SNAPSHOT DIARY: 9/10

 photo Recently Updated95.jpg


 photo Recently Updated95.jpg

Jaaaa, het is New Music Friday! De nieuwe CD van Selena Gomez is uit en Ellie Goulding heeft een nieuw nummer. En ze zijn allebei fantastisch!!!

Ontbijt met gekookte eitjes en ondertussen probeer ik ook een bananenpannenkoek te bakken voor mijn lunch. De bananen in mijn fruitschaal zijn zo rijp, daar moet iets mee gedaan worden, anders kan ik ze straks weggooien. En dat is natuurlijk zonde.

 photo Recently Updated95.jpg

In de auto richting Roosendaal, DutchCowboys. Ik tikte vanmorgen de 20.000 kilometer aan. Shit. Ik mag ook maar 20.000 kilometer rijden volgens mijn leasecontract. Vanaf nu moet ik voor iedere kilometer een bepaald bedrag betalen. Maar ja, had ik maar niet drie keer naar Oostenrijk en een keer naar Italië moeten rijden. Dat is toch al zo’n 10.000 kilometer bij elkaar geweest.

Wachten voor de deur bij DutchCowboys, ik ben de eerste en ik heb geen sleutel. Dit gebeurt me iets te vaak, maar als ik later naar kantoor zou gaan dan zou ik alleen maar in de file staan en daar kan ik slecht tegen. Dan maar even buiten wachten.

 photo Recently Updated95.jpg

Kantoor… eerst espresso! Mijn Nespresso-apparaat is nog steeds kapot dus erg veel koffie drink ik tegenwoordig – op Starbucks koffie na- niet meer. Dit gaat er goed in.

Zien jullie mijn hindoe-stip op mijn voorhoofd. Er zit heel veel plamuur op, maar hij is niet te missen.

 photo Recently Updated95.jpg

Om negen uur gaat eindelijk de drogist open en kan ik mezelf van keelpastilles en neusspray voorzien. Ik ben nog steeds flink verkouden.

Mijn favoriete ‘gezonde reep’. De Nakd bar met chocola en sinaasappel.

 photo Recently Updated95.jpg

Werkbespreking met DutchCowboys Big Boss Henkey! Dat doen we natuurlijk onder het genot van een lekkere cappuccino.

Als we terug komen op kantoor zijn de ‘vrijdagmiddag snacks’ gekocht. Ik heb zoals gewoon een kalfskroket en ook zoals gewoonlijk… heb ik hem al op voordat ik überhaupt na kan denken over een foto. Hij was erg lekker.

 photo Recently Updated95.jpg

Hoe cool zijn deze?! De Adidas Ultraboost (die ik in het geel heb), compleet in het wit! Ik wil ze… maar ja, hoe lang blijven die dingen wit.

Eindelijk tijd voor mijn bananenpannenkoek die ik ’s ochtends gemaakt heb. Ik dacht, laat ik mijn kroket om 12.00u eten en mijn pannenkoek om 14.00u, dan kan ik wellicht de tijd tot het avondeten overbruggen.

 photo Recently Updated95.jpg

Dat lukte niet, want toen om vijf uur de Gin Tonics geserveerd werden en de hele tafel vol stond met chips en nootjes, toen werd de aanval geopend… Ik geef de Gin Tonic de schuld.

Na de VrijMiBo zijn we met alle collega’s sushi gaan eten bij een nieuw sushi restaurant in Roosendaal. Ik maakte pas een foto van dit gebeuren op het moment dat ik aan de koffie zat. We hebben er ruim vier uur gezeten, dus het feit dat het me zo lang kostte om een foto te maken zegt best wel wat. Wat het precies zegt weet ik trouwens niet.

 photo Recently Updated95.jpg

We sluiten de avond af met dit shotje. Gelukkig zit de alcohol onderin en kan ik het bovenste laagje (met appel en munt) er makkelijk uitdrinken zonder het onderste gedeelte op te drinken. Ik moet immers nog naar Den Haag rijden.

En dat heb ik dus gedaan, om half één was ik thuis en was ik absoluut niet klaar meer voor een selfie. De hindoe-stip was buitenproportioneel groot en.. nou ja het zag er allemaal niet heel gezellig meer uit. Jullie moeten het doen met mijn tong! Sorry!

Liefs,
Annemerel

Delen:

16 Reacties

 1. oktober 10, 2015 / 12:03

  Die lekkernijen laten staan is hier ook nog een ding, maar gaat – nu wij op kantoor fulltime lekkers hebben- steeds beter.

 2. Manon
  oktober 10, 2015 / 12:10

  Haha zo verleidelijk altijd lekkers op kantoor! Al zijn 2 collega´s nu super fanatiek aan het lijnen en heb ik laatst zelfs meegedaan met hun appeldag. Beter dan zo´n pot drop die je de hele dag aanstaart!

 3. oktober 10, 2015 / 12:10

  Bij mij op kantoor trakteert er bijna iedere dag wel iemand op taart dus gelukkig doe ik hier niet altijd meer aan mee haha! Vrijdagmiddag snacken vind ik wel prima.. dat doen wij dus ook! Lekker, 4 uur lang in een sushi restaurant hangen, dan moet het wel goed zijn :-)!

 4. oktober 10, 2015 / 12:30

  Good luck met de hindoe-stip. Hoop dat die snel vertrekt.

 5. oktober 10, 2015 / 13:10

  Haha leuk die laatste selfie. Gezellig zo’n middag met collega’s!

 6. oktober 10, 2015 / 14:02

  Wat een idee om bananenpannenkoeken van te voren te maken en mee te nemen als lunch.. Moet ik ook eens gaan doen!

 7. Ilse
  oktober 10, 2015 / 14:11

  Leuke werkdag zo en ook heerlijk!

 8. Ianthe
  oktober 10, 2015 / 14:28

  Bij mij op m’n stage is er ook elke dag wel iets te eten, haha. We hebben deze week met z’n 7 al 5 pakken koekjes opgegeten en volgende week is er weer 2 dagen taart. Jouw New Music Friday ziet er trouwens anders uit dan de mijne. Die van mij begint namelijk met Matty van The 1975 ;)

 9. oktober 10, 2015 / 16:25

  Ah gezellig zo’n vrijdagmiddag borrel! Dat shotje ziet er wel intens uit zeg. Die witte hardloopschoenen inderdaad, prachtig! Maar ja… één keer door het bos of door de regen lopen en ze zijn bruin/grijs…

 10. oktober 10, 2015 / 18:22

  Leuke dag!

 11. oktober 10, 2015 / 19:50

  Haha dat laatste stukje, top geschreven! Wel vervelend van je kilometers zeg, maarja je hebt er wel hele mooie reisjes en herinneringen voor terug gekregen, voor die 10.000 km :)

 12. Suuz
  oktober 10, 2015 / 21:54

  Wat een zalige vrijdag! heerlijk genieten! lekker t weekend in zo!

 13. oktober 10, 2015 / 23:44

  Klinkt als een drukke, maar erg gezellige dag!

 14. oktober 11, 2015 / 19:29

  Prima vrijdag :) Wat ziet dat shotje er gek uit trouwens! nog nooit gezien haha!

 15. oktober 12, 2015 / 20:11

  Oooh die Nakd reep met sinaasappel en chocolade heb ik overgeslagen in het doosje dat ik had. De combi van sinaasappel met chocolade is niet voor mij weggelegd.