SNAPSHOT DIARY: 6/4

 photo Recently Updated202.jpg


 photo Desktop2440.jpg

Goedemorgen, drukke morgen, drukke dag voor de boeg en daarom… SNAPSHOT DIARY, hebben jullie ze al gemist? Anyways, ik weet dat ik gek ga worden als ik de hele dag geen beweging heb gehad dus ik begin mijn ochtend om kwart voor acht met een banaantje en een korte wandeling van een half uur.

Na een douche begin ik met een ontbijtje maken voor mezelf, dit wordt heel erg lekker!

 photo Desktop2440.jpg

Het is omelet met kastanje champignons en lente ui, die ik bestrooid heb met kiemgroenten en wat verse peper, echt super lekker! Weer eens iets anders dan mijn gekookte eitjes!

Om half tien heb ik een interview voor het AD, dit keer voor het Westlandse gedeelte en dit keer niet over vloggen, maar over bloggen. Een half uurtje later begin ik met het ‘echte’ werk. Ik heb vandaag twee interviews voor Metro. Eentje om twaalf uur, telefonisch, de ander om 14.00u en die is bij een van de mensen die ik interview thuis. Ik moet allebei de interviews nog voorbereiden, dus dat betekent, insteek bedenken en vragen bedenken. Werk te doen dus.

 photo Desktop2440.jpg

Koffie is zwaar nodig.

Ondertussen vraag ik me ook af of ik nu wel of niet moet gaan stemmen, normaal probeer ik altijd wel aan mijn stemplicht te voldoen, maar ik vind dit eigenlijk best wel een beetje onzin en heb het gevoel dat we allemaal naar de stembus moeten om een mening te geven over iets waar we uiteindelijk toch JA op gaan zeggen. Ik ga uiteindelijk niet.

 photo Desktop2440.jpg

Ik lunch iets voor twaalf uur, voor mijn eerste interview dus, met een kom groentensoep en twee boterhammen. De soep is gemaakt door mijn buurman, hij kwam er gisteravond ineens mee aanzetten en daar zeg ik natuurlijk nooit nee tegen. Was een heel erg lekker soepje! Om twaalf uur heb ik mijn eerste interview, als ik daar mee klaar ben probeer ik een eerste opzet voor het uitwerken te maken, daarna stap ik snel in de auto voor mijn tweede interview.

Ik had daar ook lopend heen gekund, want het is bij mij om de hoek, maar het regende mega hard, dus ik vond de auto een betere optie. Het interview is met Hans en Nydia van het boek Run Baby Run dat deze week is uitgekomen. Ik interview dit keer op een andere manier dan ik normaal doe, ik laat Hans en Nydia discussieren over verschillende stellingen die betrekking hebben op hardlopen. Het resultaat zie je komende dinsdag in de krant. Daarna moeten we natuurlijk even met onze boeken op de foto.

 photo Desktop2440.jpg

Na het interview krijg ik een rondtoer door het huis van Hans, dit bordje op zijn kantoor vond ik erg mooi.

Ik ben om 16.00u thuis en besluit even snel een salade te maken als een soort van pre-dinner. Het is rucola met tomaat, verse pesto en buratta, afgemaakt met wat olijfolie peper en zout. Super lekker! Ik zeg pre-dinner, want ik wil eigenlijk straks nog even iets eten.

 photo Desktop2440.jpg

Ik heb namelijk mijn boekpresentatie in Breda en ik dacht, als ik nou gewoon om half vijf ga rijden, dan ben ik er waarschijnlijk om zes uur, ik moet er om zeven uur zijn, dus dan kan ik tussendoor nog even iets eten.

Omdat ik nog steeds last heb van die luchtweginfectie kunnen we vandaag helaas niet hardlopen na mijn presentatie, voor mij een reden om een jurkje aan te trekken.

 photo Desktop2440.jpg

Getankt, koffie gehaald en klaar om…. de file in te rijden. Wat een hel was het zeg om naar Breda te rijden. Normaal doe je daar een uurtje over, nu bijna tweeënhalf uur. Regen en spits, geen goede combinatie. Ook geen tijd meer om wat te eten dus.

Zo cool, mijn boek bij Run2Day in Breda. De eigenaar van de winkel vertelde me dat hij al drie keer bij heeft moeten bestellen, hoe cool is dat?!

 photo Desktop2440.jpg

Het was weer onwijs gezellig met iedereen die gekomen was (in streepjes, haha) en het praten ging ook best goed, als je je bedenkt dat ik twee dagen geleden nog geen vijf minuten kon praten zonder daarna vijf minuten half te stikken in mijn eigen hoestbui. Heel fijn!

Om kwart over negen stap ik in de auto richting Den Haag, een uur later parkeer ik mijn auto. Ik zet de bloemen die ik gekregen heb in een vaas, of nou ja eigenlijk gewoon een glas waar ik normaal uit drink, ik heb namelijk geen vaas waar de bloemen in passen en maak me klaar om naar bed te gaan. Waar ik nu dus lig, dit blogje te schrijven. Inmiddels is het kwart over elf en ga ik mijn MacBook dichtklappen. Mijn wekker staat morgen om 6.0ou, ik heb namelijk een evenement van Nike in Amsterdam. Tijd om te slapen dus..

