FRIDAY FAVOURITES: 181

Favourite Food – George Brunch

 photo brunch01.jpg

Need I say more? Ik zou iedere dag wel bij George kunnen brunchen (ik word helaas niet gesponsord in voedsel noch geld om dit te zeggen).

Favourite Activity – Reading

 photo Screen Shot 2015-05-06 at 21.15.46.png

Mijn summer reading blogs komen er weer aan en dat is voor mij een prima excuus om lekker veel te lezen (en dat dan onder de noemer ‘werk’ te plaatsen, als het mij uitkomt). Mijn eerste boek las ik zaterdag van cover tot cover (spreekwoordelijk dan, want ik las het boek op mijn iPad mini) en in mijn tweede boek ben ik halverwege. De blogs komen vanaf 24 mei online. Hebben jullie nog leessuggesties?

Favourite Secret Mission – New blog design

 photo Screen Shot 2015-05-05 at 10.44.49.png

Ok, nu is het niet echt een geheim meer, maar achter de schermen ben ik begonnen met een nieuw blog-design voor Annemerel.com. Ik krijg strafpunten van Google omdat ik nog steeds niet ‘responsive’ ben en het wordt ook gewoon tijd voor iets nieuws (hoewel ik nog steeds heel blij ben met hoe het er nu uit ziet trouwens, maar het schijnt niet meer zo 2015 te zijn). Ik heb een datum in mijn hoofd voor de ‘lancering’ maar er moet érg veel gebeuren voordat we live kunnen, dus die datum ga ik nog niet hardop noemen, voor hetzelfde geld wordt het een maand later. Iemand trouwens enig idee welke dag ik gekozen heb (spoiler alert, het is niet mijn verjaardag, want dat is over een paar dagen al en LIKE I SAID, er is nog veel werk te doen).

Favourite Feeling – Being Productive

 photo IMG_4416.jpg

Ik hou écht van strepen op mijn to-do-list. Het leukste? Dingen afstrepen die eigenlijk pas een paar dagen later echt af hoeven te zijn. Dat je zeg maar zo goed op schema zit, dat je bij wijze van spreken zomaar een paar dagen vrij zou kunnen nemen. Dat je een keer niet achter de feiten aanholt maar dat je er een soort van boven staat. Ik hou daarvan. Met heel mijn hart.

Favourite Song – Jessie J – Flashlight

Prachtig nummer! Hij is van de soundtrack van Pitch Perfect 2, die draait vanaf volgende week in de bioscoop!

HAPPY FRIDAY!

Liefs,
Annemerel

Delen:

20 Reacties

 1. mei 8, 2015 / 17:08

  Ben heel benieuwd naar je nieuwe layout! :) Als je nu even heel veel je ‘favourite feeling’ gaat uitoefenen op je nieuwe layout… Jij blij, wij blij. ;) Twee vliegen in een klap!

  Nee hoor, neem je tijd, dan ben je er waarschijnlijk ook meer tevreden mee. Ik wacht rustig (en een beetje ongeduldig) af!

  Fijn weekend, liefs

 2. mei 8, 2015 / 17:13

  Lezen voor je werk… Droombaan much? Ik heb echt superveel zin in de Summer Reading, zo van genoten vorig jaar! Heel veel (goede) boeken daardoor gelezen ook :) Tips, hmm, mijn favo boeken die ik dit jaar gelezen heb zijn Landline van Rainbow Rowell en Atonement van Ian McEwan (lekker verschillend, wel allebei echte aanraders!).

  Ik ben trouwens echt super benieuwd naar je nieuwe layout! Succes de komende tijd! :D

 3. mei 8, 2015 / 17:29

  Leuke favorieten :) Ik ben erg benieuwd naar je nieuwe lay-out en ook naar je nieuwe Summer reading blogs!

 4. mei 8, 2015 / 17:34

  Dat nummer van Jessie J is tof ja! Ben ook heel benieuwd naar Pitch Perfect 2 haha.

  En ohhh, waarom vind ik nieuwe lay-outs altijd zo tof? Hahaha, ik kan er echt enorm enthousiast van worden als een blogger die ik volg aankondigt met haar lay-out bezig te zijn.

