SNAPSHOT DIARY: 5/2

 photo Recently Updated158.jpg


 photo Desktop2098.jpg

Goedemorgen, ik heb eigenlijk geen oog dicht gedaan. Ik stapte om half twaalf mijn bed in, of nou ja mijn zusjes bed, maar heb op een paar keer even wegzakken helemaal niet geslapen. Om half zeven ben ik er maar uit gegaan, want ik merkte dat Roos ook niet kon slapen door mijn gehijg en gedraai, wel zo fijn voor haar als zij nog wel een paar uurtjes zou kunnen slapen. Ondertussen heb ik Ice Tea (heel veel zin in) en de lieve reacties op mijn blog.

 photo Desktop2098.jpg

Ik weet niet hoeveel waarde dit heeft, maar op de boekenhomepage van Bol.com zag ik mezelf staan bij ‘meest populair’.

Breakfast, the usual als ik bij mijn ouders ben, speltboterhammen met gebakken eieren.

 photo Desktop2098.jpg

Via iMessage krijg ik een foto van het ontbijtje dat voor mij in Amsterdam (bij Femmefab, het bureau dat mijn sponsored content verzorgd) bezorgd is. Het is (was dus) nationale Nutella dag en ik kreeg een pot Nutella met mijn naam erop, en cakejes en sapjes en koekjes en brood en….. oh waarom heb ik dit nu niet?

Gelukkig vind ik wel een heerlijke cupcake tussen mijn cadeautjes die ik tijdens mijn presentatie gekregen heb. Na wat onderzoek blijkt deze van Aranka en Daisy te zijn! Ze hadden dus niet alleen een fles Aperol(!) voor me gekocht, maar ook dit. Mensen kennen mij.

 photo Desktop2098.jpg

Verder staat het huis van mijn ouders vol me bloemen, zelf heb ik namelijk maar 1 vaas. Daarnaast, ben dit weekend waarschijnlijk toch groot gedeelte van mijn tijd bij mijn ouders, dus daar kijk ik er het meeste naar.

Van Nike heb ik de ‘key look’ van dit seizoen gekregen. Zo leuk! Dit shirt is nu al mijn nieuwe favoriet.

 photo Desktop2098.jpg

En deze legging ook… alhoewel, het is geen relax-legging, hij zit vrij strak, maar dat hoort ook want hij geeft steun aan je benen op de plekken waar dat nodig is, compressie. Maar toch ‘chill’ ik er in, omdat mijn enige andere optie de jumpsuit van Maje is die ik gisteren tijdens mijn presentatie droeg.

Terwijl ik mijn social media bij probeer te houden en ondertussen een blogje probeer te schrijven en telefoontjes beantwoord, heeft mijn moeder een erwtensoepje gemaakt. Lekker.

 photo Desktop2098.jpg

Ik hou van Roos d’r nieuwe super witte Stan Smith sneakers. Heb ik die niet ook nodig…

Ik ben naar huis gereden om toch maar even wat te gaan slapen. Maar na ongeveer een kwartier in de auto zitten met mijn iPhone, besef ik dat ik toch ook echt mijn auto uit moet om thuis te komen en mijn bed in te kunnen.

 photo Desktop2098.jpg

En als ik binnen kom, tref ik nog meer bloemen aan! Kan die ene vaas die ik wel heb toch ook nog gevuld worden. Thank you!

Normaal ben ik niet zo van de Tony’s (I just said that), maar vandaag vind ik het heerlijk. De halve reep karamel zeezout van Glamour is al op.

 photo Desktop2098.jpg

En omdat ik echt aan niets anders meer kan denken, bestel ik raspatat en kroket bij Thuisbezorgd. Ook al is het pas half vier.

Onder het wachten kijk ik naar Casey’s nieuwe vlogs.

 photo Desktop2098.jpg

There it is!!!!!

Na dit eten ben ik een beetje in slaap gesukkeld, ik heb van 18.00u tot 8.00u geslapen. Ik denk dat ik het heel erg nodig had. Voel me nu gelukkig wel een beetje uitgerust, maar voor hoe lang ;-).

Liefs,
Annemerel

Delen:

13 Reacties

 1. Pascale
  februari 6, 2016 / 12:05

  Nog heel erg gefeliciteerd met je boek! Neem lekker je rust want die heb je verdient.

 2. februari 6, 2016 / 12:15

  Congratulations! And sounds and looks like you enjoy the time in your parents’ home!
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

 3. Lilian
  februari 6, 2016 / 12:22

  Nog gefeliciteerd!!
  Ik zit de aankomende dagen op de bank (lees: lig in bed) jou boek te lezen!!
  Bedankt voor nog meer annemerel verhalen die mij altijd vermaken!

 4. Berdiene
  februari 6, 2016 / 12:25

  Ik heb je boek nog niet gekocht maar begrijp eigenlijk niet zo goed waarom niet. Ik vind het echt heel leuk hoe enthousiast je bent over je boek. Logisch ook natuurlijk maar jij brengt het op de een of andere manier gewoon nóg leuker dan andere bloggers die een boek hebben gelanceerd. Dus ik ben misschien wat trager maar dat boek komt er sowieso!

 5. februari 6, 2016 / 12:52

  Wow, ik weet ook niet hoe ‘goed’ het is dat je boek daar bij Bol.com staat, maar het is sowieso super gaaf, toch? :D En ooooh die raspatat ziet er goed uit!! Nu heb ik honger. Tijd voor lunch!

 6. februari 6, 2016 / 13:53

  Aaah leuk dat jij op de Bol website bij de populairste buys stond, leuk toch!

 7. februari 6, 2016 / 14:01

  Die pot Nutella komt zeker wel op gok ik ;) Leuke foto’s weer!

 8. februari 6, 2016 / 14:29

  Een echte feestweek, yeah! Gefeliciteerd nogmaals met je boek, supertof. Dat ontbijtje ziet er overigens wel heeeel lekker uit.

 9. februari 6, 2016 / 16:21

  Leuke diary! Ik ben heel erg benieuwd naar raspatat, heb het nog nooit gegeten haha. Echt gaaf dat je boek bij meest populair stond!

 10. Ilse
  februari 6, 2016 / 16:45

  Die Tony is echt zo lekker en die patat ook, nu heb ik zin in eten.

 11. Tessa
  februari 6, 2016 / 17:24

  Ik wil nu ook raspatat..(de Tony’s heb ik stiekem al gekocht) en wat een geweldig toffe outfit heb je gekregen van Nike. Had die tights al gezien bij de Nike store in Amsterdam, kreeg alleen een hartverzakking van de prijs haha

 12. februari 7, 2016 / 10:01

  Hieperdepiep hoeraaaaaaaaaaaa van harte met je boek! Zo gaaf dat hij is verschenen, geniet van dit mooie hoogtepunt! Heel leuk om je diary te zien en te lezen en wat een geweldige items van Nike!

 13. februari 7, 2016 / 10:26

  Gefeliciteerd met je boek! Ik ben druk aan het lezen en tot nu toe vind in het erg leuk. En wat een geweldige Koekiemonster cupcake, ik wil ook!