SHOPPING: New York Wishlist (2014)

 photo NEWYORKWISHLIST.jpg

Net als vorig jaar wil ik mijn prestatie tijdens de New York Marathon belonen met een mooi aandenken. Althans, ik hoop dat mijn optreden tijdens de New York Marathon dit jaar beloning-waardig is. Ik moet mijn doel (onder de vier uur lopen) behalen, anders ga ik mezelf niet belonen. Vorig jaar liep ik uiteindelijk direct na de finish naar Tiffany’s om daar deze medaille te halen. Ik overdrijf niet als ik zeg dat er sinds die dag, geen dag voorbij is gegaan zonder dat ik dat kettinkje om mijn nek heb gehad. Een prachtig aandenken dus. Maar waar ga ik dit jaar voor?

Eigenlijk dacht ik meteen weer aan Tiffany’s. Het was vorig jaar zo gaaf om meteen na het lopen van de marathon door te lopen naar Tiffany’s op 5th Avenue. Ik werd ontvangen als een held (nee echt, heerlijk Amerikaans, maar ik kon het wel waarderen!) en nou ja, ik ben dus heel blij met het kettinkje om mijn nek. Maar mijn ketting van vorig jaar wil ik niet inwisselen voor een nieuw exemplaar en een tweede kettinkje vind ik niet mooi. Al snel kwam ik uit bij het armbandje van Tiffany’s dat jullie rechtsboven in de collage kunnen zien. Hij is er ook in een variant met een rosé gouden hartje, maar die is 150 dollar duurder en dat vind ik wel héél veel (ter vergelijking, deze is 125 dollar, die andere is 275 dollar, terwijl de ketting 300 dollar was, scheelt dus maar 25 dollar, best wel een bizar prijsverschil).

Maar goed Tiffany’s deed ik vorig jaar al, dus misschien is het tijd voor iets nieuws. Ik wil al tijden een nieuwe tas bij Marc by Marc Jacobs kopen. Vorig jaar stond er één op mijn verlanglijst toen ik naar New York ging. Uiteindelijk hield ik mijn geld in mijn zak. Of nee, beter gezegd, uiteindelijk gaf ik meer geld uit bij Nike dan gepland (oeps). Misschien moet ik dit jaar mezelf een aandenken bij Marc by Marc Jacobs cadeau doen? Is ook wel heel erg ‘New York’.

Iets minder ‘New York’, maar wel iets dat al geruime tijd mijn hart sneller doet kloppen, de Mise en Dior Tribal oorbellen. Ik heb ze geprobeerd zelf na te maken en het resultaat was best aardig, maar het is niet écht. Ik draag al een tijdje geen oorbellen meer. Nadat ik de parels van mijn overgroot oma verloor ben ik eigenlijk gestopt, het waren de enige oorbellen die echt ‘Annemerel’ waren. Dit zijn ook parels… wel net iets andere parels, maar wel parels.. Hmmm…

Waar zouden jullie voor gaan? Of hebben jullie een ander leuk idee. Voorwaarden? Het liefst iets écht ‘New Yorks’ maar zeker: iets tastbaars waar ik nog jaren plezier van heb, zodat ik altijd aan de marathon zal terug denken.

Liefs,
Annemerel

Delen:

43 Reacties

 1. oktober 9, 2014 / 17:22

  Ik zou voor de tas gaan. Super mooi exemplaar en ook iets wat je elke dag bij je draagt!

 2. oktober 9, 2014 / 17:24

  Ik zou gaan voor een tas! Al is een sieraad wel bijzonderder..!

 3. Karlijn
  oktober 9, 2014 / 17:24

  Ik zou gaan voor het tasje!! Van zo’n mooi en basic tasje zul je zeker heel veel plezier gaan hebben! Zó leuk dat je al bijna weer naar NY gaat!!!
  Is de winnaar van de winactie van Uzuma al bekent eigenlijk? Want als ik niet heb gewonnen wil ik het juice pakket denk ik gaan bestellen..

 4. oktober 9, 2014 / 17:29

  Ik zou voor de oorbellen gaan !:)

 5. Sarah
  oktober 9, 2014 / 17:39

  Ik zou voor de prachtige tas gaan :)

 6. oktober 9, 2014 / 17:46

  Allemaal mooi! Marc Jacobs heeft ook een gave sieradenlijn. En echt New Yorks vind ik ook Diane von Furstenberg. Haar clutches zijn geweldig!

 7. Lisa
  oktober 9, 2014 / 17:46

  Ik heb het armbandje, als herinnering aan mijn eerste keer New York. Ik zou het armbandje niet opnieuw kopen, omdat het bedeltje altijd naar onder zakt en dat vind ik echt heel erg zonde.. Armbandje vind ik wel tof om aan je NYC-marathon-beloningen collectie toe te voegen, maar ik zou niet dat armbandje doen (helaas..)