Liefs,
Annemerel

Delen:

21 Reacties

 1. nettelie
  april 7, 2016 / 12:04

  oeeeeeh, wie is die mysterieuze buurman die jou zomaar soepjes komt brengen?!

 2. april 7, 2016 / 12:05

  Hahaha al die streepjes! :D

  Lekker druk dagje gisteren zeg. En een Nike event, ik ben benieuwd! Morgen weer een snapshot diary ;)?

 3. april 7, 2016 / 12:06

  In Breda zijn ze sportief! Leuk al die streepjes. Ik ben benieuwd naar het Nike event. Zo jammer dat ze We run… Dit jaar niet in Nederland organiseren.

 4. Sheila
  april 7, 2016 / 12:18

  Wat een lieve buurman dat hij je soep komt brengen. Hij leest vast stiekem je blog en weet dat je geniet van je moeders kippensoep haha!
  Ik vind je snapshot diaries om 12 u altijd heel leuk om te lezen en ik dacht neee niet stoppen. Maar ik moet zeggen dat je blogs van de laatste dagen die je i.p.v. je snapshot diaries plaatst ook heel vermakelijk zijn :)

 5. Marley ten Berge
  april 7, 2016 / 12:21

  Goede beslissing geweest om minder snapshot dia’s te doen, nu kan ik er naar uitkijken! De afwisseling met een gewone blog is natuurlijk ook leuk:) Nog steeds verliefd op je coach tas!

 6. april 7, 2016 / 12:22

  Leuk om zo even met je mee te mogen kijken.
  Die omelet ziet er heerlijk uit! Ik vind vrijwel alles met eieren lekker.
  En wat leuk, al die streepjes-outfits.

 7. april 7, 2016 / 12:28

  Aaaaah ik begon je snapshot diary al te missen! Wat een heerlijk dagje zo, verbeteren je longen inmiddels al iets?

  Oh en wat een gezond eten – waar is Mrs. Vervelende Comments?

 8. Maaike
  april 7, 2016 / 12:46

  Superleuke blog weer! Jammer dat je te laat was in Breda om nog iets te kunnen eten, maar je hebt in ieder geval wel heel de dag lekker eten op (superlief dat je buurman aan jou dacht toen hij dat soepje maakte, dat vind ik nou zo leuk als mensen met hun buren delen). Hopelijk heb je genoten van het Annemerel x Run2Day event in Breda :) En ja, streeptjes zijn helemaal hot. Ik keek gister op Zalando en daar waren zoveel kledingstukken met streepjes! Nog een vraagje: waar is jouw trenchcoat van?

 9. april 7, 2016 / 13:18

  Jouw ontbijt zag er super lekker uit! En fijn dat je boekpresentatie goed verlopen is en het al een stuk beter gaat met je stem.
  Lief dat jouw buurman aan jou denkt bij het maken van soep.

 10. Ilse
  april 7, 2016 / 13:20

  Yeaahhh leuk weer! Begon je diary’s al te missen ;)

 11. Manon
  april 7, 2016 / 13:20

  Benieuwd naar het boek Run Baby Run en het Nike event!

 12. april 7, 2016 / 13:27

  Dat ontbijtje ziet er super lekker uit! Wat fijn dat jouw boek zo goed aan het verkopen is :)

 13. Krista
  april 7, 2016 / 13:51

  Haha, een heel huis vol gadgets en hardloopkleding maar geen bloemenvaas :P Toch eens kopen misschien?

 14. april 7, 2016 / 14:12

  Leuk dagje en leuk om nog eens een diary te zien/lezen. :-)

 15. april 7, 2016 / 15:38

  Ik zie een potentiële geliefde in dit verhaal. Super romantisch om jou soep te komen brengen ;) Zonder grappen, echt heel fijn zo’n buurman! Wat leuk dat de meiden in Breda in streepjes waren gekomen, haha. Ze kennen je maar al te goed.

 16. april 7, 2016 / 15:41

  Haha wow, was er een dresscode bij je presentatie haha?! Leuke diary weer!

 17. april 7, 2016 / 20:53

  Jaa weer een diary! :) Wat zag je er leuk uit bij je presentatie!

 18. laura
  april 7, 2016 / 20:56

  leuke buurman!

 19. april 7, 2016 / 21:22

  Die omelet ziet er echt heeeerlijk uit. Zo wil ik morgenochtend ook wel ontbijten…

 20. marly
  april 7, 2016 / 21:26

  Super fijn die afwisseling met blogs en snapshot diary, werd helemaal vrolijk toen ik zag dat er vandaag weer eentje online stond!!

 21. Ilse
  april 8, 2016 / 13:38

  Wat een leuk dagje zo! Wat een lieve buurman dat hij soep kwam brengen en die salade ziet er erg lekker uit. En haha, leuk met al die streepjes.