SNAPSHOT DIARY: 8/12

 photo Recently Updated126.jpg


 photo Recently Updated126.jpg

Mijn wekker gaat al vanaf half zeven maar ik krijg hem niet uit. Iedere keer gaat hij weer op snooze. Pas wanneer ik een screenshot gemaakt heb kan ik mijn scherm weer gebruiken. Rare dingen soms, die iPhones.

Ontbijt is erg bijzonder vanmorgen. Drie gekookte eitjes, een banaan en een half flesje sinaasappelsap.

 photo Recently Updated126.jpg

Onderweg naar Zwolle. Ik heb er bijna een uur langer voor uitgetrokken dan Google Maps aangaf, maar ja, spits he. Helaas mis ik direct weer tien minuten als ik zie dat mijn tank bijna leeg is. Laten we dat eerst maar eens doen… Ik ga naar mijn favoriete Shell station MET Starbucks; Flat White koffie, fijne manier om de dag te beginnen.

 photo Recently Updated126.jpg

File file fileleed, maar ondertussen komt de zon wel heel erg mooi op. Ik heb nu gelukkig alle tijd om hier naar te kijken.

In Zwolle, ruim op tijd gelukkig. En de zon schijnt, dus dat betekent dat ik mijn nieuwe Céline zonnebril weer kan dragen.

 photo Recently Updated126.jpg

Waarom ik in Zwolle ben? Ik interview Cynthia (Misslipgloss) voor Metro. Het is zo gezellig, dat ik pas na een uur en vijf minuten mijn eerste vraag stel, oeps. We besluiten ook maar even wat te lunchen, want drieenhalf uur zonder eten is ook zoiets. Ik ga voor de Caesar Salad.

Cynthia en ik dragen allebei onze Acne Pistol Boots en Celine Trio Bag, daar moet natuurlijk een foto van gemaakt worden.

 photo Recently Updated126.jpg

Mijn selfie-game is niet erg sterk vandaag. Mijn haar…. het zit niet. Ik ben vannacht met nat haar gaan slapen en dat heeft mijn haar niet veel goeds gedaan.

Terug in Den Haag. Of nou ja, beter gezegd, ik ben even bij mijn ouders. Zondag heb ik koekjes gebakken (voor een recept), maar ik heb de koekjes niet gefotografeerd en ik heb ze vergeten mee te nemen naar huis, dus die moest ik even ophalen. Natuurlijk blijf ik hangen. Ik schrijf mijn Snapshot Diary van de dag ervoor en neem mijn mailbox onder handen.

 photo Recently Updated126.jpg

En ondertussen eet ik mijn favoriete bonbons, Manon Blanc van Leonidas.

Mijn moeder maakt ondertussen een pompoensoepje en daar heb ik natuurlijk ook wel trek in.

 photo Recently Updated126.jpg

Eten doe ik wel thuis, ik haal sushi bij Albert Heijn en begin met de nieuwe Netflix-serie Jessica Jones. De sushi is niet zo lekker als anders.. jammer. Maar als ik de foto nu zie krijg ik er wel ineens weer heel erg veel trek in.

Jessica Jones is trouwens een hele gave serie. Het gaat over een ex-superheld(in) die na een traumatische ervaring aan de slag gaat als private investigator. Krysten Ritter speelt de rol van Jessica Jones en zij is een van mijn favoriete actrices (ze speelt onder andere Suzy in de film Confessions of a Shopaholic en ze speelde de hoofdrol in de serie Don’t Trust The B… in Appartement 23. Ik wist niet of het echt een serie voor mij zou zijn, maar om twee uur ’s nachts val ik in slaap tijdens de achtste aflevering van de serie, verslaafd dus. Ik heb nog een paar afleveringen te gaan en het wordt steeds beter. Als je dit weekend niets te doen hebt en je hebt een Netflixaccount, echt een aanrader!

Liefs,
Annemerel

Delen:

16 Reacties

 1. december 9, 2015 / 12:30

  Leuk zo een blogger & Acne gathering ;-)
  Ik ben benieuwd naar het interview.

  Jessica Jones lijkt mij een leuke serie, ik zag het al voorbij komen op Netflix.

 2. Ilse
  december 9, 2015 / 12:58

  Leuk dagje zo en gezellig toch om zo bij te kletsen met iemand?

 3. Marieke
  december 9, 2015 / 13:17

  Dus je ouders hadden netjes van de koekjes af kunnen blijven..? Haha!

 4. sanne
  december 9, 2015 / 13:22

  Annemerel: even een vraag off-topic: bij welke vestiging van de Velthuis kliniek ga jij?? Superbedankt alvast voor je antwoord!

 5. december 9, 2015 / 13:26

  Wat een heerlijke dag. Cynthia lijkt me een heerlijk mens :-)! Wat grappig dat jullie dezelfde schoenen en tas droegen!

 6. december 9, 2015 / 13:39

  je zonnebril is zoo amazing!! love it!!

 7. december 9, 2015 / 13:47

  Heerlijke diary weer, love your sunglasses!

 8. december 9, 2015 / 13:57

  Wat vind ik het altijd leuk dat we even in je dag mogen kijken :)

 9. december 9, 2015 / 14:11

  Leuke serie tip! Moet ik eens gaan bekijken. Wat is een betere timing voor een netflix binge als de kerstvakantie…?

 10. december 9, 2015 / 14:31

  Wat leuk dat het zo gezellig was met Cynthia! Ik ben erg benieuwd naar Jessica Jones. Heb het al meerdere keren voorbij zien komen en ben super nieuwsgierig. Wie weet dat ik daar mijn weekend aan besteed.

 11. december 9, 2015 / 15:52

  Haha dat zijn ook mijn lievelingsbonbons, al heeft dat ongetwijfeld ook iets te maken met mijn naam… ;) lekker zeg die sushi!

 12. december 9, 2015 / 17:57

  Ben benieuwd naar die serie, ik vond Suze in Shopaholic ook zo leuk!

 13. december 9, 2015 / 20:26

  Hahaha als ik de koekjes bij mijn ouders had gelaten, waren ze ondertussen wel op hoor! Super leuk dat je Cynthia hebt geintetviewd!

 14. december 9, 2015 / 20:32

  Wat gezellig dat je Cynthia ging interviewen :) En lekker matchy matchy met jullie laarsjes/tassen. Ik was met mijn studie onderweg naar Den Haag in de bus en toen ik die prachtige zonsopkomst zag tijdens de reis was ik het vroege opstaan direct weer vergeten!

 15. Marleen
  december 10, 2015 / 08:18

  Mijn twee lievelingsbloggers samen! Leukkkkk!

 16. december 10, 2015 / 09:59

  Oooh, nu heb ik zin in sushi! Leuk dat je zulk soort gesprekken mag houden voor je werk!