FRIDAY FAVOURITES: 228

Favourite Workspot – The Beach

 photo IMG_7021.jpg

Ik zeg het iedere keer als de zon schijnt ‘ik ga maar naar het strand, want wellicht is het de laatste dag dit jaar dat het kan’ en iedere keer gebeurt het weer. Afgelopen woensdag spendeerde ik de hele middag met mijn MacBook op het strand bij Strandclub de Staat en dat was absoluut geen verkeerde situatie. Parasolletje, uitzicht op zee, ijskoffie, zilte zeelucht. Een paar verdwaalde zonnestralen op mijn schouders en voeten die de parasol niet tegen kon houden. Pretty perfect.

Favourite Breakfast – Dignita

 photo IMG_2126.jpg

Ook woensdag: ontbijten in Amsterdam bij Dignita. Jup, woensdag was een vrij goede dag. Misschien heb je mijn vlog van gisteren gezien, zo niet… ik had een ontbijtafspraak met twee jongens van Nike waarin we spraken over producten van Nike. Ik mocht mijn ongezouten mening geven en kreeg wat toekomstige producten te zien. Heel erg fijn. Maar misschien wel het aller allerleukste van de ochtend, het ontzettend lekkere ontbijt. Dit was potato hash met gepocheerde eieren, bacon, hollandaise saus en granny smith appel. Pretty epic. Moet snel terug want zag net op het instagramaccount van @Dignitaamsterdam dat ze nog veel meer bizar goed ogende gerechten hebben.

Favourite Drink – Pumpkin Spice Frappuccino

 photo IMG_2085.jpg

Vorige week vrijdag had ik al mijn eerste Pumpkin Spice Latte van het seizoen, afgelopen dinsdag had ik voor het eerst een Pumpkin Spice Frappuccino. En dat is dus écht een aanrader. Voor degene die de PSL vaak te zoet vinden, vraag de helft van de siroop! Bij een tall-drankje krijg je normaal drie pompjes, ik vraag er vaak een of twee (ligt er net een beetje aan hoeveel zin in zoet ik heb op dat moment).

Favourite Show – Stranger Things

Ik denk soms dat ik niet gemaakt ben voor TV series als Stranger Things. Dat ik meer van shows met knappe meisjes ben, of van shows met minstens zulke knappe advocaten, of ex-cons (MATT BOMER – WHITE COLLAR), maar dat is heus niet altijd waar. Niet in het geval van Stranger Things in ieder geval, dé nieuwe Netflix hit van deze zomer. Het is een thriller die zich afspeelt in een klein dorpje in Amerika begin jaren 80. Een jongetje raakt vermist, een bijzonder meisje duikt ineens op en het is mysterie alom. Ik slaap al nachten onrustig, maar who cares, dit is zo’n goede show. Eerst dacht ik ‘YES maar acht afleveringen, dat betekent dat ik niet zoveel tijd aan deze serie kwijt ben’, maar nu ik de laatste aflevering gezien heb (ik heb niet zo goed mijn eigen ‘1 aflevering per avond’ advies opgevolgd) denk ik SHIT EEN JAAR WACHTEN OP EEN VERVOLG?! Save me!

Favourite Song – Sia – The Greatest

Say whaaattttttt Sia komt alweer met een nieuw album? Ik wist natuurlijk wel dat het vorige album bestond uit nummers die eigenlijk voor andere artiesten bedoeld waren, maar dan nog… dat ze dit jaar, of misschien begin volgend jaar, alweer met een nieuw album zou komen, dat had ik niet verwacht. De eerste single is in ieder geval alweer lekker aanstekelijk. Ik wil niet beweren dat dit ‘The Greatest’ is dat ze ooit gemaakt heeft, maar zeker niet slecht. Vind ik dan.

HAPPY WEEKEND!

Liefs,
Annemerel

Delen:

8 Reacties

 1. Manon
  september 9, 2016 / 17:53

  Leuk! Ik denk alleen dat je vrijdag de Latte had? ;) Fijn weekend!

 2. Ilse
  september 9, 2016 / 18:34

  Die PSL frappucino wil ik zeker nog proberen! Zo blij dat ze weer terug zijn!
  En heerlijk zeg om zo te kunnen werken!

 3. Naomi
  september 9, 2016 / 19:42

  Oeh de pumpkin Spice latte of frapuchino wil ik ook nog eens, nog nooit gehad! Maar die eerste zin? Moet dan niet zijn vorige week vrijdag had ik mijn eerste pumpkin Spice latte van het seizoen en dinsdag mijn eerste pumpkin Spice frapuchino?

  Strenger things staat zeker nog op mijn lijstje van series die ik moet zien!!! Jammer dat dan nog maar 1 seizoen op netflix staat mij kennende….

  • Annemerel
   Auteur
   september 9, 2016 / 22:35

   Haha klopt! Oeps

 4. september 9, 2016 / 19:55

  Wat lijkt me dat heerlijk inderdaad, lekker aan het werk in een strandtent! Genieten! Fijn weekend X

 5. september 10, 2016 / 07:41

  Leuke favorieten! Fijn weekend :)

 6. september 10, 2016 / 07:47

  Ohhh PSL.. Lekker!

 7. september 12, 2016 / 20:09

  Oh lekker frappe!