FRIDAY FAVOURITES: 186

Favourite Food – Albert Heijn verse sushi

 photo IMG_9964.jpg

Ik hou van de Albert Heijn’s waar ze verse sushi verkopen. Mijn favoriete box is een box met 18 stukjes met vooral veel zalmrolletjes. Ik zou dat prima iedere dag kunnen eten en als het geen 12,90 per keer zou kosten, zou ik dat ook zeer zeker doen. Maar oooooooohhhh. Afgelopen zondag at ik de sushi vlak na mijn duurloop en weet je waar ik achter kwam? Sushi is eigenlijk perfect herstelvoedsel. Proteïnen, koolhydraten, het zit er allemaal in.. en dan de sojasaus, daar zit ontzettend veel zout in en daardoor houd je vocht vast. Niet echt fijn, veel vocht vasthouden, maar na het lopen kan ik dat wel gebruiken, dan ben ik namelijk zoveel vocht verloren dat ik mijn vocht nodig aan moet vullen. Nee, ideaal dus, sushi als herstelmaaltijd.

Favourite sale find – Eberjey Bikini

 photo Recently Updated66.jpg

Ik ben een beetje klaar met sale shoppen. Of nou ja. Ik ben eigenlijk niet eens begonnen met sale shoppen, want ik vind shoppen in de sale gewoon echt niet fijn. Er zit natuurlijk wel verschil in sale-shoppen. Ik bedoel bij de ZARA en Mango is het een stuk anders dan bij een leuk klein boetiekje. Bij ZARA en Mango raak ik vaak gefrustreerd omdat ik de dingen die ik eerst zag hangen, in de sale ineens kwijt ben, bij kleine boetiekjes trek ik het net iets beter. Maar goed, anyways, daar ging het helemaal niet om, het ging om de nieuwe bikini die mijn moeder voor mij vond bij de Bijenkorf. Mijn Triangl bikini is in Rome gestolen, dus ik kon best een nieuwe gebruiken. En 70% korting op een bikini van zo’n bedrag, dat is HEEL erg fijn.

Wat de bikini, in mijn ogen, bijzonder maakt? De stof is ontzettend mooi en het model is ook écht goed. Zo op het eerste gezicht lijkt het niet veel van een H&M bikini te verschillen, maar de pasvorm en de kwalitatieve stof maken de bikini wel degelijk anders. Ik zou er nooit de volle mep voor (kunnen) betalen, maar daarom hou ik ook zo van 70% korting ;-).

Favourite Experience – Gay Pride 2015

 photo IMG_0258_1.jpg

Leuke mensen, een boot, zon, wijn, volgens mij zijn er meer ingrediënten niet nodig voor een fantastische dag. Maar tel daar nog een fantastisch publiek, een hele goede sfeer en een leuke afterparty (met pizza) bij op en je begrijpt dat ik nu al uitkijk naar volgend jaar.

Favourite Show – Pretty Little Liars

 photo maxresdefault.jpg

Even serieus, hoe goed en spannend is dit seizoen? Ik heb de serie een tijdje met een half oog gekeken omdat ik het echt een beetje zat was (WHO THE F IS A?), maar dit seizoen stelt tot nu toe niet teleur. Wie denken jullie dat A is? Als het goed is komen we er volgende week achter!

Favourite Song – MS MR – Cruel

Het nieuwe album van MS MR staat nog steeds op repeat en ik heb dan ook naar weinig anders geluisterd deze week. Favoriete nummer deze week? Cruel.

Liefs,
Annemerel

Delen:

11 Reacties

 1. augustus 7, 2015 / 17:04

  Ah nee, ik ben pas bij seizoen 4 van PLL! Moet ik volgende week dus echt uitkijken voor spoilers haha. Nu even geen netflix omdat de verleiding te groot is, maar als ik straks mijn scriptie heb ingeleverd oi oi oi… Zeker bingen! Ik ga vanavond sushi eten, heerlijk! Heb hier in Utrecht alleen nog geen AH gevonden die het verkoopt, lijkt me helemaal ideaal. Fijn weekend!

 2. augustus 7, 2015 / 17:18

  Ik denk niet dat Charles ‘A’ is. Of Charles is iemand die we ook al heel lang kennen. Ik kan iig niet meer wachten tot komende woensdag. Killing!!

 3. augustus 7, 2015 / 18:18

  Aaah die sushi! Die ga ik zeker proberen :-)

 4. Ilse
  augustus 7, 2015 / 19:01

  Leuke favo’s en ik heb nu heel erg zin in sushi.

 5. augustus 7, 2015 / 20:00

  Ohhhhh die sushi ziet er goed uit! Hebben ze dat bij alle AH’s? Of moet je dan zo’n speciale vers afdeling hebben? Ik zal er eens naar zoeken.

 6. augustus 7, 2015 / 20:07

  Ik heb nu echt zin in sushi gekregen haha. Ik wou dat ze hier bij de AH verse sushi verkochten<3
  De foto's van de gaypride zijn echt leuk! Super dat je het zo naar je zin hebt gehad!

 7. Kristen
  augustus 7, 2015 / 20:19

  Het zou me verbazen als het Wren NIET is!

 8. augustus 7, 2015 / 22:01

  Ahh sushi, dat wil ik ..NU! En die bikini vind ik érg leuk!

 9. augustus 7, 2015 / 22:41

  Leuk lijstje weer :). En de bikini is tof ja!

 10. augustus 8, 2015 / 10:16

  <3 Sushi, <3 Die bikini, <3 PLL! Ik ga helemaal akkoord met jouw favourites deze week :D

 11. augustus 8, 2015 / 14:52

  Pretty little liars, die serie wil ik al zo lang kijken! Kom er steeds niet aan toe helaas. Hopelijk kom je er snel achter wie A is ;)