FRIDAY FAVOURITES: 228

Favourite Morning – Sunday Morning
 photo IMG_0656.jpg
Ook al regende het zondagochtend en liep ik om half tien ’s ochtends in de regen over het strand, het was toch een hele fijne ochtend. Ik haalde een verse croissant bij mijn favoriete bakker, wandelde naar het strand, deed een paar sprintjes in de duinen en hoefde niet op mijn horloge te kijken. Ontzettend relaxt en fijn. Heel even dacht ik, zou best leuk geweest zijn om dit samen met een vriend te doen. Maar toen dacht ik… Jaaaaa hoor Annemerel, net alsof je ooit iemand zo gek gaat krijgen om op zondagochtend om acht uur op te staan om door de regen te wandelen.

Favourite  Movie – Me Before You

Na het lezen het boek ‘Me Before You’ twee jaar geleden, had ik verwacht dat ik keihard zou janken bij deze film, maar het viel me alles mee. Kan ook komen doordat ik was voorbereid en er onbewust alles aan deed om mezelf niet compleet te laten gaan. De film maakte minder impact op me dan het boek, maar dat heeft wellicht ook te maken met het feit dat ik het verhaal al kende. Neemt niet weg dat ik de film met plezier gezien heb, kan hem zeker aanraden. Sam Claflin (hoofdrolspeler), is trouwens al getrouwd en heeft een kind. Gemiste kans :’).

Favourite Recipe – Lemon & Blueberry Cake

 photo IMG_0744.jpg

Vind het altijd zo fijn als een recept dat ik maak (of mijn zusje in dit geval, voor het grootste gedeelte) ook daadwerkelijk goed uitpakt. Deze cake met citroen en blauwe bessen – waarvan ik het recept vanmorgen deelde – was echt HEEL erg lekker. En nu is ‘ie op.

Favourite Book – Harry Potter & The Cursed Child

 photo IMG_0775.jpg

Zondag komt een uitgebreid verhaal over het achtste Harry Potter boek online, maar kreeg zoveel vragen over of het een aanrader is dat ik het niet kan laten er al iets over te zeggen. JA. Ik heb het boek met plezier gelezen. Het verhaal voelde wel een beetje ongeloofwaardig, kwam volgens mij mede door het feit dat het in scriptvorm geschreven was (alles ging ontzettend snel waardoor je niet eens de tijd kreeg om in dingen te gaan geloven), maar ik heb me prima vermaakt tijdens het lezen van het boek.

Favourite Song – The Chainsmokers – Closer

Dit nummer van The Chainsmokers stond afgelopen week keihard op repeat. Na Roses en Don’t Let Me Down weer een HEEL fijn nummer. Denk dat The Chainsmokers mijn favoriete ‘nieuwe’ act dit jaar is. Op dit nummer is een van de jongens van The Chainsmokers te horen, samen met Halsey (die ook samen met Justin zingt op The Feeling). Ik vind duetten sowieso vaak een heel goed idee.

HAPPY FRIDAY! En geniet van jullie weekend! Waar je ook bent, ik hoop dat de zon genoeg schijnt :)

Liefs,
Annemerel

Delen:

9 Reacties

 1. Marieke
  augustus 5, 2016 / 17:50

  Hahaha geloof me.. zulke lovers bestaan! Mijn vriend is een groot fan van regenachtige dagen. Ja echt. :-)

 2. augustus 5, 2016 / 18:25

  Fijn dat rondje strand zondag. Lekker, croisssants!

  Ik heb Me Before You nog niet gelezen of gezien. Lijkt me heel indrukwekkend. Heb niks van Harry Potter gelezen en ben het ook niet van plan.

 3. Ilse
  augustus 5, 2016 / 18:34

  Heerlijke favorieten! En ik heb ook niet gejankt bij me before you maar 2 vriendinnen wel. Dus misschien ligt het er inderdaad aan dat wij het verhaal al kennen. En ik twijfel zo of ik de Engelse versie zal lezen van Harry Potter..

 4. augustus 5, 2016 / 19:33

  Oeh wat ziet die cake er lekker uit! En lekker nummertje he!

 5. augustus 5, 2016 / 21:47

  Harry Potter staat bij mij op de planning om dit weekend te lezen. Ik ben benieuwd! Wat een fijn nummer van the Chainsmokers trouwens. Ik kende ‘m nog niet. Meteen even in een playlist van me gezet :)

  • Annemerel
   Auteur
   augustus 7, 2016 / 09:18

   Veel plezier met lezen!

 6. augustus 6, 2016 / 08:34

  Harry Potter is ook zeker mijn favoriet van deze week! Verder is mijn favoriete lied sowieso Treat You Better van Shawn Mendes :) Zo’n lekker nummer!

 7. augustus 6, 2016 / 10:14

  HARRY POTTER, HARRY POTTER, HARRY POTTER <3 (en die cake ook wel een beetje)

 8. augustus 7, 2016 / 11:41

  Ik wil door al jouw spontane strandbezoekjes nu ook echt mega graag in Den Haag wonen, haha. Closer is inderdaad ook een goed nummer, superchill dat eigenlijk elke release van The Chainsmokers een succes is. En Me Before You wil ik ook nog wel zien!