SNAPSHOT DIARY: 6/11

 photo Recently Updated115.jpg


 photo Recently Updated115.jpg

Wakker worden is de laatste tijd niet meer zo mijn ding… maar als ik mijn ogen open is mijn uitzicht meteen dit lijstje met mijn zelfgeschilderde ‘Fabulous’. Positief wakker dus… althans, dat proberen we.

 photo Recently Updated115.jpg

Het enige waar ik op de vroege vrijdagochtend enthousiast van word? De New Music Friday afspeellijst. Helaas is hij dit keer nog niet geüpdatet. Meestal gebeurt dat ’s nachts, maar dit keer is er om acht uur ’s ochtends nog steeds een lijst van vorige week. Stom, maar stiekem weet ik wel waarom, Coldplay lanceert hun nieuwe single om 8.45u, ze wachten waarschijnlijk even…

Gelukkig kan ik ondertussen naar het nieuwe album van Ellie Goulding luisteren, Holding on for life is tot nu toe mijn favoriet. Hebben jullie al geluisterd? Zo ja.. wat is jouw favoriet?

 photo Recently Updated115.jpg

Die ‘zoek mijn iPhone’ functie van mijn Apple Watch heeft me echt al meermalen zo goed geholpen. Ook dit keer weer. Ik kon mijn iPhone nergens vinden, ik drukte op het knopje op mijn horloge en ping ping ping mijn iPhone begint geluid te maken en blijkt op een halve meter afstand van mij op een kastje te liggen. Fijn.

Jaaaa de nieuwe Coldplay! Lekker vrolijk.

 photo Recently Updated115.jpg

Mijn Nespresso apparaat een soort van aan de praat gekregen, het ging niet echt makkelijk, maar er is dat lijkt op koffie uitgekomen. Ik drink uit mijn Starbucksbeker van gisteren, omdat ik dat nou eenmaal lekker vind drinken.

Drie uur ben ik bezig geweest met het verwijderen van foto’s van mijn iPhone, ik heb er 8034 verzameld! En ik heb er nu alsnog meer dan 5000 op mijn iPhone staan. Ik was eigenlijk op zoek naar hardloopfoto’s voor mijn boek, maar kon door de bomen het bos niet meer zien. Ben dus eerst maar eens foto’s gaan verwijderen.

 photo Recently Updated115.jpg

Oh en ondertussen dronk ik ook nog een heerlijk groen monster, maar die was al op voordat ik aan een foto kon denken. Dit keer zat er een peer, twee handen spinazie en een half flesje sinaasappel/aardbeisap in.

Ik heb 241 foto’s van mijn iPhone geplukt en moet nu alle foto’s categoriseren op hoofdstuk en een naam geven. Leuk werkje dit hoor ;-).

 photo Recently Updated115.jpg

De rechterhelft van mijn gezicht is niet echt toonbaar vandaag.

Lunch deel 1: een wrap met zalm, avocado, ijsbergsla en kruidenkaas.

 photo Recently Updated115.jpg

Poging tot lunch part 2, kippensoep… oeps, klein beetje vergeten dat ik daar mee bezig was, hele pan overgekookt, de kip is een beetje ontploft in de pan.

Au! kiespijn! Voor de honderdduizendste keer in dezelfde kies. Ik ging gisteren naar de tandarts zonder pijn en ik ging er ook vandaan zonder pijn, totdat het ’s avonds ineens heel veel pijn ging doen. Ik gaf de winegums die ik gegeten had de schuld, maar nu doet het weer pijn. Als ik dit schrijf is het twaalf uur ’s nachts en surprise… er begint ook weer een zwelling in mijn kaak te ontstaan. Why?!

 photo Recently Updated115.jpg

Zo zag ik er in augustus 2012 uit… Toen dezelfde kies ook voor problemen zorgde. Zover laat ik het dit keer niet komen hoor ;-).

