FRIDAY FAVOURITES: 214

Favourite Look – Black & white

 photo 3outfit8.jpg

Ik kom er gewoon voor uit, de enige ‘kleuren’ die ik draag zijn zwart en wit, oh en soms wil ik nog wel wat spijker of grijs toevoegen, maar daarbij houdt mijn kleurenpallet wel een klein beetje op. Ik heb afgelopen week drie outfits in Black&White gefotografeerd samen met mijn zusje, die foto’s zie je de komende weken op mijn blog, met daarbij een verhaal over waarom ik zo van deze ‘kleuren’ hou, mijn liefde voor comfortabel en makkelijk en verliefd worden op kledingitems. Ik hoop dat jullie het leuk vinden geworden, hierboven al even een sneak peek van een van mijn favoriete outfits.

Favourite Food – Avocado Toast

Gewoon te goed om niet intens gelukkig van te worden. Ik zou dit iedere dag kunnen eten… Waarom doe ik dat eigenlijk niet? Waarschijnlijk omdat het dan minder bijzonder wordt en uiteindelijk ook minder lekker. Maar ja… met sushi is dat ook niet het geval. Dus misschien maar gewoon doen, iedere dag avocado toast.

Favourite Movie – The Big Wedding

Dankzij een lezeres vond ik afgelopen maandag ineens een leuke nieuwe film op Netflix, The Big Wedding. Met onder andere Robert DeNiro, Susan Sarandon, Topher Grace en Amanda Seyfried. Het gaat over een jong koppel dat gaat trouwen, maar eerst nog een paar dagen met hun gekke grote familie opgescheept zit. Ik heb een aantal keer heerlijk hardop kunnen lachen. Fijne film waarbij je even je hersenen op nul kunt zetten. Niet te veel van verwachten, dan is ‘ie het leukste.

Favourite Show – LOVE

Ik klaag dan misschien over het aanbod van Netflix, de series die ze produceren zijn echt top. Afgelopen week bingde ik de serie LOVE. Ik lag ziek in bed, wat kon ik anders. Maker van de serie is Judd Apatow, van This is 40 en Knocked Up. Grappig detail, zijn jongste dochter (die ook in beide films speelt) zit ook in de serie, ze speelt het kindsterretje Arya. Moeder van het meisje – Iris Apatow – is trouwens Leslie Mann (ook te zien in beide films en speelt naast Cameron Diaz in de film The Other Woman). Dat allemaal terzijde, de serie LOVE is gewoon leuk en een verademing als het gaat om hoe het onderwerp liefde wordt behandeld.

Favourite Song – Ellie Goulding – Here’s To Us

Wow, compleet verrast was ik afgelopen maandag toen ik ineens een nieuw nummer van Ellie Goulding op YouTube zag, al meer dan een week oud, hoe kan ik dat gemist hebben? Het nummer is weer een beetje ‘oude Ellie’ en hoewel ik de nieuwe ook niet onaardig vind, gaat hier uiteindelijk toch mijn voorkeur naar uit. Heerlijk nummer! Overigens geschreven voor de soundtrack van de serie Girls.

HAPPY FRIDAY!

Liefs,
Annemerel

Delen:

13 Reacties

 1. Maaike
  april 8, 2016 / 17:03

  Jaaa ik ben ook dol op het nieuwe nummer van Ellie! Heeeeerlijk old skool Ellie haha :-) En die film ga ik zeker kijken, bedankt voor de tip!

 2. april 8, 2016 / 17:11

  Yesss, ik ben stiekem fan van Amanda Seyfried, dus die film ga ik kijken! Mamma Mia heb ik ook al tig keer gezien, love it!

 3. april 8, 2016 / 17:25

  Oh wat een goede tip, LOVE lijkt me echt heel erg leuk! En die film ga ik ook maar eens kijken, Amanda Seyfried vind ik altijd wel tof dus ben benieuwd! ^^ (Oh, en YAY voor zwart-wit outfits, hier nog een!)

 4. april 8, 2016 / 18:06

  Ik vind Here’s To Us ook echt een heel leuk nummer :) En ik ga Love meteen toevoegen aan mijn Netflix lijst, want het klinkt echt leuk! In tegenstelling tot sommige foodfoto’s die je in het lijstje met dingen die we niet meer op je blog zouden zien had geplaatst, vind ik de foto van deze avocado toast er echt ZO lekker uitzien. Ik krijg er alweer trek van (net als tijdens het lezen van het recept toen).

 5. Elvira
  april 8, 2016 / 20:24

  Thanks voor de netflix tips. Ik ben ook weer toe aan netflix in bed avondjes zeg poeh

 6. april 8, 2016 / 20:56

  Ik vind zwart en wit altijd goed, classy, vaak tijdloos en met een touch Acné of Céline altijd gaaf.
  Ben benieuwd naar de outfits.

 7. Ilse
  april 9, 2016 / 00:42

  Ik draai dat nummer van Ellie grijs sinds ik hem in je April playlist vond. Wat een leuke outfit zeg! Thanks voor de filmtip, binnenkort maar eens die film kijken!

 8. april 9, 2016 / 09:26

  De outfit die je draag vind ik tof!
  Streepjes met een blazer of denim jack/blouse draag ik ook graag.
  Volgens mij heb ik onder een steen geleefd, want dat nummer van Ellie Goulding had ik nog niet gehoord.
  Gaaf! Ellie viel me live een paar keer tegen (Bij MTV en The Voice), maar ik houd van haar sound.

 9. april 9, 2016 / 13:31

  Super leuke outfit!

 10. Diana
  april 10, 2016 / 20:12

  Haha wat leuk om te zien dat je die film leuk vond! Inderdaad even niet nadenken maar gewoon heerlijk wegkijken :)

 11. mei 2, 2016 / 19:36

  That’s an intleligent answer to a difficult question xxx