SNAPSHOT DIARY: 7/8

 photo Collages52.jpg


 photo Collages52.jpg

Good morning het is New Music Friday! Mijn favoriete dag op Spotify, want op die dag ontdek ik altijd nieuwe nummers. Vandaag staat er weinig boeiends in trouwens…

Make-uploos, want straks naar de Velthuiskliniek voor een peeling.

 photo Collages52.jpg

Spiegeleitjes op speltbrood zijn de nieuwe bananenpannenkoeken! Ik heb van die fases…

Alvast een begin maken aan mijn diary die aankomende maandag online komt, dit weekend vrijwel geen tijd omdat ik naar Lapland vlieg zondagochtend (heel vroeg!)

 photo Collages52.jpg

Coffee to go!

Voordat ik aan mijn roadtrip door Nederland begin eerst maar eens even mijn tank volgooien. Ik weet niet waarom ik een gebreid vest aan heb, want het is 23 graden buiten.

 photo Collages52.jpg

There we go… Leidschendam – Hilversum – Ede – Amsterdam – Leidschendam!

De eerste afspraak bij de Velthuiskliniek in Hilversum, natuurlijk ben ik weer veel te vroeg… Maar ja, beter te vroeg dan te laat.

 photo Collages52.jpg

Gelukkig kan ik altijd en overal aan mijn boek werken, dat doe ik dan ook! Ben nu bezig met hoofdstuk zes, waar zou het over gaan ;-).

Klaar met mijn peeling, zien jullie dat ei boven mijn hoofd? Dat zijn er inmiddels zelfs twee… horror!!!! Het ging zo goed en nu… Ik mag er niet aanzitten van mijn huidtherapeute Annelijn en er is niet echt iets aan te doen. Jammer.

 photo Collages52.jpg

Next stop, Ede! Ook hier ben ik veel te vroeg, dus loop ik even richting een Albert Heijn om lunch te scoren, er is net een soort van mini braderie aan de gang met mannen van middelbare leeftijd die muziek maken. Gezellig.

Lunch!

 photo Collages52.jpg

Mezelf even spotten in Cosmo, je moet wel goed kijken hoor voordat je ziet dat ik er in sta! Het gaat over mijn favoriete vakantie herinnering. Die van mij was de marathon van New York in 2013, mijn eerste keer New York!

Ik eet mijn lunch in de auto die in de parkeergarage geparkeerd staat.

 photo Collages52.jpg

In het ziekenhuis de Gelderse Vallei, ik heb een afspraak met Petra Groenenboom, arts in het topsporterscentrum. Aan de muur hangen allemaal foto’s met handtekeningen van sporters zoals Sven Kramer en Dafne Schippers, maar wat hangt daar ook…. het interview dat ik een paar maanden geleden met Petra had voor Metro! Hang ik toch een beetje tussen de topsporters ;-).

 photo Collages52.jpg

Van Ede naar Amsterdam, waar ik een date heb met mijn kapper!

Dag haar, je gaat eraf!

 photo Collages52.jpg

Ik vind mezelf altijd zo knap met zo’n zwart gewaad en al helemaal als er van die folies in mijn haar zitten…

 photo Collages52.jpg

Just a little shorter & blonder. Als je eenmaal korter gaat is het lastig om niet korter te blijven gaan, maar ik denk dat dit wel een beetje mijn eindpunt is qua ‘kortheid’. Ik vind het heel leuk zo, maar korter hoeft niet.

Home sweet home, bij mijn ouders dan, en er staat een heerlijk bordje pasta op me te wachten. Het recept vind je hier.

Na het eten ben ik met koppijn en misselijkheid mijn bed ingedoken. Migraine-achtige verschijnselen. Ach ja, was ook alweer een paar weken geleden dat ik dat voor het laatst gehad had… Een nachtje goed slapen doet wonderen.

