SNAPSHOT DIARY: 7/5

 photo Recently Updated33.jpg


 photo Desktop728_1.jpg

Good morning! ik slaap nog steeds bij mijn ouders – die op vakantie zijn. Het is half acht, ik heb gedoucht, ik ben aangekleed en ben klaar voor een dag met heel veel afspraken!

Pannenkoeken mislukt, kaiserschmarrn it is.

 photo Desktop728_1.jpg

Tijdens het ontbijt kijk ik het stukje van Romée Strijd bij RTL Late Night.

En ik maak nog een lekkere cappuccino voor mezelf.

 photo Desktop728_1.jpg

Ok, naar Amsterdam, eerst even Roos gedag zeggen die nog lekker in bed ligt.

Ik hou van dit soort blauwe luchten.

 photo Desktop728_1.jpg

Amsterdam here we are! Ik heb mijn auto bij het Olympisch Stadion geparkeerd en doe de rest met het OV. Beetje klaar met die 5 euro per uur die ik de afgelopen weken betaald heb. Bij het Olympisch Stadion betaal ik 8 euro per dag. Beter.

Mijn eerste afspraak is bij Café Wester op de Leliegracht, Amsterdam is mooi vandaag.

 photo Desktop728_1.jpg

Ik ben – as usual – veel te vroeg en bestel alvast een cappuccino. Maar net als ik wil beginnen met werken komt mijn afspraak – Britt van Sarenza – binnen. Zij was ook veel te vroeg. Komt mooi uit!

Volgende afspraak is bij IMA(Influencer Marketing Agency) en kijk nou wat voor schattige kantoorpup ze daar hebben. Ik ben als de dood voor honden, maar deze vind ik zelfs schattig!

 photo Desktop728_1.jpg

En deze motto’s aan de muur vind ik ook best goed!

Wachten op Esmée, mijn derde afspraak van vandaag! We gaan lunchen voor haar verjaardag (die op 29 maart was…)

 photo Desktop728_1.jpg

Op het menu? Eggs Royal, met zalm en gepocheerde eieren en YUM!

Esmée is helaas niet in voor een selfie, dan onze prachtige voeten maar.

 photo Desktop728_1.jpg

Volgende afspraak is bij mijn uitgever, ik besluit lopend te gaan, het is zulk lekker weer! Binnenkort wil ik trouwens echt een keer bij San George eten, het Italiaanse zusje van Café George op de Stadhouderskade.

Even reclame maken voor een boek van A.W. Bruna, de vertaling van Girl On The Train (Het meisje in de trein), ik ben er een paar maanden geleden in begonnen maar toen stond mijn hoofd niet naar lezen dus strandde ik na twintig pagina’s, ga hem binnenkort verder lezen voor de Summer Reading. Hij staat namelijk al maanden bovenaan de NY Times Bestseller List, dus hij moet wel goed zijn!

 photo Desktop728_1.jpg

Goed er is dus iets heel stoms gebeurd. Ik laat meestal de sleutel in de voordeur zitten, maar Roos doet dat nooit en die had het ook niet gezien. Ze trekt de deur dicht en… krijgt de deur dus niet meer open. Afspraak vijf skip ik en ik rij terug naar Leidschendam waar ik een slotenmaker bel. Duur grapje dit, maar gelukkig is het wel binnen een kwartier opgelost.

Ik eet nog een kopje soep en rij vervolgens weer terug naar Amsterdam.

 photo Desktop728_1.jpg

Tijd voor weer een Nike x Run2Day training! Ik heb er zin in!

Selfie! Met de advanced groep.

 photo Desktop728_1.jpg

Rennen onder het Rijksmuseum door, dat blijft mijn favoriet!

Na de training is er weer genoeg te eten. Ik zou graag willen zeggen dat ik van Tony’s af kon blijven, maar eh… denk het niet.

 photo Desktop728_1.jpg

Home sweet home, Roos maakt aardbeien met slagroom, of is het andersom?

En met de nieuwste Nashville-aflevering (de een na laatste van het seizoen) val ik in slaap!

Liefs,
Annemerel

Delen:

23 Reacties

 1. mei 8, 2015 / 12:04

  Leuk je gisteravond even gezien te hebben bij de Run2Day training, ik stond versteld van de enorme opkomst, wat leuk! Ik ben heel benieuwd naar je mening over het boek, ik wil het ook al een tijd lezen.

 2. mei 8, 2015 / 12:11

  Leuk hoor! Ik woon zo dicht eigenlijk bij die run2day.. helaas komt het er gewoon niet van. Donderdag is voor mij de aller drukste dag qua werk..