Ik sta in Drive Magazine, het blad van Leaseplan, mijn leasemaatschappij. Over ZZP Lease. Mijn liefde (auto) en ik worden beroemd! De fotoshoot en het interview vonden begin augustus al plaats.

 photo Recently Updated115.jpg

Inmiddels zit ik alweer een tijdje bij mijn ouders. Ik heb al een lading chips weggewerkt, evenals een Aperol Spritz. Ohhh en ik heb koekjes gebakken. 37 om precies te zijn. Als je dit weekend met mij gaat hardlopen mag je er eentje proeven :-).

 photo Recently Updated115.jpg

Mijn favoriete persoon op aarde (soms dan) is er ook!

En we eten pasta carbonara a la papa!!! yes!!!

De rest van de avond voeren we niet veel uit. Om elf uur stap ik in de auto richting Den Haag en duik ik nog even achter mijn MacBook, waar ik nu dus dit stukje aan het schrijven ben. Morgen (vandaag voor jullie dus) ga ik hardlopen met een aantal lezeressen en daar heb ik heel veel zin in! En zondag ook! Wordt een leuk weekend. Duimen jullie dat het weer een beetje OK is?

Liefs,
Annemerel

Delen:

15 Reacties

 1. november 7, 2015 / 12:35

  Ik vind het zo gaaf dat jij gewoon ZZP’er bent en een lease auto en altijd druk en whaaa. Daar kan ik alleen nog maar van dromen! Zo goed bezig :). En ik heb altijd zo min mogelijk foto’s op mijn maar 8GB iPhone en toch zit ‘ie altijd vol :’) evenals m’n MacBook Air… weet niet wat ik fout doe hahaha.

  • Annemerel
   Auteur
   november 7, 2015 / 13:32

   Hahaha mijn MacBook staat helaas ook altijd vol! Maar 8GB is ook gewoon te weinig (ik heb 64)

 2. november 7, 2015 / 13:01

  Jij valt binnenkort bij mij op de mat haha. Mijn vriend werkt bij Leaseplan, dus Drive magazine zal binnenkort wel bij ons binnen komen, leuk! Veel plezier met het hardlopen dit weekend! :)

  • Annemerel
   Auteur
   november 7, 2015 / 13:32

   Jaaaaa ik heb jouw vriend gezien bij Leaseplan toen ik mijn oude auto ging inleveren!

 3. november 7, 2015 / 13:21

  Leuke plog en lekker die wraps!

 4. november 7, 2015 / 13:49

  Ik word altijd vrolijk van je snspshot diaries :) Mijn favo item op je blog!

 5. Ilse
  november 7, 2015 / 13:56

  Wat een leuke dag zo en leuke foto’s!

 6. Manon
  november 7, 2015 / 14:44

  De koekjes waren heerlijk :D

 7. november 7, 2015 / 15:44

  Busy girl! Zo leuk dat je met een paar lezeressen gaat hardlopen :-)

 8. Roekiye
  november 7, 2015 / 19:22

  Hoi meid, kende je deze al: http://thecolorrun.com/ ??

  Lijkt me leuk als er een dergelijk hardloopevenement ook in NL wordt georganiseerd :) Weet jij hier iets van af?

  • karlijn
   november 7, 2015 / 23:22

   The color run wordt al een hele tijd ook regelmatig in NL georganiseerd!!

 9. november 7, 2015 / 22:10

  Wauw, er passen echt belachelijk veel foto’s op jouw iPhone! Ik heb 16GB (Was te ongeduldig om te wachten, toen de 64GB uitverkocht was) en deze is echt veel te snel vol. Foto’s sorteren is geen fijn werkje. Ik neem me altijd voor om het bij te houden, maar het komt er toch nooit van op een of andere manier!

 10. november 8, 2015 / 10:06

  Ohh nee, die foto van je wang! Hopelijk wordt je niet weer een hamstertje!

 11. november 8, 2015 / 15:18

  Leuk overzichtje weer! Vind ik altijd zo fijn om te zien, je foto’s. :-)

 12. november 8, 2015 / 16:25

  Leuke diary weer! Je bent er maar druk mee allemaal, knap hoor! Ooo en ik houd ook zo onwijs van pasta carbonara!! Mijn vriend maakt die altijd zelf en ’t is echt verrukkelijk!