijn in ieder geval weg.

Foto van mijn açaì bowl als ‘ie op is. Voor de verandering. Altijd maar die foto van dat bakje voordat ik er nog aan moet beginnen is ook zo saai, toch?

 photo Desktop2968.jpg

Met man en macht probeer ik de nieuwe iPhone 7 te bestellen, maar zowel Apple.com als T-Mobile werkt niet mee. Probeer gewoon rustig te maken want het is maar een telefoon, maar als ik eenmaal mijn zinnen op iets gezet heb is het lastig om rustig te blijven. Moet moeite doen om me niet op te laten fokken, want ik heb wel wat beters te doen. Zoals het schrijven van een blog en het bekijken en beluisteren van de nieuwe nummers in de New Music Friday list op Spotify.

T-Mobile belt maar niet terug en ik besluit maar gewoon naar de winkel te wandelen, die zit op nog geen tien minuten wandelen bij mij vandaan. Maar ik ben de straat nog niet uit en ik word door T-Mobile gebeld. Kan meteen mijn bestelling plaatsen, wanneer ik hem krijg is nog een beetje de vraag, maar de iPhone is in ieder geval besteld. Lijkt me een leuk idee dat jullie mogen raden welke ik precies besteld heb. Kijken hoe goed jullie me kennen. Ik heb nu een goudkleurige iPhone 6 trouwens.

Maar goed dat goede iPhone nieuws moet gevierd worden met taart en koffie, nu ik niet meer naar de T-Mobile winkel hoef moet ik toch nog een doel hebben om naartoe te wandelen.

 photo Desktop2968.jpg

Zo’n fijn pakketje bij de post, Aussie mini’s! Gaan in mijn koffer als ik volgende week naar Ibiza reis.

Ja ik zit weer eens in mijn bikini want het is 28 graden binnen en ik zweet me de peentjes. Tijd voor taart!

 photo Desktop2968.jpg

En tijd voor werk, met pet (want: zon) en noise cancelling headphones (buren zijn aan het verbouwen en als ik mijn raam open heb, zoals nu, lijkt het net alsof je op de snelweg zit qua verkeer).

Go go go go go!

 photo Desktop2968.jpg

En nog een pakketje, wat zou het zijn…

Een nieuwe paar LunarGlides van Nike, omdat ze het zo zielig vonden dat ik in mijn eerste paar een hele grote bloedvlek heb zitten. Ik ben een gelukkig meisje. Dankjewel Nike.

 photo Desktop2968.jpg

Tijd voor de laatste aflevering van Stranger Things!

 photo Desktop2968.jpg

Ik maak weer eens een pasta, met ravioli, paddenstoelensaus, kipfilet en rucola. En ik eet het in bed, want mijn bed en ik zijn vandaag beste vrienden.

 photo Desktop2968.jpg

Na het eten besluit ik nog even naar buiten te gaan om een rondje van tien kilometer hard te lopen. Op een heel rustig tempo want ik heb gemerkt dat ik even een tandje terug moet schakelen, mijn lichaam is een beetje klaar met me. No worries, komt goed. Maar wel even rustig dus.

OH MY LORD, schotse hooglanders op de weg. Een grote mama en twee huppelende kleintjes. Ik stop maar eventjes met hardlopen want die horens die de mama heeft zien er zo gevaarlijk uit dat ik bang ben dat iedere onverwachte beweging dat beest uit kan dagen de strijd met mij aan te gaan. En die strijd heb ik bij voorbaat al verloren als ik die horens zo zie. Jullie moeten begrijpen dat ik al bang ben voor kleine schattige hondjes, kun je nagaan wat ik voelde toen ik deze beesten moest passeren. Gelukkig ging het goed.

 photo Desktop2968.jpg

Wauw, de zonsondergang was zo mooi vandaag en de zee deed ook heel leuk met de golven, ook al was er vrijwel geen wind. Maar het was vloed en de golven kwam tegen een stukje hoger liggend zand aan wat de hoge golven veroorzaakte.