 8. oktober 9, 2014 / 17:50

  Schatje,

  Je loopt een ma-ra-thon! Dat is bewonderenswaardig. Beloof me dat je óók iets moois voor jezelf koopt als je ‘m niet onder de vier uur loopt. Als troost. En voor je gaat zeggen: ‘Ik mag bij de zoveelste marathon wel van mezelf verwachten dat ik onder de vier uur zit’: júist omdat dit je zoveelste marathon is, verdien je het om jezelf rot te verwennen. :-)

  Beetje lief voor jezelf zijn, An.

  Kus!

  • oktober 9, 2014 / 17:51

   PS. Ik heb twee paar Allstars als herinnering. :’)

 9. oktober 9, 2014 / 18:06

  Oorbellen!!

 10. Olga
  oktober 9, 2014 / 18:12

  De oorbellen!!
  En inderdaad, zeker net zo verdiend als je de marathon niet onder de vier uur loopt!

 11. oktober 9, 2014 / 18:37

  Ah de tas is erg leuk!

 12. oktober 9, 2014 / 18:38

  Parels natuurlijk!

 13. oktober 9, 2014 / 18:45

  Dat tasje is leuk!

 14. oktober 9, 2014 / 18:47

  Ik zou ook voor de oorbellen gaan. Die draag je echt. Ik vind sieraden altijd net wat persoonlijker en van iets meer (emotionele) waarde. Succes met kiezen!

 15. oktober 9, 2014 / 19:03

  Wauw, die oorbellen zijn schitterend. En daarnaast ook nog eens ontzettend tijdloos, die ga je zeker vaak dragen!

 16. Elvira
  oktober 9, 2014 / 19:48

  Parels zijn een investering: die blijven altijd goed en altijd in de mode, zeg maar ;-) maar dan moet je ze wel gaan dragen natuurlijk..

 17. oktober 9, 2014 / 19:49

  Ik zeg de oorbellen ! :)

 18. Puck
  oktober 9, 2014 / 20:37

  Ik zou voor de tas gaan! Hij is zo mooi, tijdloos en van je favoriete designer! Het armbandje van Tiffany is leuk hoor! Maar echt annemerel dat weet ik niet …
  De oorbellen zijn ook zo leuk! Maar zal je daar net zo lang meelopen als je Tiffany kettinkje of die o zo mooie Marc Jacobs tas?

 19. oktober 9, 2014 / 21:05

  Die Dior oorbellen zijn echt prachtig!! Ze staan ook op mijn wishlist! Het armbandje vind ik wat minder. Maar de tas daarentegen is weer top! Have fun in New York!
  Amélie XX

 20. oktober 9, 2014 / 21:17

  Ik zou juist niet voor de tas gaan. Bewaar die voor als je in Parijs bent.

  Moeilijk hoor… Echt New York…tattoage van het Vrijheidsbeeld maar dan met jouw hoofd ;-)

  Ik zou het niet weten… Als ik iets te binnen schiet dan reageer ik.

 21. Jess
  oktober 9, 2014 / 21:49

  Ik zou voor de tas gaan. Als je een specifiek model al een hele tijd wil, het is geen sieraad maar het blijft wel altijd de tas die je na de NY marathon kocht!
  Ik zou zelf niet voor de oorbellen gaan. Ze zijn super mooi, maar ook wel een beetje trendy (dus niet zo tijdloos). En ja het zijn parels, maar ze zijn niet zo draagbaar als gewond parels (zeke als je geen oorbellen drager bent!). Mijn advies: koop een mooi paar nepperds op Etsy. Echt, ze hebben super mooie die geen DIY gevoel hebben. Ik ben super blij met mijn neppe :) oh en Dior heeft natuurlijk niet zo het New York gevoel :)

 22. oktober 9, 2014 / 22:44

  De Dior oorbellen zijn zó gaaf! Zelf draag ik ook altijd parels!

 23. oktober 9, 2014 / 23:50

  Ik zou zelf voor de oorbellen gaan, omdat je die echt iedere dag kunt dragen, zeker als je er nu helemaal geen draagt. Een tas moet net passen bij je outfit of de gelegenheid. Ik raak zelf op een tas ook sneller uitgekeken. Pareloorbellen zou ik zelf veel meer dragen, die draag ik nu ook al sinds mn 14e, niet iedere dag, maar wel vaak!

 24. oktober 9, 2014 / 23:56

  De tas <3

 25. Suuz
  oktober 10, 2014 / 01:41

  ik zou ook zeker voor de tas gaan!!!

