SNAPSHOT DIARY: 5/7

 photo RecentlyUpdated13.jpg

Day3 : ‘Ontspannen’, hardlopen, boodschappen & voetbal


 photo RecentlyUpdated13.jpg

Out for a run, still smiling!

Maar deze uitzichten mensen…. Weer eens wat anders dan de zee!

 photo RecentlyUpdated13.jpg

It’s SOOO hottttttttttt! Erg dankbaar voor dit kraantje op de boulevard van Lazise, normaal drink ik in Italië niet uit de kraan, maar er zijn uitzonderingen.

 photo RecentlyUpdated13.jpg

Dit soort straatjes als iedereen nog slaapt…

Jup, ik zweet… Maar ik heb wel 10 kilometer hardgelopen.

 photo RecentlyUpdated13.jpg

Goed, volgende op mijn To Do List, mijn snapshot diary’s voor zaterdag en zondag maken en online zetten. Op het terras heb ik helaas na een kwartier nog geen verbinding.

Met mijn MacBook in de lucht (Thank God voor het gewicht van mijn MacBook Air) loop ik over de camping. Ik heb ergens verbinding gekregen, helaas niet in de buurt van een bankje, dus plof ik op het asfalt. Glamourous.

 photo RecentlyUpdated13.jpg

Helaas was de verbinding niet voor lange duur, ik krijg uiteindelijk 1 foto geupload. GRRRRRRRRRR. Na drie kwartier vind ik eindelijk internet op een bankje in de buurt van de receptie, maar ook hier heb ik eerst 20 minuten moeten foeteren voordat het lukte. Dat voorspelt veel goeds voor de komende weken.

Wel mooi uitzicht vanaf mijn bankje trouwens…

 photo RecentlyUpdated13.jpg

Anderhalf uur later heb ik eindelijk tijd om te ontbijten. Ik weet hoe slecht varkensvlees voor me is, maar ik kan nu even niet de porcetta (gekruide ham) weerstaan.

Het.is.zo.warm.I.need.lots.of.lemonade.

 photo RecentlyUpdated6-1.jpg

Not complaining though, want de zon schijnt!

Wie wil er met mij badmintonnen.

 photo RecentlyUpdated13.jpg

Na de lunch vertrek ik naar het zwembad waar ik ijsjes eten, onrustig op mijn stoel zit (ontspannen is de eerste dagen altijd wat lastig voor mij) en van de glijbaan ga met mijn vader. Net zo gek als ik.

 photo RecentlyUpdated13.jpg

Het laatste restje popcorn, snik….

Samen met papa boodschappen doen.

 photo RecentlyUpdated13.jpg

Hoe cool is deze pot Nutella? Heb hem voor mijn zusje gekocht die na de vakanties ook op kamers gaat (we hebben allebei op 1 juli de sleutel gekregen!).

Mooie uitspraak op een cola-fles!

 photo RecentlyUpdated13.jpg

Oeps, we hebben wel wat veel gewinkeld, dat krijg je als mijn moeder niet meegaat, mijn vader en ik denken alles nodig te hebben. Mijn vader schrikt er ook een beetje van (je vraagt je misschien af waar ik mijn gekke fotogezichten soms vandaan haal, nou hier is je antwoord).

 photo RecentlyUpdated13.jpg

Als je me een glas wijn en een leuk boek geeft kan ik ineens een stuk beter ontspannen. Het tweede deel van White Girl Problems is misschien nog wel leuker dat het eerste deel.

Kalkoenfilet van de barbecue!

 photo RecentlyUpdated13.jpg

We sluiten de avond af bij de voetbal. Mensen kinderen wat was het spannend. De penalty’s heb ik geskipt, speciaal voor heel Nederland, want ik ben er nog steeds van overtuigd dat we alleen scoren als ik niet kijk. En zie je wat er gebeurd is… WE HEBBEN GEWONNEN. Ik beloof plechtig dat ik woensdag de hele wedstrijd niet zal kijken. Ok… dat kan ik eigenlijk niet beloven want ik vind het stiekem best leuk om de wedstrijd te zien en en en het kan toch niet zo zijn dat het alleen mij ligt ;-) hahaha. Vervelend trouwens… Duitse kinderen die voor alle fouten van Nederland gingen klappen. Ik denk dat het oorlog wordt mochten we in de finale tegenover Duitsland komen te staan……… Maar zover is het natuurlijk nog lang niet.

Liefs,
Annemerel

Delen:

32 Reacties

 1. juli 7, 2014 / 12:07

  Het lijkt me zo leuk om met jou en je familie op vakantie te gaan! Het ziet er supergezellig uit :) Geniet ervan!

 2. juli 7, 2014 / 12:16

  Ahhhhh ik geniet van jouw foto’s en stukjes!! Bijna alsof ik zelf op vakantie ben haha ‘helaas’ moet ik nog zo’n 2 maanden wachten…

 3. juli 7, 2014 / 12:40

  Knap hoor met die warmte hardlopen, wel een prachtig uitzicht :D Ik krijg ook echt zin om op vakantie te gaan, nog 1 maandje ongeveer..

 4. Nena
  juli 7, 2014 / 12:41

  Leuk om te zien, geniet ervan!

