SNAPSHOT DIARY: 6/7

 photo RecentlyUpdated25-1.jpg

Day 4: Bardolino, Internet Struggles & Barbecue!

 photo RecentlyUpdated25-1.jpg

8.00u. Mijn zusje wakker maken, één van mijn favoriete bezigheden.

Voor het eerst sinds donderdag weer mascara op, wow, ik voel me een ander mens, hahaha.

 photo RecentlyUpdated25-1.jpg

We ontbijten vandaag in Bardolino, mijn favoriete plekje langs het Gardameer. Het weer is trouwens prachtig!!!! (zoals je kunt zien).

 photo RecentlyUpdated25-1.jpg

Ontbijten met dit soort uizitchten is geen vervelende bezigheid op zondagochtend (op andere ochtenden overigens ook niet hoor!!!)

De chocolade croissant met Nutella is onovertroffen!!!

 photo RecentlyUpdated18.jpg

Het citroenijs overigens ook niet!

 photo RecentlyUpdated25-1.jpg

Even snel naar de supermarkt, die op zondag gelukkig ook open is. Ik vind er Aperol Soda, in plaats van bruiswijn zit er sodawater bij de Aperol. Ik heb het (nog) niet gekocht, maar het scheelde wel de helft in prijs (6 flesjes voor 4,70 in plaats van 3 flesjes voor 4,40).

Als je in Italië bent en je kunt knoflook waarderen, moet je op zoek naar knoflookpasta. Niets is lekkerder bij de barbecue.

 photo RecentlyUpdated25-1.jpg

Weer terug op de camping. Mijn iPad heeft het heet, terwijl ik bezig ben met het laatste hoofdstuk van mijn boek.

Gelukkig is ‘ie na een kwartiertje klaar met zeuren, ondertussen heb ik een espresso gemaakt en ben ik klaar voor het laatste hoofdstuk van White Girl Problems: Psychos.

 photo RecentlyUpdated25-1.jpg

Oeps, dat eitje links is een beetje mislukt. (Help, ik ben echt op vakantie, ik schreef in eerste instantie ‘ijtje’ maar dacht, er klopt iets niet… Goh, meen je dat nou?)

Ook ‘ontdekt’: Pellegino met citroen en munt. Frisdrank, maar wel heel lekker, maar zou lekkerder geweest zijn met limoen in plaats van citroen, dat had het mojito gevoel iets sterker gemaakt.

 photo RecentlyUpdated25-1.jpg

Probeer mijn blog voor maandag online te zetten maar het internet werkt weer eens niet. Een kwartier lang staar ik heel rustig naar een wit scherm.

Dan word ik boos (dit is overigens niet mijn echte boze hoofd, toen ik daar een selfie van maakte schrok ik zo erg dat ik besloot nooit meer écht boos te kijken, denk niet dat ik daar aantrekkelijker van word).

 photo RecentlyUpdated25-1.jpg

Ik heb rondjes gelopen met mijn MacBook over de camping en vond internet naast de prullenbakken. Eerst heb ik staand al mijn foto’s geupload, vervolgens ben ik op mijn Laptoptas van Marc Jacobs naast de prullenbakken gaan zitten. Ik kon echt nog geen stap verplaatsen of de verbinding viel weg. FML.

Om mezelf te troosten, OLIVES!

 photo RecentlyUpdated25-1.jpg

We sluiten de dag af met een barbecue (en heel veel rook). Ik dook om 22.00u mijn bed in met mijn wekker om 6.00u, er stond een lange duurloop gepland! Jup, ook op vakantie zet ik wekkers (maar niet iedere dag hoor!!!!!!!).

Liefs,
Annemerel

Delen:

31 Reacties

 1. juli 8, 2014 / 12:03

  Ziet er weer heerlijk uit! zo leuk dat je ons meeneemt tijdens je vakantie(s)!

 2. juli 8, 2014 / 12:03

  Ik ben helemaal geen camping-mens, maar als ik dit zie neem ik het serieus in overweging haha! Heerlijk! En hilarisch van het internet!

 3. juli 8, 2014 / 12:15

  Heerlijke foto’s! Ik kan niet wachten om eind augustus zelf naar Italië te gaan (Lago del Trasimeno!), heerlijk! Bikkel zo dat je om 6.00 de wekker zet voor een duurloop, you go!

 4. juli 8, 2014 / 12:39

  Wat heerlijk zeg! En fijn dat het weer toch wel goed is :) Alleen jammer van het internet! Naast de prullenbak is nou niet waar je per se wilt zitten..

 5. t.
  juli 8, 2014 / 12:41

  Ik vraag me iets af: slapen jij en je zusje ook in de caravan? Past dat haha. Met zijn vieren in één ruimte? Veel plezier nog!

 6. juli 8, 2014 / 13:03

  Weer heerlijke fotos om naar te kijken. Ik heb zin in vakantie!

 7. juli 8, 2014 / 13:45

  Aahh die Nutella croissant!! Haha van zo´n toestanden zoals ‘ijtje’ heb ik ook vaak, ‘allebij’ klopt toch? (aldus ik gisteren)

 8. juli 8, 2014 / 14:00

  Aahh, ziet er weer heerlijk uit! Die croissant, dat ijsje, die drankjes! Yumm

 9. juli 8, 2014 / 14:35

  Jaloerss!! Ik moet nog drie weekjes wachten, maar geniet!! Is je gegund! <3

 10. juli 8, 2014 / 15:02

  Deze foto’s zijn jaloersmakend! Zeker vandaag, want het is de hele dag al aan het stortregenen hier… Wel vervelend van je internetverbinding. Ik kan daar ook zo slecht tegen!