 5. mei 8, 2015 / 18:28

  Dat eten ziet er geweldig uit!
  Ben heel benieuwd naar het nieuwe design. Dit vind ik ook nog steeds leuk, en zo zijn we het gewoon natuurlijk! :-)

 6. mei 8, 2015 / 18:40

  Ik hou van lezen! En oh ja, dat nummer van Jessie J is zo leuk! :)

 7. mei 8, 2015 / 18:54

  Ik ben heel benieuwd naar je nieuwe design. En naar je boeken. Ik zou zeggen: kom maar op!

 8. Nadia
  mei 8, 2015 / 18:58

  Ik vind je huidige layout heel mooi! Moet altijd heel even wennen als een blog een nieuwe layout heeft, maar eerlijk gezegd weet ik na een paar weken al niet meer hoe de oude eruitzag…

 9. mei 8, 2015 / 19:04

  Oe je moet echt The Day We Disappeared van Lucy Robinson lezen. Won’t disappoint :-)

 10. mei 8, 2015 / 20:47

  Ik ben super benieuwd naar je het nieuwe blog jasje! Ik lees jouw blog vaak via mijn iPhone en ik moet zeggen dat het nog best meevalt.
  Het kan erger..bijvoorbeeld blogs die op Blogger ‘draaien’ dit vind ik vervelend. Lekker aan het afdwalen hier…

  Fijn weekend!

 11. mei 8, 2015 / 22:11

  Ben erg benieuwd naar je nieuwe blog design, alhoewel ik dit ook een hele fijne layout vind. Mooi strak en overzichtelijk.

 12. Elvira
  mei 8, 2015 / 22:32

  The time travellers wife! Heel mooi romantisch boek. Ik heb hem in het NL gelezen maar weet dat jij ze altijd in het EN leest. Ben heel blij dat je weer een summer reading doet. Enne.. ik gok op 1 juni?! Gewoon random. Of misschien op de dag dat je vorig jaar je appartement kreeg? Weet niet of jij ook zo symbolisch als ik ben ;-)

 13. Kate
  mei 9, 2015 / 11:04

  Van een to-do-list addict aan een ander: ik ben sinds kort helemaal into de Bullet Journal methode! Ik vind het heel fijn werken, vooral als freelance schrijver die altijd 2789243 dingen tegelijk moet onthouden.

 14. mei 9, 2015 / 11:34

  Ik ben benieuwd naar je nieuwe lay-out! Dat gevoel met die to-do-list snap ik helemaal, heb ik ook! Liefs, Isa

 15. mei 9, 2015 / 11:43

  Verrassende favorieten! Responsive is idd echt een must (ik werk bij een reclamebureau) maar ik heb zelf ook nog niet de moeite genomen een mooie lay-out te laten maken, al is mijn blog wel responsive dankzij wordpress. Ieder nadeel heeft zijn voordeel :p

  En een productieve dag is inderdaad zooo fijn!

 16. mei 9, 2015 / 12:22

  Ik luister nu flashlight voor het eerst, i’m hooked!

 17. Ilse
  mei 9, 2015 / 14:51

  Ik kan niet wachten tot de summer readings! En heerlijk om dat als werk toe te kunnen rekenen.
  Dat ontbijt ziet er trouwens echt goddelijk uit!

 18. Mieke
  mei 9, 2015 / 20:04

  Je nieuwe lay-out komt zeker op 25 juni? Als je blog weer een jaartje ouder is? :) (Dat was toch op 25 juni, of vergis ik me??)

 19. mei 9, 2015 / 22:07

  Voorlopen op je to-do list is echt heerlijk! Ik heb vorig jaar super veel genoten genoten van je Summer Reading, dus ik kan niet wachten tot de nieuwe serie. Naar On Top ben ik ook super benieuwd.

 20. mei 12, 2015 / 19:10

  Oei, die eerste foto… Jammie! Ik heb nu alweer zin in je Summer Readings! Mijn aanraders van de afgelopen tijd; The Final Empire van Brandon Sanderson (fantasy), The Cuckoo’s Calling van Robert Galbraith (of eigenlijk; JK Rowling), Yes Please van Amy Poehler, Ready Player One van Ernest Cline en The Truth About Alice van Jennifer Matthieu. Ik zou er nog veel meer kunnen opnoemen, maar ik laat het hier maar bij… ;) X