 5. juli 7, 2014 / 12:53

  Ik vind je snapshot diary’s erg leuk!

 6. juli 7, 2014 / 13:09

  Erg leuke foto’s weer! :)

 7. juli 7, 2014 / 13:10

  Ik vind je snapshots altijd zo leuk! Verheug me al op de rest van de vakantie haha.

 8. juli 7, 2014 / 13:13

  Geniet ervan! <3

 9. juli 7, 2014 / 13:24

  Heel leuk! Ah, als ik dit zo zie kan ik niet wachten tot ik zelf in Italië zit!

 10. juli 7, 2014 / 13:33

  Wauw dat uitzicht! Prachtig! Geniet!

 11. juli 7, 2014 / 13:37

  Wat weer een leuk overzicht! Ik denk ook altijd dat het scoren komt doordat ik niet kijk haha!

 12. juli 7, 2014 / 14:17

  ik geniet van je foto’s! en inderdaad het ontspannen vind ik ook echt een drama de eerste dagen. Ik heb nu 2,5 week vakantie en nu pas, in de tweede week begin ik echt te relaxen. Even geen afspraken, maar gewoon kei-hard ontspannen =)

 13. juli 7, 2014 / 14:21

  Heerlijk! Geniet er maar van… Grappig, 2 weken geleden rende ik door dezelfde straten van Lasize! Wij zaten op Spaggia en daar had ik top internet in onze caravan ;), wellicht een idee voor volgend jaar haha. Enjoy!

 14. juli 7, 2014 / 14:32

  Super leuke foto´s. Ik kom helemaal in de vakantie stemming. Nog veel plezier!

 15. Tika
  juli 7, 2014 / 14:48

  Superleuk!

  Jammer van die Duitse koters idd. Laatst was ik tijdens Nederland-Australië in Berlijn en toen waren wel alle Duitsers voor Nederland. Er bestaat nog hoop.. hihi!

 16. Nienke
  juli 7, 2014 / 15:17

  Leuk om allemaal te zien! Ik pendel tussen Milaan (ja ik was die spammert over Milaan), Lazise en Nederland. Zo herkenbaar dit! Boodschappen doen bij de familia, wat is ie groot he! Heb vorig jaar heel de zomer bij la Quercia gewerkt, en daar werkt de wifi helaas ook niet goed (man man, kon de klachten op een gegeven moment niet meer aan haha). Geniet ervan! Bij mij blijft het maar bij een weekendje over 2 weken..

 17. juli 7, 2014 / 16:12

  Oh wauw wat een prachtig uitzicht tijdens je hardlooprondje!!

 18. juli 7, 2014 / 16:20

  Wat een leuke fotos1

 19. juli 7, 2014 / 16:28

  Mijn hemel wat een boodschappen :D

 20. juli 7, 2014 / 16:38

  Helemaal herkenbaar! Ik moet ook altijd in vakantiemodus komen vooraleer ik echt kan genieten van het niets doen en luieren.

 21. juli 7, 2014 / 19:26

  Wooo, in die hitte hardlopen?! Mij niet gezien! Hopelijk wordt het verhaal van de internetverbinding ietssss beter de komende dagen.

 22. juli 7, 2014 / 21:10

  Wauw wat is het daar ontzettend mooi om hard te lopen, maar wat moet dat warm zijn! Knap hoor.. Balen van je problemen met de internetverbinding, zonde van de tijd! Maar je foto’s zijn leuk om te zien!

 23. juli 7, 2014 / 21:35

  Wow, je doet zo je best om te kunnen posten. Dank je wel!
  Leuke post weer, ik kan echt om je lachen.

 24. juli 7, 2014 / 21:35

  Oh heerlijk!! Ziet er echt fijn uit, ben nog steeds jaloers haha!

 25. Patty
  juli 7, 2014 / 21:44

  Hi Annemerel!

  Leuk stukje weer… en ik zie dat je bij het Gardameer zit! Heb je nog tips? Wij gaan namelijk dit jaar voor het eerst (een paar dagen tijdens onze rondrit door Italië) naar het Gardameer!

  Fijne vakantie nog :-)

 26. juli 7, 2014 / 21:55

  Zo leuk weer allemaal. Volgens mij heb je een ontzettend tof gezin!

 27. juli 7, 2014 / 22:23

  Wat een heerlijk vakantie!

 28. Suuz
  juli 7, 2014 / 23:16

  Geweldig! Oooh wat vind ik deze snapshots leuk! HAVE FUN!

 29. juli 8, 2014 / 19:14

  OMG ik moet die pot met Nutella ook hebben! Ik hoop dat ze hem in Frankrijk ook hebben bij de supermarchee :)

 30. juli 8, 2014 / 19:50

  Die Nutellapot! Ik zou echt gek worden van die constante zoektocht naar WiFi, dus nu ga ik je stukjes alleen maar nog meer waarderen ;) Goed dat je nog 10km hebt hardgelopen en dat boodschappen doen met je vader herken ik, als ik dat doe komen we ook altijd met veel te veel thuis, hahaha.

 31. juli 8, 2014 / 20:02

  Super cool die Nutella pot!