SNAPSHOT DIARY: 7/12

 photo Collages69.jpg


 photo Collages69.jpg

Goedemorgen, lastig wakker worden. En ja, ik heb een mooie longsleeve aan in bed. Ik had het koud en kon geen andere longsleeve vinden waar ik in kon slapen. Beetje zonde.

Omdat ik veel te lang in bed ben blijven leggen heb ik nog een klein beetje stress om op tijd bij mijn afspraak te komen. Uiteindelijk ben ik op tijd natuurlijk, maar niet geheel zonder zweetdruppeltjes. Het is ook gewoon warm, misschien zelfs wel een beetje te warm voor een winterjas.

 photo Collages69.jpg

Mijn afspraak is bij Lebkov, waar de cappuccino echt HEEL erg goed is!

En mijn afspraak is met Noemi, ze heeft net als ik Taal & Communicatie gestudeerd en doet nu de master Tekst & Communicatie. Ik doe meestal geen interview met studenten – tijdgebrek, sorry!!! – maar dit keer maak ik een uitzondering.

 photo Collages69.jpg

Onderweg naar huis doe ik even snel wat boodschappen bij Marqt!

En wat ligt er op me te wachten als ik thuis kom, het boek Anything out of Nothing!

 photo Collages69.jpg

Ik ben een beetje… moe? Lui? Wie zal het zeggen… maar ik verlang naar mijn bed. En het is nog niet eens 13.00u.

Lunchen doe ik met een maaltijd van Marqt, kippenragout met jasmijnrijst. Super lekker!

 photo Collages69.jpg

Ok, ik geef heel even toe aan mijn bed…

En kijk de kerstspecial van Bill Murray op Netflix. Kijk, het ding is… ik heb het hele weekend hard gewerkt omdat ik aan het eind van de week misschien een paar dagen weg zou gaan. Dat gaat niet door, dus nu heb ik een soort van tijd over. Niet echt natuurlijk, maar zo voelt het wel. Er is in ieder geval geen tijdsdruk. En daarom word ik weer een beetje lui.

 photo Collages69.jpg

Nog meer rijst! Ik eet een bakje paddenstoelenrisotto van de dag ervoor. Het is inmiddels vijf uur en ik eet dit als avondeten. Beetje vroeg, maar wil vanavond nog hardlopen en kan dus niet al te laat eten.

Het nummer Up & Up van het nieuwe Coldplay album is echt mijn favoriet. Hebben jullie het al gehoord? Zo heerlijk positief en vrolijk.

 photo Collages69.jpg

Ok. Ik heb mezelf uit bed weten te krijgen. Het is zeven uur, ik ga hardlopen.

Ik loop op een lekker tempo, niet de meest enerverende route, maar het loopt lekker. Lopen in het donker kan best fijn zijn, weinig afleiding en het is heel makkelijk om met mijn gedachten even weg te gaan van het lopen. Waarom doe ik dit niet vaker?

 photo Collages69.jpg

Het ging zo lekker dat ik besloot om dertig kilometer te gaan lopen. Maar na twintig kilometer krijg ik het toch redelijk zwaar. Ik heb dorst en denk shit, het eerste tankstation ligt op vijf kilometer afstand. Maar dan bedenk ik me ER IS HIER IN DE BUURT EEN SNACKBAR! Een paar minuten later heb ik Cola en ben ik een gelukkig mens.

Toch is het ook de laatste tien kilometer redelijk zwaar. Ik heb in het begin veel te hard gelopen, omdat het zo lekker ging en omdat ik niet nadacht over hoe hard ik aan het lopen was. Ik merk dat ik aardig aan mijn eind ben. Maar ja, ik moet toch naar huis, dus die 30 kilometer kan ik beter maar uitlopen.

 photo Collages69.jpg

Dertig kilometer zitten erop! Voordat ik naar huis ga loop ik snel de avondwinkel binnen voor een flesje limonade en een bak kwark.

Die bak kwark eet ik uitgeput in hardloopkleding op. Ik sleep mezelf onder de douche en duik vervolgens – met natte haren – meteen mijn bed in. Eigenlijk moet ik mijn snapshot diary nog maken (deze dus), maar ik heb geen energie meer en val meteen in slaap. De volgende ochtend gaat mijn wekker al om half zeven en drie kwartier later zit ik in de auto richting Zwolle. Dat is dus de reden dat jullie deze snapshot diary om 17.00u lezen in plaats van 12.00u, wat ik normaal doe. Mijn welgemeende excuses, maar ik denk dat jullie het wel begrijpen, toch?

Liefs,
Annemerel

Delen:

12 Reacties

 1. december 8, 2015 / 17:06

  Lipgloss Zwolle ;-) Ben benieuwd!

  Lekker dat je 30 km bent gaan hardlopen.

 2. december 8, 2015 / 17:22

  Poehh, even 30 km op een maandag avond eruit persen op een maandag avond. De snapshot om 5 uur ipv 12 is je vergeven ;)

 3. december 8, 2015 / 17:54

  Dertig kilometer aan het einde van de dag, bikkel! Dat soort afstanden werken bij mij het beste vroeg in de morgen.

 4. Hanja
  december 8, 2015 / 18:11

  Weet je toevallig waar je fietskrat van is? Ik heb toen de fiets bij je gewonnen; en ben nog steeds op zoek naar een mooi krat, maar heb er nog geen een gevonden; die van jou lijkt me erg mooi!

 5. Gaby
  december 8, 2015 / 18:58

  Wauw nog ‘even’ 30 km ’s avonds. Respect!
  Maarre die paddestoelenrisotto, komt die in je boek?? :-)

 6. december 8, 2015 / 19:54

  Oke I accept.. maar alleen omdat je met een van mijn favo bloggers op je instagram staat vandaag ;) ben benieuwd naar het interview met Cynthia in Metro!

 7. december 8, 2015 / 20:52

  Wow, zomaar even 30km lopen op een avond. Topper!

 8. december 8, 2015 / 21:10

  Pfoe, ’s avonds nog even 30 km knallen.. Respect hoor!

 9. Noemi
  december 8, 2015 / 23:17

  Yee leuk! Nog heel erg bedankt voor het gesprek, ben druk bezig er een leuk verhaal van te maken! :)

 10. Ilse
  december 8, 2015 / 23:43

  Goed bezig, er nog even 30 km uitknallen! En het is je vergeven hoor.

 11. december 9, 2015 / 20:13

  Dat luie is zo herkenbaar, haha. Mijn toetsweek is net afgelopen en dan heb ik eigenlijk ook vrij weinig motivatie om na school nog iets echt nuttigs te doen, ik bedoel, dat heb ik afgelopen week toch al genoeg gedaan? Het is trouwens véél te lang geleden dat ik cola op heb en de craving is nu echt heftig haha.

 12. december 10, 2015 / 10:03

  Mooie fiets heb jij zeg! En ik heb de laatste tijd weer heel veel zin om te gaan hardlopen, jij bent wel een beetje mijn voorbeeld wat dat betreft ;)!