SNAPSHOT DIARY: 7/4

 photo Recently Updated203.jpg


 photo Desktop2448.jpg

Good morning! Mijn wekker ging om zes uur en terwijl ik mezelf klaar maak voor de dag heb ik op de achtergrond de nieuwe vlog van Casey aan staan. Daar heb ik gisteren namelijk geen tijd voor gehad.

Mijn zwarte Replay jeans en een shirtje met streepjes (wat voor shirtje dan ook) zijn de afgelopen maanden mijn go-to-outfit geworden. Gewoon niet over nadenken, gewoon aantrekken en gaan.

 photo Desktop2448.jpg

Ontbijt! Twee meergranen boterhammen met eitjes sunny-side-up. Ik gooi er weer wat kiemgroenten overheen, want die staan nog steeds in mijn koelkast en die hebben vast niet het eeuwige leven en het is natuurlijk zonde als ik straks een groot gedeelte moet weggooien. De oplossing? Ik gooi ze nu overal overheen. Super lekker trouwens, ze geven heel veel gerechten net wat meer smaak!

Zeven uur, tijd om mijn auto op te zoeken en richting Amsterdam te rijden. Daar heb ik namelijk een evenement van Nike en ik heb een lunch met mijn redacteur Anoek.

 photo Desktop2448.jpg

Dit voel ik na ruim twee uur file rijden. Het is nu negen uur, ik doe al twee uur over het stukje Den Haag – Amsterdam en ik ga dus 100% zeker te laat komen en het ligt volledig buiten mijn macht. Ik bedoel, normaal doe ik drie kwartier over dit stukje, dus om zeven uur de deur uit leek me vroeg genoeg als ik om negen uur in Amsterdam moet zijn. Ik heb meerdere keren gedacht, ik rij mijn auto tegen mijn voorganger, uit frustratie. Maar ja gelukkig bedacht ik me dan nog net op tijd dat wanneer ik dat zou doen, ik nog veel verder van huis zou zijn.

Eindelijk in Amsterdam, ik parkeer mijn auto bij Olympisch Stadion en mag dan nog een stukje met de tram naar het centrum. Ook daar gaat het goed, ik zie mijn tram voor mijn neus wegrijden, de tweede tram die ik zou kunnen nemen vervalt en nummer drie is vertraagd. Als ik nog geen stress van dat autorijden had, dan heb ik het nu wel. En oh ja, ik had dus al in de Nike Store in de Kalverstraat moeten zijn.

 photo Desktop2448.jpg

Nou ik ben er hoor. Ik heb de nieuwe Nike Free Flyknit aan en heb samen met Lisa van Nike een kopje koffie gehaald, terwijl de rest een rondje aan het hardlopen is op de nieuwe schoenen. Ik mag nog steeds niet hardlopen dus doe niet mee.

Waar ik wel aan mee doe, is de NTC training die daarna gegeven wordt op een andere nieuwe Nike Free schoen, maar deze is niet om op hard te lopen, deze is speciaal ontworpen voor trainingen zoals NTC. Ik drink mijn favoriete juice, Dragon’s Breath van Juice Brothers. Met rode biet, appel, peer, wortel, goji, citroen en gember. Echt een aanrader!

 photo Desktop2448.jpg

Na de training op de foto met trainer Jay, ook al heb ik dit keer niet met hem hardgelopen.

We krijgen een ontbijtje van Fit Foods, een nieuw concept in Amsterdam waarbij je gezonde maaltijden kunt bestellen. Dit was een wafel met rode vruchten en jam. Als ik heel eerlijk moet zijn, ik heb de wafel niet opgegeten, vond het niet heel erg lekker, ook niet vies, maar gewoon niet lekker genoeg om een hele maaltijd aan te besteden. De vruchtjes heb ik natuurlijk wel op.

 photo Desktop2448.jpg

Waar ik veel meer trek in had, was deze Yaki Udon bij Wagamama. Ik zou eigenlijk lunchen met Anoek, maar die had het zo druk dat ze helaas af moest zeggen. Dat betekent voor mij niet dat ik niet kan lunchen, ik bedoel… eten moet ik toch?