 11. juli 8, 2014 / 15:03

  kamperen is echt niks voor mij =). Vorig jaar twee nachten aan het Gardameer gekampeerd (op camping Wien, ik vond vooral de naam erg leuk). De locatie is echt geweldig, maar een zeiknatte tent in je auto proppen omdat je weer verder gaat is echt mijn kampeerfrustratie, om over de natte nacht dan nog maar te zwijgen. Not for me.

  Maarr… ik moet toegeven in een huisje of caravan lijkt me een stuk leuker, als ik maar mijn eigen douche en toilet heb dan ;).

  BBQ rulez! ;)

  Geniet er van!

 12. juli 8, 2014 / 15:05

  Ik kan niet wachten, ik vertrek zondag naar Lazise! Ik ben er nog nooit geweest, maar ik neem je tips mee!

 13. Vera
  juli 8, 2014 / 15:10

  Hee Annemerel! Ik ga zaterdag op vakantie en raad eens waar ik heen ga, inderdaad: naar het Gardameer! :) ik ben er nog nooit geweest, maar ik ga met mijn ouders mee en die zijn er al wel geweest. En wij zitten ook dicht bij het plaatsje Bardolino dus heel misschien komen we elkaar wel tegen hahaha!
  Geniet van je vakantie en dat je maar lekker uitgerust mag terugkomen! :) X Vera

 14. Desiré
  juli 8, 2014 / 15:26

  Ziet er super uit; wel jammer van het internet mjah het lukt uiteindelijk gelukkig wel :)
  Geniet er van!!!

 15. juli 8, 2014 / 17:54

  ziet er heerlijk uit! vind het leuk om je vakantie mee te mogen beleven, hier stort het momenteel :(

 16. juli 8, 2014 / 18:21

  Ziet er weer leuk uit!

 17. juli 8, 2014 / 19:10

  Oohh nu wil ik ook heel graag op vakantie! Hier komt het de hele dag al met bakken uit de lucht gevallen ;(

 18. juli 8, 2014 / 19:18

  Irritant die internet! Ik wilde iets zeggen over het weer maar dat klopt natuurlijk niet omdat dit al twee (?) dagen terug is. Lekker slim haha. Ben benieuwd hoe je duurloop is gegaan!

 19. juli 8, 2014 / 19:55

  Wat heerlijk om lekker aan het Gardameer te ontbijten!

 20. juli 8, 2014 / 19:59

  Dat ontbijt, met die foodfoto’s bij de haven… Heaven. Al ziet die chocoladecroissant er niet heel aantrekkelijk uit moet ik zeggen, haha, lijkt me in elk geval héél machtig. Wel heerlijk dat je gewoon om 22:00 je bed al in duikt, da’s pas vakantie. Moet het in de zin ‘Ik heb het (nog) niet gekocht, maar het scheelde wel de helft in prijs’ niet ‘geproefd’ zijn?

 21. Suuz
  juli 8, 2014 / 20:25

  wooooww die chocolade nutella croissant :-) heerlijk! en dat ijsje! geniet er lekker van Annemerel! verdien jij! ooh ik ben nu wel heel erg benieuwd naar die knoflookpasta hoor!
  hahaha ik kan me wel aardig verplaatsen in hoe jij je hebt gevoeld met dat niet werkende internet.. zoo frustrerend !!! Wel heel erg fijn dat het gelukt is en ik weer iedere dag kan genieten van je snapshots! heel veel plezier nog en vooral zo fijn dat het prachtig weer is daar! hier komt het met bakken uit de hemel! ENJOY!

 22. Diana
  juli 8, 2014 / 20:51

  FML? Nou, zo erg vinden je lezers het ook weer niet als er één dag iets later komt hoor ;-)

 23. juli 8, 2014 / 21:20

  Jeetje wat frustrerend dat je elke keer zo veel moeite moet doen om internet te krijgen. Dat lijkt me heel erg vervelend, ik zou er bijna met mijn laptop van gaan gooien! ;) Niet echt natuurlijk, maar het blijkt wel hoe onhandig het is als je graag een en ander wilt uploaden.
  Ik ben zelf geen liefhebber van Aperol maar ik heb dus eerder Aperol met spuitwater op en dat smaakt me niet. Misschien dat Aperol met wijn beter is? Ik zal eens kijken wanneer ik weer in de gelegenheid ben om er eens eentje te proberen. Jullie hebben in ieder geval lekker weer zo te zien! Hier regent het al dagen…

  Geniet er van!

 24. juli 8, 2014 / 21:22

  Damn, die croissant! Gimme!

 25. juli 9, 2014 / 00:10

  Ik heb al jaren niet meer gekampeerd, maar in augustus ga ik weer eens een weekje naar Frankrijk. Door al deze vakantiekiekjes krijg ik er nog meer zin in. Wel echt supervervelend van dat internet iedere keer.

 26. juli 9, 2014 / 06:39

  Wat knap dat je ook op vakantie je wekker zet, echt discipline. Dat doe ik je niet na haha.

 27. juli 9, 2014 / 17:13

  Wat zijn je vakantieverslagjes toch altijd weer LEUK Annemerel! :D Genieten hoor! Wakker worden met zeer aantrekkelijke chococroissants en de dag afsluiten met een BBQ en dan allemaal onder de Italiaanse zon. Wat wil je nog meer toch?

 28. juli 9, 2014 / 19:22

  Oehh dat citroenijsje ziet er goed uit!! :)