Liefs,
Annemerel

Delen:

19 Reacties

 1. Juliëtte
  augustus 8, 2015 / 12:04

  Wat leuk dat je in Ede op bezoek was! Grappig om ineens mijn woonplaats voorbij te zien komen, haha. En je haar ziet er lekker zomers uit zo! Even een tipje: de link naar het recept is denk ik niet ingevoegd… als ik op het woord ‘hier’ klik, word ik niet doorgeschakeld :(

  • Donna
   augustus 8, 2015 / 13:10

   Ik woon ook in Ede ;)

 2. augustus 8, 2015 / 12:34

  Mooi zo je haar!

 3. augustus 8, 2015 / 12:38

  Drukke dag! Jammer dat het eindigde in hoofdpijn en misselijkheid :( Hopelijk ben je daar vandaag weer vanaf door een goede nachtrust. Veel plezier alvast met je trip!

 4. Ilse
  augustus 8, 2015 / 12:51

  Druk dagje maar wel met leuke dingen. En dat wat kortere haar staat je ontzettend leuk!

 5. augustus 8, 2015 / 13:02

  Weer een productief dagje. Heerlijk lijkt me dat, als je alles lekker zelf kunt inplannen. Ik wilde naar het overheerlijke pasta recept kijken, maar helaas is de link niet ingevoegd. Ben benieuwd! :)

 6. augustus 8, 2015 / 13:16

  Wat veel mensen uit Ede hier! Ik woon er zelf niet, maar ernaast. Ik vind je haar wel op een mooie lengte zo. Ik ken het om dan steeds korter te willen. NIET doen. Je krijgt spijt. Trust me ;-)

 7. augustus 8, 2015 / 13:19

  Je haar is leuk geworden! Fijne lengte lijkt me zo. En ik heb je ook gespot in de Cosmo, leukleuk :-)

 8. augustus 8, 2015 / 13:23

  Ooo wat leuk dat korte koppie!!

 9. augustus 8, 2015 / 13:34

  Heerlijke, drukke dag.. alvast heel veel plezier in Lapland en een hele fijne reis!

 10. augustus 8, 2015 / 13:34

  Die lunch ziet er lekker uit! En je haar ziet er leuk uit! Zal vast fijn zijn om weer iets korter te zijn gegaan!

 11. augustus 8, 2015 / 14:04

  Leuke foto’s. Die salade van de Albert Heijn ziet er lekker uit. Fijn dat je zo kon aanschuiven bij je ouders, pasta is altijd goed :)

 12. laura
  augustus 8, 2015 / 21:49

  wil je alsjeblieft een keer je sieraden en/of tiffany & co collectie laten zien??? Ketting die je nu draagt is ook echter superleuk!

 13. augustus 8, 2015 / 22:25

  Je haar is leuk!

 14. augustus 8, 2015 / 22:30

  Je bent het linkje van de pasta vergeten in te voegen! (oh wacht, dat zegt iedereen al) Wel een lekker dagje, ook al kun je vaak niet echt werken met al die afspraken is het ook wel weer leuk om heen en weer te crossen en verschillende mensen te zien. Je haar is opnieuw mooi! En ik snap dat zwarte kappersgewaad ook nooit helemaal, niemand wordt er knapper van volgens mij (aangezien zwart maar een paar mensen staat en als het zo dicht op je gezicht zit is de kans dat het je staat nog kleiner)…

 15. augustus 9, 2015 / 09:50

  Dat korte haar staat je goed! Volgens mij zit je nu in het vliegtuig naar Lapland, dus heeeeeel veel succes en plezier!!!

 16. augustus 9, 2015 / 10:25

  Ede, daar wil je nog niet dood gevonden worden. Ik heb daar een halfjaar gewoond voor mijn studie, maar ben nu superblij dat ik weer terug in Den Haag woon. Je haar is weer fabulous na je kappersbezoek :)

  • Carolien
   augustus 9, 2015 / 18:49

   Nou nou, dat valt wel mee hoor..