LOVE & SHARE: 100

 photo loveenshare.jpg

Op Twitter ben ik de hele dag door potentieel-interessante artikelen aan mijn favorieten aan het toevoegen. Vaak heb ik niet meteen tijd om het te lezen, maar in de trein, ‘s avonds voor het slapen of op zondagochtend vind ik het heerlijk om door mijn favorieten te bladeren en de artikelen te lezen. En because I love to share (behalve mijn eten, Joey doesn’t share ;-) ), heb ik de 10 leukste, interessantste artikelen voor je verzameld.

? 23 bekentenissen van social media verslaafden... herkenbaar, much?

? Je hoeft niet altijd ja te zeggen, je mag best iets assertiever zijn. Zes redenen om NEE te zeggen.

? Afgelopen zondag schreef ik over bij Albert Heijn shoppen op budget, een dag eerder schreef Athena over vegan eten met een klein budget.

? 31 tekenen dat je nog niet helemaal volwassen bent…

? 10 essentiele krachtoefeningen voor hardlopers.

? 25 celebs over puistjes… in tijden van heftige acné (zoals nu) vind ik het heel fijn om te lezen dat ik niet de enige ben met dit gedoe.

? 7 redenen waarom New York de perfecte vakantiebestemming is… Ik ga nog liever vandaag dan morgen!

? Quiz: Ben je een Harry, Ron of Hermione?! Ik ben een Harry, volgens deze vragen…

? Quiz: Hoe goed ken jij The Parent Trap? Ik had alle 12 de vragen goed! Ik denk dat dit de film is die ik het meest gezien heb in mijn leven, ik leefde voor deze film!!!! Ik hoopte altijd dat ik ziek werd en dat ik dan deze film weer kon kijken. Blij dat ik er nog iets van heb opgestoken, ik heb deze quiz goed kunnen beantwoorden.

? Quiz: Ben jij een narcist? Ik scoorde van de 17 punten, dat is een punt boven het Amerikaans gemiddelde, maar minder dan Reality Stars en acteurs, dus ja… Heel benieuwd naar jullie antwoorden!

Liefs,
Annemerel

Delen:

4 Reacties

 1. Ilse
  februari 6, 2016 / 19:02

  Ik scoorde bij de laatste 9 punten en ik ben ook Harry Potter.

 2. Esther
  februari 6, 2016 / 19:05

  Ik ben een Ron Weasley en scoorde bij de laatste 3 punten.

 3. Ingrid
  februari 6, 2016 / 19:22

  Ik ben Ron Weasly en ik scoorde 10 punten. Misschien kom je toch sneller op een hogere score als je een redelijk publiek figuur bent ;)

 4. februari 7, 2016 / 12:09

  Haha, ik scoorde ook 17 punten… Don’t know if that’s good or bad…