FRIDAY FAVOURITES: 195

Favourite Smell – Fall
 photo IMG_3703.jpg
De geur van natte bladeren. De geur van pompoensoep en pumpkin spice latte’s. De geur van mijn favoriete geurkaars. Ik hou van de geur van herfst. En op dit moment hou ik ook van de herfst (ik spreek jullie over een paar weken wel weer, als ik mijn eerste hoosbui op mijn kop gekregen heb en er drie paraplu’s kapot geblazen zijn).

Favourite Run – 47KM op de rand van het land

Ik dacht die 47 kilometer een hele domme beslissing zou zijn, zo zes dagen na de marathon. Ik dacht… hier ga ik blessures van krijgen waar ik over twee maanden nog last van heb. Nou, dat viel dus reuze mee. Jup, ik voelde mijn schouder en ribben deze week wel omdat ik zo nodig onderuit moest gaan. Jup, die verkoudheid die ik voor het rennen al had, werd er absoluut niet beter op. Maar mijn benen? Niks, noppes, nada. En dat is fijn, want geblesseerd zijn is niet mijn ding. Daar word ik geen leukere Annemerel van.

Maar goed, dat is niet de enige reden waarom die 47 kilometer van afgelopen zaterdag in mijn favorietenlijstje staat. Het feit dat ik 47 kilometer kon lopen, dat ik op een plek was die ik niet kende (die zo mooi was), dat ik met mensen was die ik niet kende (maar heel leuk bleken te zijn) en gewoon het lopen op zich. Ik hou van lopen. Hardlopen. Ik hou van mijn benen die me altijd weer overal brengen.

Favourite Event – Persbijeenkomst Oostenrijks Verkeersbureau

Afgelopen dinsdag had ik een persochtend en lunch van het Oostenrijks Verkeersbureau. Aanvankelijk had ik niet heel veel zin, want ik voelde me nog aardig beroerd. Of nou ja beroerd is een groot woord, ik had gewoon veel snot in mijn kop. En op zich was het evenement ook niet onwijs spectaculair, maar ik was samen met Marloes en we kregen allebei zo’n gelukzalig gevoel van het idee van wintersport alleen al. Iedere foto die we zagen, ieder verhaaltje dat we hoorden stootten we elkaar weer aan, JA JA JA (insert hier de smiley met de hartjes in de ogen en dan keer tien!)

Favourite Album – RHODES – Wishes

Wat een HEERLIJK album. Een echt herfstalbum. Een perfect achtergrondalbum. Een album dat je aan zet als je aan het werk bent, of wanneer je een boek aan het lezen bent. Mijn favorieten van het album? Intro, Close your Eyes, You & I en Glow. Maar eigenlijk vind ik het geheel ook gewoon heel erg fijn. Het mooiste? De overgang tussen Intro en Close you Eyes, daar krijg ik iedere keer weer kippenvel van.

Favourite Song – Selena Gomez – Me & The Rhythm

Ja sorry, vandaag een favoriet album en een favoriet nummer. Wellicht is het album van Selena Gomez volgende week mijn favoriete album, maar ik schrijf dit op donderdag en haar album komt morgenochtend (vandaag voor jullie dus) uit. Het nummer Me & The Rhythm, haar laatste promo-single voor het album vind ik alvast HEEL FIJN. Niet alleen lekker om op te ‘dansen’, maar ook lekker om op te lopen. Toen ik afgelopen zaterdag 47 kilometer liep stond dit nummer een beetje op repeat, rhythm stond toen niet voor ritme met dansen, maar het ritme van mijn ene voet voor mijn andere. Heerlijk.

HAPPY FRIDAY!

Liefs,
Annemerel

Delen:

12 Reacties

 1. Kirsten
  oktober 9, 2015 / 17:15

  How I love Rhodes, inmiddels 3 keer live gezien en zijn shows zijn magisch.
  Mocht hij weer terugkomen zeker gaan!!! :-)

 2. Charlotte
  oktober 9, 2015 / 17:29

  Oh ik krijg ook al helemaal de wintersportkriebels! De eerste vlokjes zijn al aan het vallen…
  Nog even aftellen en dan vertrek ik ook weer richting het mooie Oostenrijk! Kirchberg dit jaar!
  Nog een vraagje….
  Wanneer mag je die coole Aperol Vespa weggeven? Ben heel erg benieuwd.

  Fijn weekend!!

  XX

 3. oktober 9, 2015 / 17:59

  Selena weet mij elke keer weer te verbazen. Dit had ik niet verwacht van haar.

  Super dat je geen last van je benen hebt gehad door de 47 kilometer. Ik vind het magisch dat jij dit in éé week samen met de marathon hebt weten af te leggen.

 4. oktober 9, 2015 / 19:09

  Het nr van Selena Gomez kende ik nog niet * voegt nr toe aan Spotfy playlist *

 5. Marleen
  oktober 9, 2015 / 22:19

  Jaaaaa, het nieuwe album van Rhodes is zo fijn! Echt zo’n album waar ik zo’n beetje elk nummer mooi vind!

 6. oktober 10, 2015 / 00:11

  Ik ken Rhodes helemaal nog niet. Klinkt inderdaad lekker voor tijdens het werk. Deze sla ik direct op!

 7. oktober 10, 2015 / 11:28

  Hellllo Selena, looking good!

 8. oktober 10, 2015 / 11:35

  Oeeee die geurkaars klinkt echt als heaven on earth!

 9. oktober 10, 2015 / 11:51

  Leuke favorieten! Die geur kaars ruikt ook echt héérlijk.

 10. Ilse
  oktober 10, 2015 / 13:19

  Heerlijke favorieten en ik word ook echt blij van de herfst. Snel dat album maar eens luisteren en ik wil echt een keer op wintersport!

 11. oktober 10, 2015 / 18:05

  Leuke favorites!