SNAPSHOT DIARY: 9/6

 photo Recently Updated227.jpg


 photo Desktop2705.jpg

Goedemorgen! Lang geleden dat ik al voor zeven een uur een rondje hardliep. Het was niet veel – 5 kilometer – maar genoeg voor nu. Mijn benen hebben het nog steeds zwaar na de inspanning van afgelopen zaterdag in de bergen.

Maar ik moest wel lopen, want ik moest de nieuwe Nike Air Zoom Pegasus 33 testen! Kan jij trouwens ook! Hier lees je er meer over (als je dat al niet gedaan had!). Mijn eerste ervaring was positief. Het is een hele neutrale schoen met veel demping. Vijf kilometer zijn te weinig om een complete review te geven, die blijf ik jullie dus nog even schuldig.

 photo Desktop2705.jpg

Mijn açaí bowl is lekker lelijk vandaag, want ik was dus vergeten om de açaí poeder er in de blender al doorheen te doen. Stommmmm! Maar maakt het er niet minder lekker op.

Half acht, op naar Amsterdam voor een evenement van Oral-B. Er staat nu dat ik om vijf voor half negen aan ga komen maar daar geloof ik helemaal niks van. Tel ik voor het gemak een half uurtje bij op.

 photo Desktop2705.jpg

Ook nog even tanken, want ik kan nog maar 25 kilometer met deze tank rijden en dat getal gaat iedere kilometer met vijf kilometer naar beneden. Vind ik altijd zo creepy, je zal er maar staan zonder benzine langs de weg!

Precies op tijd in Amsterdam. Maar ik ben een van de eerste en het evenement is nog niet begonnen. Gelukkig is er WiFi, iets dat ik vanmorgen thuis dus niet had. Even een paar kleine dingen op mijn MacBook doen dus.

 photo Desktop2708.jpg

Oral-B introduceert vandaag de nieuwe Oral-B GENIUS, een tandenborstel die precies weet hoe goed jij poetst, door middel van een App. Je krijgt dan ook een score na het poetsen, over hoe goed jij gepoetst hebt. Het kostte mij 2 minuten 48 seconden om op 100% te komen. Dit is echt iets voor mij, want ik vind tandenpoetsen soms best wel saai en door zo’n app wordt het iedere keer weer een uitdaging. Ik heb dat soort dingen nodig ;-).

 photo Desktop2709_1.jpg

OK! Op naar de volgende afspraak! Bij IBM! Morgen sta ik op het Glamour Health Event in de RAI met IBM (kom je ook?) en vandaag leer ik een robot kennen die gebruik maakt van de Watson technologie.

 photo Desktop2710_1.jpg

Ik schrijf ook een blog over Watson en dat doe ik in de kantine van IBM, onder het genot van een lekker kip/noedel soepje. Alleen het uploaden van mijn korte video kost wat moeite. HEEL veel moeite. Maar hé, het is uiteindelijk gelukt en ik ben op tijd om naar mijn derde en laatste afspraak van de dag te gaan.

 photo Desktop2705.jpg

LIFESAVER! Lekker hoor zo’n soepje met noedels als lunch, maar dat is echt niet genoeg voor mijn maag. Die begon dus te knorren en te vervelen, gelukkig vond ik deze Clif Bar nog in mijn tas.

En een half uur later sta ik met een frietje in mijn handen in de tuin van mijn uitgever A.W. Bruna. Vanavond is hun jaarlijkse feestje voor collega’s, zakenrelaties en auteurs. Tot die laatste behoor ik sinds februari.

 photo Desktop2705.jpg

Ik drink één glas wijn (moet vanavond nog naar huis rijden) en voor de rest heel veel lekkere speciale ice tea’s, waar ik geen foto en verder ook geen uitleg over heb. Het was een gezellige avond met verrassend veel zon!

Maar nu is het thuis om naar huis te gaan, ik moet mijn mailbox nog onder handen nemen en een blog schrijven. Als ik langs het museumplein loop heb ik altijd een beetje een vakantiegevoel.

 photo Desktop2708.jpg

OK. Dit is bijzonder. Mijn media-systeem is totaal geflipt en geeft een wit scherm. Hij speelt wel muziek af via de USB, maar ik zie niks en zelfs een reset door het SD-kaartje te verwijderen heeft geen zin. Gelukkig weet ik de weg naar huis te vinden en heb ik mijn navigatie niet echt nodig.

En dan kom ik thuis en doet mijn internet het nog steeds niet. Een telefoontje aan KPN leert me dat er een storing is waar ik op dit moment zelf helemaal niets aan kan doen. Het enige dat ik dan nog kan doen is heel diep in en uitademen, een Aperol Spritz drinken en gaan slapen (want er is nu dus ook geen Netflix) (ik had wel een boek, maar dat terzijde).

Inmiddels is het vrijdagochtend vroeg en ik heb nog steeds geen internet. Heb net een extra bundel gekocht bij T-Mobile om gebruik te kunnen maken van mijn hotspot. Maar ja.. hoop wel dat dit grapje vanavond wel een keer verholpen is, want voor falende techniek heb ik geen geduld. (wie heeft dat wel?) (niemand toch?)

Liefs,
Annemerel

Delen:

5 Reacties

 1. juni 10, 2016 / 12:19

  Oh wat heerlijk dat je (ruim) voor 07:00 al een rondje liep. Ik ben jaloers op dit gedrag ;-)

 2. Ilse
  juni 10, 2016 / 13:52

  Goed bezig met zo vroeg lopen! En vervelend als je zo afhankelijk van Internet bent en dat het niet doet.

 3. juni 10, 2016 / 14:46

  Ik hou van je snapshot diary’s Annemerel, ik spaar ze altijd op zodat ik er een paar achter elkaar kan kijken, hihi. X

 4. juni 11, 2016 / 15:21

  Fijn dat je zo vroeg lekker kan gaan lopen… goals! Vervelend dat je nog steeds geen internet hebt zeg, hopelijk snel verholpen inderdaad!

 5. juni 12, 2016 / 08:28

  Lekkere dag zo! Die app van Oral-B zou ik ook goed kunnen gebruiken, ik poets volgens mij altijd veel te kort en te slecht haha.