FRIDAY FAVOURITES: 205

Favourite Feeling – Holding my book for the first time

 photo IMG_0615.jpg

Het moment dat je de drukker binnen loopt en daar overal je boek ziet. Op een lopende band, bij de snijmachine, op een andere lopende band, op de plek waar gestickerd wordt, OVERAL LIVE LOVE RUN! Heel bizar en onwerkelijkheid. Ik probeer het allemaal heel bewust mee te maken, maar het blijft onwerkelijk.

Favourite Drink – Fat Bastard

 photo IMG_0804.jpg

Als je op zoek bent naar een lekkere vette Chardonnay die niet al te veel kost ga dan voor de Fat Bastard bij de Albert Heijn. Nog geen zes euro en super vol. Hij wordt niet voor niets de vette bastaard genoemd. Ik zou iedere dag wel een fles leeg willen drinken van dit gouden goed, maar ik ben gelukkig slim genoeg om te beseffen dat ik dat de volgende ochtend niet echt kan waarderen. Ik hou het dus netjes bij een (en soms misschien twee) glazen per dag. Maar hé mag het even, ik zit midden in de lancering van mijn boek!

Favourite YouTube Video – Chris Martin Carpool Karaoke

Ohhhh dit zijn echt mijn favoriete video’s van dit moment. Eerst Justin Bieber, toen weer Justin Bieber, One Direction, Adele… en nu CHRIS MARTIN! Nu is het wachten op Taylor Swift (dat zou volgens mij ook epic worden! epic, ik zeg het echt.. epic). I LOVE JAMES CORDEN. Ooooh en Chris Martin draagt trui van Zoe Karssen die ik zelf ook heb! Zo cool!

Favourite new show – Margot VS Lily

Vorige week vrijdag genoot ik van een heerlijk Nike ontbijt op de derde verdieping van de Nike Store in de Kalverstraat. Maar ontbijten was niet het enige dat we deden, er stond ook een screening van de eerste twee afleveringen van Nike’s nieuwe YouTube serie ‘Margot vs Lily’ op het programma. In deze achtdelige serie die afgelopen maandag startte op het YouTubekanaal van Nike Women staan de zusjes Margot en Lily centraal. Lily is een fitnessgoeroe met een YouTube account (maar zonder vrienden) en Margot is net ontslagen van haar social media baantje en drinkt liever een glas wijn dan dat ze een work-out doet (daar tegenover staat dat ze wel veel vrienden heeft). De zusjes gaan een uitdaging aan. Margot begint een YouTube kanaal en moet 1000 volgers krijgen, Lily moet tenminste drie echte vrienden krijgen en voor iemand ZONDER vrienden is dat best een uitdaging. Ik herken me zowel in Margot als Lily en ik denk dat veel mensen dat wel een beetje hebben. Als je me vraagt of ik team Lily of Margot ben, dan zou ik je niet direct antwoord kunnen geven. Nu al benieuwd hoe dit afloopt, ik voorspel een happy end voor allebei (ik zou teleurgesteld als dat niet zo zou zijn).

Favourite song – ZAYN – Pillowtalk

Ik weet niet waarom maar ik heb altijd een beetje een hekel gehad aan Zayn. Ik was team Harry en Niall. Hij keek gewoon altijd zo chagrijnig en ondankbaar. Ik vond het zelfs een beetje stom toen Gigi met Zayn ging daten, why Gigi, whyyyyy?! Ik weet ook niet waar deze sterke gedachten vandaan kwamen, maar eh, was dan ook niet heel erg benieuwd naar de eerste single van Zayn. Maar ja Zayn, you played me, als je Gigi in je clip stopt moet ik natuurlijk wel kijken en automatisch ook luisteren. De rest is geschiedenis, verslaafd aan het nummer. Who’s with me?

HAPPY FRIDAY!

Liefs,
Annemerel

Delen:

10 Reacties

 1. februari 5, 2016 / 17:15

  Ik wacht nog op het moment dat ík je boek voor het eerst in mijn handen heb ;) Hij is helaas nog niet binnennnn!

 2. Laura
  februari 5, 2016 / 17:44

  Taylor Swift heeft al in de auto gezeten bij James Cordon! Met Blank Space, superleuk en vast wel op Youtube te vinden :)

 3. februari 5, 2016 / 17:58

  Ik ben zo ontzettend benieuwd naar je boek!! Al die selfies op Instagram zorgen ervoor dat ik ‘m ook wil lezen :D Ik vond het heel leuk dat je ook een snapshot diary schreef voor je boekpresentatie, want – naast dat dat sowieso één van mijn favoriete blogs zijn – zo konden we helemaal ‘mee’ met de spanning, haha!

 4. februari 5, 2016 / 18:07

  Gefeliciteerd met je boek Annemerel! Ik heb ‘m vanmiddag bij de Bruna gehaald. Ben heel benieuwd! Hij ziet er in ieder geval super mooi uit

 5. Ilse
  februari 5, 2016 / 18:43

  Die wijn klinkt goed en die carpool was zoo leuk!

 6. februari 5, 2016 / 18:53

  Ik ben heel benieuwd naar deel 2 van Margot vs Lily!
  Leuke favorieten weer voor deze vrijdag.
  Mijn man bladert nu ook door jouw boek ;-)

 7. februari 5, 2016 / 19:12

  Die wijn klinkt goed, ik ben gék op Chardonnay! Bedankt voor de tip! Het lijkt me een rare gewaarwording, overal je boek te zien liggen, en die stapels op pallets vind ik zwaar indrukwekkend ;-)

 8. februari 5, 2016 / 21:11

  Heel erg gaaf dat je je boek vast kan houden! Gefeliciteerd :)

 9. februari 6, 2016 / 10:44

  Super dat je het eindresultaat niet écht vast kunt houden. Gefeliciteerd, en dat je maar veel kopieën mag verkopen ;)

 10. Carlijn
  februari 7, 2016 / 11:27

  Wauw! Ik houd ook zo erg van James Gordon! Altijd word ik er super vrolijk van!