 26. oktober 10, 2014 / 04:21

  Ah, ik ben op dit moment in Amerika en ga zondag weer naar NY! Ik heb zelf een tas gekocht, maar als je jezelf wilt ‘belonen’ voor het rennen van de marathon zou ik voor een sieraad gaan. Een tas is ook echt tastbaar maar die ben je (althans; ik) sneller beu dan een mooi sieraad. En anders stel je een budget vast voor iets moois en ga je gewoon naar Tiffany’s en zie je daar wel wat je koopt!

 27. oktober 10, 2014 / 07:50

  Uiteraard ben ik er om je daar te helpen kiezen, maar ik zou voor n sieraad gaan. :)

 28. oktober 10, 2014 / 08:45

  De oorbellen!

 29. oktober 10, 2014 / 08:54

  Ik ben meer een sieradenvrouw, dus ik zou voor een armband of een ring gaan :)

 30. Melanie
  oktober 10, 2014 / 09:01

  De oorbellen, zeker weten de oorbellen.
  Bij een bijzondere prestatie horen sieraden. Ik kreeg 2 keer baargoud toen ik bevallen was: 1x een ring met 5 diamantjes (was ook van mijn overleden mama geweest) en bij zoon 2 kreeg ik een ketting.
  Na de marathon van Berlijn heb ik de Brandenburger Tor van Pandora besteld. (Die hangt trouwens ook vol met bedels die gelinkt zijn aan trouwdag, de kinderen, een bedel met de as van mijn vader). Nu is ie af.
  En als ik ooit NY loop…daar ga ik nu maar ’s over denken wat ik dan verdien….dus maak ons vooral lekker

  (nog wat meer core en jij loopt onder die 4 uur, als ik het kan, kun jij dat ook!)
  <<<<<<>>>>>>>

 31. oktober 10, 2014 / 09:16

  Hoewel de tas prachtig is, zou ik hem niet doen. Een tas draag je een tijdje, misschien een paar jaar en daarna is het echt “over”.. Dan zie je weer een andere tas die je leuk vind. Sieraden zijn iets wat je jaren/heel je leven kan dragen maar ook kan bewaren. Voor later je kinderen of iets. Ik zou dan denk ik wel voor andere oorbellen gaan want dit wel een trendy oorbel en ik weet niet of je over een paar jaar nog steeds met die wil rondlopen. Ik zou gaan voor mooie, simpele parels die echt Annemerel defineren! Parels blijven altijd goed en zijn altijd goed!

  Het belangrijkst is wat jij zelf het aller aller aller liefst hebt!

 32. oktober 10, 2014 / 09:37

  Je verdiend het om jezelf ook te belonen als je boven de vier uur loopt. Het is een geweldige prestatie en ik denk dat het van veel hardlopers een droom is om daar aan mee te doen. Misschien als je aan het kijken bent naar een beloning loop je er tegenaan en weet je dat je dat moet kopen!

 33. oktober 10, 2014 / 10:29

  Ik zou persoonlijk voor het Tiffany armbandje gaan. Ik heb zelf ook een Tiffany ketting en armbandje en vind het echt onwijs mooie en fijn sieraden. En onwijs New York natuurlijk! ;)

 34. oktober 10, 2014 / 10:51

  Armbandje!

 35. oktober 10, 2014 / 11:08

  Ik weet niet of je m al hebt maar er is ook een hele mooie laptop/ipad tas te koop van marc jacobs in nederland kost ie rond de 60 euro dus dat is misschien ook nog wel een goedkoop alternatief, kan je zelf nog een cadeautje kopen.

 36. Nena
  oktober 10, 2014 / 11:15

  Ik zou voor het armbandje gaan, maar dat is meer omdat ik de oorbellen persoonlijk niet zo mooi vind (sorry!) Waarschijnlijk “voel” je als je in NY bent wat het goede is om voor jezelf te kopen! :)

 37. Yvette
  oktober 10, 2014 / 16:16

  Pff… wat een keuzes… alle drie is zeker geen optie!? Haha. De oorbellen zijn waanzinnig mooi. Ik heb zelf ook pareltjes van m’n ouders gekregen op m’n 18e jaar (10 jaar geleden!) en draag ze nog altijd dagelijks. Heb er veel plezier van. Maar ja, de tas en het armbandje zijn ook mooi…

  Trouwens, tips voor in NY: http://www.renskroes.com/new-yorks-healthy-hotspots/. Have fun!! Ben stikjaloers op je (hihi). Helaas laat mijn fysieke gestel mij elkaar keer in de steek: blessures, blessures, blessures. EN dat ondanks een goed schema. Ooit… ooit loop ik ook een (Halve) marathon :-).

 38. oktober 10, 2014 / 21:11

  Wat Fleur zegt! Je moet sowieso jezelf belonen! Ik zou zelf voor het armbandje gaan, matcht mooi bij je kettinkje! :)