LOVE & SHARE: 76

 photo loveenshare.jpg

Op Twitter ben ik de hele dag door potentieel-interessante artikelen aan mijn favorieten aan het toevoegen. Vaak heb ik niet meteen tijd om het te lezen, maar in de trein, ‘s avonds voor het slapen of op zondagochtend vind ik het heerlijk om door mijn favorieten te bladeren en de artikelen te lezen. En because I love to share (behalve mijn eten, Joey doesn’t share ;-) ), heb ik de 10 leukste, interessantste artikelen voor je verzameld.

? De top 20 katervoedsel, waar heb jij het meest trek in als je een goede kater hebt?

? Hebben de walk-in-sport-closet van Khloé Kardashian. Of misschien toch maar niet, want als ik zoveel zou hebben zou ik nooit kunnen beslissen wat ik aan moest tijdens het lopen en dan zou ik nog minder tijd hebben om te rennen.

? Zo zien de acteurs van Harry Potter er nu uit!

? Ik HAAT muggenbulten, in Italië zat ik onder de bulten (ik had volgens mij op een muggennest gezeten op een parkeerplaats in Rome). Dit weekend ga ik naar Lapland en ook daar zijn heel veel muggen. Dit artikel vertelt je precies wat je moet doen als je muggenbulten hebt.

? Wauw… droombruiloft in een kasteel in Rome, wil ik ook….

? Deze man… in vijftig dagen vijftig triatlons, WOW!

? Take me there! De vijf mooiste natuurlijke zwembaden ter wereld…

? 6 multi-tasking kracht oefeningen

? Quiz: Wat is jouw slechtste eigenschap? Ik schijn nogal bazig te zijn…

? Quiz: Hoe succesvol zou een film over jouw leven zijn? Die van mij niet erg succesvol, hij zou meteen op DVD worden uitgebracht voordat hij überhaupt in de bioscoop te zien is.

HAPPY WEEKEND!

Liefs,
Annemerel

Delen:

11 Reacties

 1. augustus 8, 2015 / 17:04

  Oeps, mijn slechtste eigenschap is blijkbaar dat ik materialistisch ben!

 2. augustus 8, 2015 / 17:09

  Leuk! Ik doe hetzelfde met Bloglovin, sla alles op wat ik leuk vind zodat ik op zondag één groot persoonlijk samengesteld magazine heb! :-)
  Have fun in Lapland, zal vast heel bijzonder zijn!

 3. augustus 8, 2015 / 18:28

  Wat een leuke love & share! Die walkin’closet is niet normaal, Veel te veel voor mij, ik zou nooti meer sporten maar alleen maar kiezen wat ik moet aantrekken! Die zwembasen, omg.. zo mooi!! Ik heb een award season smash hit, dusss haha!

 4. Ilse
  augustus 8, 2015 / 19:25

  Leuke linkjes weer en have fun morgen!

 5. augustus 8, 2015 / 19:47

  Khloe’s sportkleding stash is inderdaad goals ?? Dat testje ga ik gelijk even doen.

 6. augustus 8, 2015 / 21:01

  Omg die kast van Khloe!

 7. augustus 8, 2015 / 21:23

  Haha leuke quizjes! En wow wat zijn die harry potter acteurs veranderd!

 8. augustus 8, 2015 / 22:45

  Haha, ik mag ook straight to DVD + too bossy. Nice, fijn! :P Dat van die muggenbulten is wel een heel fijn artikel want ik zit er dit jaar helemaal onder en ook op zo’n manier dat alles een wondje en litteken wordt.

 9. Esther
  augustus 9, 2015 / 01:20

  Ik vind de quizjes die er bij staan altijd wel leuk om te doen. Mijn film zou sequels, prequels en spin-offs hebben.

 10. Naomi
  augustus 10, 2015 / 22:15

  Hebben die closet, en no worries met outfit uitzoeken, just grab and go.
  Ik vind de buzzfeed quizzes altijd leuk en funny en doe ze bijna allemaal.
  Over mijn film:
  If Your Life Was A Movie, How Successful Would It Be?
  You got: Award Season Smash Hit
  Your film did OK at the box office, but thrived during award season. You won an Oscar, Golden Globe and a BAFTA, and so did a couple of the actors!