SNAPSHOT DIARY: 9/3

 photo Recently Updated11.jpg


 photo Recently Updated11.jpg

Good morning! Kaiserwetter vandaag, oftewel, een strak blauwe lucht met een lekker zonnetje! Ik ga om zeven uur ’s ochtends broodjes halen en de zon is net op, hij schijnt al op de witte bergtoppen. Zo mooi. Dit is een van de redenen waarom ik altijd ’s ochtends ontbijt ga halen en niet voor een ontbijtservice ga, die ochtendwandeling, daar kan ik intens van genieten.

Verse broodjes en verse eieren. Perfecte ingrediënten voor een heerlijk ontbijt.

 photo Recently Updated11.jpg

OK en misschien nog wat zalm, Nutella, jam, een vers sapje en groene thee… I can get used to this…

Up & up we go, om kwart voor negen zitten we in de gondel naar boven, de lucht is zo blauw!

 photo Recently Updated11.jpg

ZO BLAUW! We hebben een paar pistes gedaan en gaan vervolgens richting de Masner, een van de mooiste plekjes van Serfaus. Ik vind de pistes zelf niet spectaculair, alleen is de sneeuw vaak beter als de rest van het gebied slecht is (dat is nu niet het geval), de reden waarom ik de Masner zo fijn vindt? Het prachtige uitzicht, check hierboven…

 photo Recently Updated11.jpg

Reden twee waarom ik de Masner fantastisch vindt? Het restaurant, waar je de hele dag zon hebt (als ‘ie schijnt dan) en waar je heerlijk uit de wind van de zon kunt genieten. En waar ze ook heerlijk warme chocolademelk met slagroom hebben en apfelstrudle.

Roos heeft het na twintig minuten zitten wel gehad, die wil weer gaan skiën…

 photo Recently Updated11.jpg

Mijn vader en ik blijven nog heel even zitten om van het zonnetje te genieten.

Van de Masner naar de lunch, dit keer niet op de berg maar in het dorp, aangezien het boven zo hard is gaan waaien is het daar niet echt lekker buiten zitten meer, beneden in het dorp is het gelukkig nog heerlijk. Ik ga dit keer voor een gulashsoepje met zuurdesembrood. Lekker!

 photo Recently Updated11.jpg

En daar gaan we weer, nog een paar pistes pakken. Als het de eerste dagen van je vakantie ‘slecht’ weer is, dan kun je dit soort blauwe luchten extra goed waarderen. Hoewel het nog steeds ijskoud is. Mijn vader heeft een paar hele mooie (vreselijk lelijke) foto’s van mij gemaakt terwijl ik zit te blauwbekken in de lift. Ik weet niet wanneer ik precies zo’n pussy voor kou geworden ben.

Home sweet home, of nou ja, in het appartement. Tijd voor het dagelijks après ski ritueeltje, Aperol Spritz en een bakje beertjeschips. Zijn ze niet schattig?

 photo Recently Updated11.jpg

Ik durf eindelijk jullie reacties op mijn laatste blog te lezen, super lief!!! Ik had een klein beetje de zenuwen over de reacties op de blog. Ik bedoel, ik geef mezelf best wel bloot (maar ja dat doe ik natuurlijk iedere dag eigenlijk wel), maar jullie waren lief. De meeste dan ;-). Maakt mij weer helemaal vrolijk. Ga deze blog even bookmarken, als er dan weer eens heel veel negativiteit komt, kan ik hier nog eens naar terugkijken. THANK YOU!

Yessss I made it to the Instagram of Visitaustria! Een van mijn favoriete Instagramprofielen van dit moment is het profiel van het toeristisch bureau Oostenrijk, zulke mooie foto’s altijd, gemaakt door andere Instagrammers. Als ik een ‘mooie’ foto gemaakt heb in Oostenrijk tag ik Visitaustria regelmatig en nu hebben ze eindelijk een van mijn foto’s geregrammed. Misschien stom dat ik daar heel enthousiast van word, maar ehhhh, ja. Heb ik vanmorgen niet voor niets mijn lichaam vergiftigd met warme chocolademelk met slagroom en apfelstrudel, GRAPJE!!!

 photo Recently Updated11.jpg

Dinner is served! Een salade caprese, gebakken aardappeltjes en schnitzel. Lekker lekker lekker.

En inmiddels is het negen uur en is oma weer moe. Er hangt hier volgens mij iets in de lucht waardoor ik moe word hoor, in andere skigebieden heb ik dit nooit. Mijn ouders zijn ervan overtuigd dat zij gewoon ontzettend vermoeiend zijn en dat dat de reden is dat ik hier iedere avond met de kippen op stok wil (en ga!), zou ook kunnen.. maar om een lang verhaal kort te maken, ik ga weer lekker slapen.

Liefs,
Annemerel

Delen:

10 Reacties

 1. maart 10, 2016 / 12:05

  Het ziet er allemaal heel aantrekkelijk uit: zonnetje, mooie bergen, LEKKER ETEN, en ook veel lichaamsbeweging zodat je lichaam al dat lekkere eten er niet aan vet mee neemt terug naar huis ;) Misschien moet ik dat wintersporten toch ook maar eens gaan overwegen. Geeft Roos nog les? Ik denk dat ik prima tussen de 3 en 4 jarigen pas qua ski skills ;)

 2. maart 10, 2016 / 12:19

  Ik ben gisteren teruggekomen van mijn skivakantie… maar dit ziet er fantastisch uit

 3. maart 10, 2016 / 13:08

  Ik zal niet ontkennen dat de zeer kritische comments mij niet opgevallen zijn. Ik ga er liever niet in mee want met bepaalde comments kun je de sfeer op een blog goed verpesten.

  Enfin. Heerlijke snap shot weer. Ik ben van anti wintersport naar een ‘maybe one day’ I will ;-) gegaan dankzij al jouw posts hierover.

 4. maart 10, 2016 / 13:44

  Ben zelf al weer een paar weken terug van wintersport, maar door deze mooie foto’s en leuke snapshot diaries iedere dag krijg ik toch wel erg veel heimwee. Heerlijk die wintersport!

 5. maart 10, 2016 / 16:02

  Ik tel ook al af… nog 3 nachtjes slapen…

 6. maart 10, 2016 / 16:23

  Na het lezen van je snapshots wil ik ook weer op wintersport! Super mooi :)

 7. Suuz
  maart 10, 2016 / 21:05

  Heerlijke foto’s en hier ook iemand verslaafd aan beertjes chips!! Onweerstaanbaar lekker en inderdaad te lief!

 8. Ilse
  maart 11, 2016 / 00:35

  Wat een weertje zeg! En dat ziet er inderdaad prachtig uit zo met die zon en die witte sneeuwtoppen!

 9. maart 11, 2016 / 20:20

  Oeh, wat ziet het er goed uit! Prachtig die blauwe lucht en die besneeuwde bergen. Zorgt ervoor dat ik ook weer op wintersport wil! :-)

 10. maart 12, 2016 / 11:20

  Je laatste blog vond ik ook super leuk om te lezen.. zo leer ik (en de andere duh) je weer beter kennen en dat is leuk!