SNAPSHOT DIARY: 8/10

 photo RecentlyUpdated255.jpg


 photo Desktop184.jpg

Oh ja ik ging vandaag een snapshot diary bijhouden, het is inmiddels al half negen en ik heb er al 2,5 uur van mijn dag opzitten. En 20 kilometer in de benen. Ik deed een tempo-run en halleluja wat was het zwaar, maar wel een goede training gehad. De marathon wacht op niemand.

Als ik thuis kom drink ik meteen een flesje Aquarius leeg, ik heb zo’n dorst en moet zoetigheid hebben.

 photo Desktop184.jpg

Gedoucht en wel ga ik aan het werk. Ik zou eigenlijk aan tafel moeten zitten maar mijn benen zijn kapot. Ik besluit even mijn benen op bed te leggen (en de rest van mezelf ook dan, vanzelfsprekend).

Ik ontbijt met een bak kwark, iets anders krijg ik direct na zo’n intensieve run niet weg.

 photo Desktop184.jpg

Ik woon inmiddels zo’n tien weken in mijn huisje en de afgelopen tien weken zijn ze continu bezig geweest in mijn straat, van ’s ochtends zeven tot ’s avonds zes en vaak zelfs ook nog ’s avonds! De enige manier waarop ik dit geluid overleef is met mijn Bose QuietComfort. Ik luister naar een afspeellijst van The Vampire Diaries en The Originals, perfect bij deze weersomstandigheden.

Ik heb het zoooo koud, thank the Lord voor Nike Tech vesten.

 photo Desktop184.jpg

2nd breakfast, scrambled eggs met paddenstoelen!

En omdat we toch lekker bezig zijn, ook nog maar een bak kruidnootjes. Goed eten na al die kilometers.

 photo Desktop184.jpg

Wat vinden jullie van mijn nieuwe Nike tight die ik bij Perry Sport kocht vorige week?

Bezig met een advertorial voor L’Oréal die morgen online komt.

 photo Desktop184.jpg

Ugghhh ik ben ergens ’s middags in slaap gevallen, of nou ja ik moest wel.. mijn hoofd deed ineens zo’n pijn en ik was misselijk en draaierig. Help me herinneren dat het niet slim is om zo’n intensieve work-out te doen voordat je werkdag begint! Ik ben ineens twee uur van mijn dag kwijt. Maar als ik wakker word zie ik wel dat ik mijn Sarenza-pakketje kan ophalen.

Maar eerst winnaars kiezen voor Starbucks!

 photo Desktop184.jpg

Ik hou van Garance Doré, haar laatste blog over ‘perfectie’ in New York is weer zo goed.

Wat zou ik zonder mijn Bose koptelefoon moeten?

 photo Desktop184.jpg

Ik haal mijn Sarenza-pakket op en rij door naar mijn ouders, waar ik nog even aan het werk ga.

En waar ik een paar afschuwelijke blaren lekprik met een steriele naald (ik had zelf geen naalden in huis). Ik zou het liefst de smerige foto’s delen, maar ik weet dat niet iedereen dat kan waarderen, hahaha. Het was echt heel erg (heb afgelopen vijf dagen 65 kilometer hardgelopen, niet gek dat ik last van blaren heb!).

 photo Desktop184.jpg

Nog een reden dat ik even thuis ben? Mijn koplamp moet vervangen worden en dat blijkt lastiger dan gedacht. Er moeten allerlei schroeven los en er moeten hele stukken van mijn bumper worden afgeschroefd. Mijn vader en ik hebben meerdere YouTube video’s bekeken maar erg veel wijzer werden we er niet van. Het boekje was helemaal slecht met aanwijzingen geven. Gelukkig werkt de buurman in een garage en wist hij er wel raad mee. Samen met mijn vader heeft hij me een bezoekje aan de garage bespaard.

 photo Desktop184.jpg

Nog een reden dat ik thuis was… gezond eten en zelfgemaakte appelmoes van mijn moeder.

 photo Desktop184.jpg

Oh en om mijn zusje die ook bij mijn ouders was te zien (en mijn ouders zelf natuurlijk!).

Goed nieuws, morgen (vandaag!) nationale krokettendag. Jullie begrijpen wat ik vanmiddag als lunch ga eten!

 photo Desktop184.jpg

Als ik ’s avonds thuis kom maak ik mijn Snapshot Diary en schrijf ik mijn blog die vanmiddag online komt. Normaal werk ik iets meer vooruit maar ik heb het de afgelopen dagen zo druk gehad dat ik daar niet aan toe ben gekomen. Beetje een race tegen de klok nu dus. Maar het komt wel goed, uiteindelijk!

Liefs,
Annemerel

Delen:

31 Reacties

 1. oktober 9, 2014 / 12:05

  Die tight is echt gaaf! En wat ben je goed bezig met je trainingen, die kilometers wow (ik haal er max zo’n 25 per week :D)

 2. iRIS
  oktober 9, 2014 / 12:11

  Echt leuk altijd je snapshot diary! Knap van je runs, nog even volhouden tot NY!!

 3. oktober 9, 2014 / 12:30

  leuke diary! En vandaag is het inderdaad nationale krokettendag mijn kroket zit as we speak in de oven warm te worden. Lekker hoor!