Ondertussen beantwoord ik mailtjes, want bij Wagamama heb je goede WiFi. In dit persbericht van Magnum zie ik dat de Magnum geïntroduceerd werd in 1989. Mijn geboortejaar. Al het moois komt uit ’89 ;-).

 photo Desktop2448.jpg

Als ik thuis kom ben ik kapot, ik ben zo intens moe en ik voel me ook niet heel erg lekker, ik moet ineens weer veel hoesten en voel me gewoon bleeehhhh dus ik besluit even in bed te gaan liggen, onder het mom van ‘rustig aan doen’. Ik kijk de nieuwe aflevering Nashville (Hayden’s back, yessss!)

En ik ontvang de foto’s die vanmorgen tijdens het evenement gemaakt zijn. Deze met Lars en Laura is cool, vind ik!

 photo Desktop2448.jpg

En dan val ik in slaap… Een nacht van zes uur – zoals ik vannacht gehad heb – paste blijkbaar niet helemaal in het beter-worden-proces en dat moet ik nu bekopen.

Als ik wakker word doe ik iets wat ik eigenlijk misschien niet had moeten doen maar… ik bestel raspatat en kroketten bij de snackbar. Ik voel dat dit het enige is waar ik mezelf beter van zou kunnen gaan voelen. Heel eventjes voel ik me hierna beter, daarna val ik weer in slaap. Morgen (vandaag) weer een dag om gezonde keuzes te maken, maar hier heb ik stiekem ook best wel van genoten en dat is ook belangrijk.

Liefs,
Annemerel

Delen:

15 Reacties

 1. april 8, 2016 / 12:59

  De foto’s van het Nike event zijn leuk geworden. Ik wil nog altijd die broek van Replay proberen.
  Is Magnum zo oud? Ik weet nog dat het de koningin onder de ijsjes was, een Raket was toen 50 cent en een Magnum wel 2,50 in de gulden tijd dan. Granny knows ;-)

 2. Rozemarijn
  april 8, 2016 / 13:10

  Ik heb je diaries stiekem toch wel een beetje gemist! Heerlijk om te lezen weer! :-)

 3. april 8, 2016 / 13:21

  Wederom leuk om met je mee te mogen kijken :-)
  Ben zo blij dat ik hier in Friesland bijna nooit in de file sta! Ik haat het! Ik rijd liever om dan stil te staan.
  Dragon’s Breath van Juice Brothers klinkt goed! Ik heb vorig jaar juices met gember ontdekt en I love them!
  Leuk dat je ook naar Nashville kijkt! Ik heb 4 nieuwe afleveringen klaar staan voor dit weekend.
  Eerst dacht ik dat het zoiets als een country versie van Glee! zou worden, maar ik vind het verrassend leuk.

 4. april 8, 2016 / 13:21

  Ohh ik had helemaal gemist dat Nashville weer was begonnen! Yes!

 5. april 8, 2016 / 13:23

  Leuke foto diary :) Ook gaaf dat je zo’n nieuwe hardloop outfit + schoenen van Nike krijgt. Is een mooie set!

 6. april 8, 2016 / 13:29

  Leuk om te lezen dat je in mijn stad was! Had beter op moeten letten wanneer je ging, dan was ik stiekem om een hoekje komen kijken ;)

 7. april 8, 2016 / 14:17

  Leuke diary!

 8. Jet
  april 8, 2016 / 15:30

  1989’ers unite!!

 9. april 8, 2016 / 16:43

  Als ik ziek ben heb ik altijd enorme cravings naar ongezond voer. Dus gelijk heb je! Hopelijk voel je je wel snel weer wat beter! De foto van Nike is echt gaaf trouwens! ;-)

 10. april 8, 2016 / 17:13

  Wat jammer dat je niet mee kon rennen met Nike, maar vind het al heel goed dat je gegaan bent als je eigenlijk nog ziek bent. Zo’n evenement lijkt me trouwens wel echt heel gaaf! Ik moest wel even lachen toen ik zag dat je lekker een vette hap had besteld. Soms moet dat ook gewoon kunnen!

 11. Suuz
  april 8, 2016 / 20:45

  Heerlijke diary !! met GOOD FOOD! love it :-) hopelijk ben je toch gauw weer helemaal fit! en wat frustrerend die files!!!!!

 12. Ilse
  april 8, 2016 / 21:39

  File’s frusteren mij ook altijd net als te laat komen. En soms is zondigen zo heerlijk en moet je het gewoon doen. ;)

 13. april 9, 2016 / 12:10

  Vertragingen met het ov kunnen soms echt alles en vooral je humeur verpesten, helaas. Dat streepjesshirtje vind ik wel heel fijn!