Blij dat ik mijn ‘oude’ LunarGlides had aangetrokken, deze zitten nu namelijk vol met zand.

 photo Desktop2968.jpg

De eerste vijf nummers voor mijn oktober playlist staan in de lijst. Deze vijf nummers staan de hele avond op repeat.

En wat ik ’s avonds zoal doe? Schrijven, heel veel schrijven. Onder andere deze blog. Inmiddels is het elf uur geweest en ga ik mijn MacBook dichtklappen. Morgen weer een dag.

Liefs,
Annemerel

Delen:

15 Reacties

 1. Sanne
  september 10, 2016 / 12:43

  Oh man die Schotse hooglanders… Ik probeer al met een grote boog om de ganzen in het park heen te lopen, haha! Ik weet echt niet wat ik zou doen als ik die gevaartes tegenkom op mijn hardlooproute, in de bosjes springen of zo ;-).

  Superlief van Nike dat ze je nieuwe schoenen toesturen. Hopelijk daar geen bloedvlekken in!

 2. maria
  september 10, 2016 / 12:43

  Nooit zonder overleg met je huisarts of apotheker je antibiotica kuur afbreken! Dit is niet goed voor je eigen gezondheid en werkt ook de resistentie in de hand.

  • Annemerel
   Auteur
   september 12, 2016 / 19:49

   Ik mocht of na vijf dagen stoppen of na tien dagen, ik ben nu na vijf dagen gestopt dus hoefde niet in overleg.

   • maria
    september 13, 2016 / 18:46

    Fijn :) Met mijn farmaceutische achtergrond heb ik vaak een kort lontje bij dit soort opmerkingen/berichten.

 3. september 10, 2016 / 12:59

  Oh leuk dat je gelijk de iPhone 7 hebt besteld! Ik vind het zo jammer dat al die leuke functies van de plus niet in de normale zitten.. Want de plus vind ik echt te groot!

  En hoor je met die noise canceling oordopjes nog de verbouwingsgeluiden erdoor? Bij mij zijn ze boven mij steeds aan het boren. Het lijkt maar niet te stoppen. Geen goede combi met thuis werken, het geluid komt overal doorheen. Als die noice canceling oordopjes dat geluid er niet doorlaten is dat misschien wel een goed idee! Ben benieuwd!

  • Annemerel
   Auteur
   september 12, 2016 / 19:48

   Ik gebruik niet de dopjes maar de koptelefoon. Meeste geluid is weg, je voelt het alleen nog wel..

   • september 16, 2016 / 09:04

    Ohja, dat trillen van die boor natuurlijk. Dat het geluid weg is scheelt al wel veel! Thanks!

 4. Tessa
  september 10, 2016 / 14:19

  Ik gok rosé!

 5. september 10, 2016 / 14:41

  Leuke foto’s :)

 6. september 10, 2016 / 16:22

  Leuk! Dat taartje ziet er elke keer zo lekker uit haha. Wanneer ik ooit eens in Den Haag ben weet ik wat ik moet eten bij de koffie!

 7. Ilse
  september 10, 2016 / 17:49

  Toch best bijzonder om zulke beesten onderweg tegen te komen! En tof dat je nieuwe lunarglides van Nike hebt gekregen!

 8. Jessie
  september 10, 2016 / 21:25

  Leuk verslag weer! :D
  Hoe bevalt de Moisture Miracle van Aussie? Mijn haar is nogal dood namelijk, misschien dat dat helpt?

  • Annemerel
   Auteur
   september 12, 2016 / 19:47

   Ik gebruik het al een paar maanden en vind het heel fijn.. maar ik weet niet of dat nou echt door de shampoo komt of doordat mijn haar gewoon goed zit. Ik vind dat altijd zo lastig om te beoordelen.

 9. september 11, 2016 / 20:38

  Hardlopend interviewen, haha geweldig. Dat kan alleen jij ;)

 10. Marion
  september 13, 2016 / 10:04

  Ik vind het zo cool dat je zo LEKKER VEEL blogt. Leuke artikelen, lekkere fotoseries, leuke filmpjes. Chapeau voor je content-hoeveelheid. En ik vind je ook inhoudelijk steeds leuker worden. Hoewel die acai-bowl… maargoed, waar zeur ik over. Petje af Annemerel!