 4. oktober 9, 2014 / 12:31

  Leuk om te zien altijd! Ik kijk echt dagelijks op je blog haha, je schrijft zo leuk :)

 5. oktober 9, 2014 / 13:25

  Nu heb ik spontaan zin in appelmoes. En in kroketten. En in kruidnoten. Damn it! Ik was net zo gezond aan het eten vandaag, hihi. Superleuke foto’s weer van je drukke leventje!

 6. oktober 9, 2014 / 13:32

  Erg leuk om te zien weer :). En jaa TVD & The Originals <3 heerlijke series (en muziek!). En je Nike tight is nice!

 7. oktober 9, 2014 / 13:46

  Leuke foto’s! En ik vind je Nike tight heel gaaf!

 8. oktober 9, 2014 / 13:58

  Wauw die kilometers! Echt goed bezig, ben jaloers :(
  Door jou heb ik nu the originals ontdekt. Wist niet dat die hele spin off bestond (Hallo steen!) dit gaat me huiswerk tijd kosten oh oh!

 9. Michelle
  oktober 9, 2014 / 14:12

  Ohh, nu heb ik zin in kruidnoten!
  Maar nee… moet sterk zijn!

  Leuke snapshot diary weer! 12 en 5 uur zijn altijd mijn kleine rustmomentjes, haha

 10. oktober 9, 2014 / 14:13

  Nog bedankt voor het uitnodigen!!

 11. oktober 9, 2014 / 14:23

  De L’Oréal foto’s zijn prachtig wit outfit met rode lipstick staat je goehoed.

  Ai ai ai, blaren lek prikken. Leuke snapshot weer.

 12. oktober 9, 2014 / 14:24

  Lekker rust nemen als je dat nodig hebt! Ik krijg het idee dat je lijf dat een beetje aangeeft! ;-)

 13. oktober 9, 2014 / 15:16

  Wat goed dat je je temporun deze week wel gedaan hebt! En je nieuwe tight is een tof! :)

 14. oktober 9, 2014 / 15:21

  Altijd weer leuk om te zien! Ik vind je nieuwe tight heeel erg gaaf!

 15. oktober 9, 2014 / 15:24

  Ik heb nog nooit kruidnoten gegeten. Ik denk zelfs dat ze het niet eens verkopen in België :)

 16. oktober 9, 2014 / 15:33

  Nationale krokettendag. Het moet niet erger worden haha! Oooooh zelfgemaakte appelmoes!!!

 17. oktober 9, 2014 / 15:39

  Gezellig om je zusje weer te zien :) Je ontbijt(jes) zien er chill uit joh.

 18. oktober 9, 2014 / 16:08

  Je tight is echt heel gaaf!!

 19. oktober 9, 2014 / 17:55

  Leuke diary! En wauw 65 km, zo knap! :)

 20. oktober 9, 2014 / 18:24

  Jammer dat je de blaren foto’s niet deelt :p

 21. oktober 9, 2014 / 18:25

  Ohh kruidnootjes in bed, dan is je werkdag zo slecht nog niet! :) Leuk om te zien weer! Hopen dat je blaren snel een beetje bijtrekken!

 22. Julia
  oktober 9, 2014 / 18:57

  Haha wauw, ik voelde blijkbaar aan dat het vandaag krokettendag was ;) Ik heb tijdens de lunch spontaan een kroket gehaald in de kantine!

 23. oktober 9, 2014 / 19:21

  Wat jij in die 2,5 uur hebt gedaan, ben ik blij als ik dat in een dag kan doen haha! En pakketjes maken altijd je dag weer goed, voelt net alsof je jarig bent :D

 24. oktober 9, 2014 / 21:18

  toffe tight! en nu heb ik zin in pepernootjes, yum!
  xo, cheyenne

 25. oktober 9, 2014 / 22:01

  Goed bezig met hardlopen! Ik heb zoveel zin in het Starbucks event, ik zie je morgen! :D

 26. Suuz
  oktober 10, 2014 / 02:01

  Wat een druk dagje weer! goed bezig hoor je 20km run, maar die blaren.. pffff :-( moet er niet aandenken! ik ben echt verliefd op je Bose, die staat bovenaan mijn wishlist!!

 27. oktober 10, 2014 / 08:58

  Kruidnootjes, yum! Leuk diary!

 28. Ilse
  oktober 10, 2014 / 12:47

  Zo leuk altijd je photo diary! :) Gave tight ook. Veel succes met je laatste voorbereidingen voor NY!

  Overigens; als je een naald gebruikt om je blaren door te prikken is het vaak beter deze met alcohol te steriliseren dan hem in het vuur te houden… Ivm roetdeeltjes

 29. oktober 10, 2014 / 22:47

  Ik vind je net een zebra met je tights, haha! Wel heel erg leuk, en ah die blaren… Geen prettige bijeenkomst van al je kilometers. Daar sta je niet zo bij stil, maar lijkt me niet te vermijden. Ik moest wel lachen om je autoverhaal, mijn vader is super technisch en ligt het liefst elke vrije minuut onder een auto dus ik kan me daar echt niets bij voorstellen haha :)