  Wel bedankt voor de Nashville reminder, kan ik dat vanavond lekker op de bank kijken. Kijk er nu al naar uit!

 3. mei 8, 2015 / 12:21

  Tony’s. Ik had ‘m gisteren nog in mijn handen. Kon ‘m terugleggen, maar oh wat kostte het een moeite. Lekker aardbeitjes met slagroom!

 4. mei 8, 2015 / 12:24

  Ik heb hetzelfde met honden. Ik mag ze niet met hier en daar een uitzondering.

  Leuke snaps weer en een geweldige groep selfie. Ik heb zo een zin in Summer Reading!

 5. mei 8, 2015 / 12:29

  Leuke dag! Girl On The Train vond ik goed. En ja, als het op NY Times Bestseller List staat dan is het ook gewoon een goed boek :).

 6. mei 8, 2015 / 12:47

  Wat een leuke dag! Aardbeien zijn gewoon fruit hoor, hihi. Je mag jezelf af en toe best belonen ^^

 7. mei 8, 2015 / 13:00

  Leuke dag! Ben heel benieuwd naar het boek, een nr 1 Bestseller van de NY Times móet wel goed zijn. Helaas kon ik gisteren niet bij de run2day training zijn, was te laat door m’n werk, maar ’s avonds nog wel even rennend m’n startpakket opgehaald! Zo’n zin in 16 mei!

 8. mei 8, 2015 / 13:06

  Correctie: Amsterdam is altijd mooi ;)

  Ah zo naar van je slot, dat is bij mij ook eens gebeurd. Helemaal naar als ze het slot vervolgens binnen twee seconde open hebben met zo’n kaartje.

  • Annemerel
   Auteur
   mei 8, 2015 / 17:00

   Haha nou dat was ook nog best lastig want het huis is heel goed beveiligd en kan niet gestript worden!

 9. mei 8, 2015 / 13:45

  Oeh die aardbeien, daar heb ik nu zin in! Wat zonde van die slotenmaker, uitgaven die je liever niet maakt. Gelukkig wel snel opgelost!

 10. mei 8, 2015 / 14:05

  Wat een leuke Snapshot’s weer! Ik heb je afgelopen Snapshots’ t/m december gekeken, lekker inspirerend.
  (En nu voel ik me een ontzettende stalker haha).

 11. mei 8, 2015 / 14:11

  Wat een hoop afspraken op een dag! Super zonde van het slot zeg… Gelukkig maar dat het snel opgelost kon worden! Ik heb nu echt veel zin in aardbeien met slagroom (aka slagroom met een verdwaalde aardbei)

 12. Eva
  mei 8, 2015 / 14:12

  Leuke snapshots :) Drukke dag!

 13. mei 8, 2015 / 14:31

  Aardbeien met slagroom <3 Altijd een goed idee!

 14. mei 8, 2015 / 16:44

  Van Tony’s chocola hóór je niet af te blijven, dat is er om opgegeten te worden! :)

  Heel leuk om mee te kijken op deze drukke dag. Knap dat je het zo volhoudt met al die afspraken.

  Fijn weekend, liefs.

 15. mei 8, 2015 / 19:15

  Wow, wat een afspraken! Drukke dag. Wel heel gezellig dat je zolang met je zusje in het huis van je ouders verblijft, en ik zag je snapchat video net hahaha – wat een troep :’) Alleen balen van dat slot! Kon je zusje de slotenmaker niet bellen? Je kettinkje blijft trouwens ook echt prachtig, hij valt ook lekker op maar is toch subtiel.

 16. mei 8, 2015 / 21:43

  Oooooooh aardbeien met slagroom! Zo lekker! En Tony’s is ook zo lekker! Wat een drukke en productieve dag.

 17. mei 8, 2015 / 22:08

  Oeh aardbeien met slagroom is zo lekker! Als je er een stukje ijs bij doet, bijvoorbeeld pistache smaak, dan is het nét dat puntje op de i ;)

 18. mei 8, 2015 / 22:38

  Leuke shots allemaal! Ik zou ook niet van chocola kunnen afblijven :/

 19. mei 8, 2015 / 23:15

  Dat boek vond ik errug goed!

 20. mei 9, 2015 / 09:12

  Gelukkig maar dat Nashville renewed is voor seizoen 4. Als ik die promo van volgende week zie word ik echt helemaal gek volgens mij. In je achterhoofd weet je dat ze Deacon nooit dood laten gaan, maar toch!

 21. Ilse
  mei 9, 2015 / 13:23

  Zonder dat je erover hebt geschreven maak je me al nieuwsgierig naar Girl on the train. Laat die summer readings maar snel komen! Drukke dag zo trouwens!