FRIDAY FAVOURITES: 192

Favourite Lunch – Flammkuchen at Foodzie

 photo IMG_5478.jpg

Kan iemand me vertellen of je ergens ook kant en klare flammkuchen bodems kunt kopen? Want ik wil de Flammkuchen di eik dinsdag bij Foodzie at heel graag zelf fabriceren.. lijkt me niet al te moeilijk, gewoon wat zalm, rucola en wasabi mayonaise. Maar zo’n goede bodem is ook essentieel. Want damn… wat lekker!

Favourite Pants – Replay Hyperskin

 photo IMG_5295.jpg

Sinds ik dit broekje twee weken geleden bij de post ontving van het PR bureau van Replay, is hij weinig meer uit geweest. Oh ja.. ik heb een paar dagen in een skibroek gelopen en met hardlopen heb ik ook iets anders aangetrokken. Maar damn.. dit ding zit echt lekker*. Ik heb nog nooit een broek gehad waar zoveel stretch in zit. Ik heb geprobeerd goede foto’s te maken, maar weet je hoe moeilijk het is om een zwarte broek te fotograferen. Ze zeggen trouwens dat je in deze broek kunt sporten, kijk maar naar deze video! Vind ik wel wat ver gaan.. ik draag toch liever een goede hardlooplegging tijdens het hardlopen. Maar hij is wel zo comfortabel dat ik er met liefde heel de dag thuis in zit (normaal ga ik dan toch liever voor een legging of een joggingbroek).

Favourite Lost & Found item – My Bike

 photo IMG_5461.jpg

Stiekem is een fiets toch wel heel erg fijn. Maandenlang liet ik mijn fiets verroesten in de regen in een fietsenrek, ik checkte niet eens of hij er überhaupt nog stond. Maar de afgelopen weken waren we toch wel een klein beetje onafscheidelijk. De HTM mist me wel denk ik… Maar eh… met die regen die er voor de komende tijd voorspeld is, hoeven ze me waarschijnlijk niet lang meer te missen. Fietsen in de regen is toch niet echt mijn ding. (Hier heb ik trouwens ook de Hyperskin broek aan!)

Favourite Fragrance – Rituals scented candle Private Collection – Woody Vanilla
 photo IMG_5446.jpg

Geurkaarsen en de herfst/winter? Ze zijn voor mij onlosmakelijk met elkaar verbonden. Omdat ik de komende maand wat vaker thuis zal zijn probeer ik mijn huisje zo gezellig mogelijk te maken. Want alleen thuis zitten, is redelijk saai. Ik kocht begin deze week een nieuwe mooie (en vooral grote) geurkaars van Rituals, uit de nieuwe Private Collection. De geur is ‘Woody Vanilla’ en hij doet me een klein beetje denken aan de geur van Purol (weet je wel dat vettige spul voor op je lippen en schaafwonden). Zo lekker!!!

Favourite Song – Ellie Goulding – Army

Vandaag is het complete (22 tracks tellende) album van Ellie Goulding uitgekomen, maar afgelopen week stond Army, de laatste promo-single voor het album, op repeat. Het nummer schreef ze voor haar BFF ‘when I’m with you, I’m standing with an army’. Mooi. Het mooiste vind ik het nummer na 1.55, ga maar luisteren! De live-versie vanuit de Abbey Road Studios (zie video hierboven!) is ook prachtig. Ook favoriet deze week was het nieuwe nummer van Martin Garrix, Poison. Een gratis nummer! Helaas staat deze niet op Spotify. Jammer!

HAPPY FRIDAY!

Liefs,
Annemerel

*Nogmaals.. ik word niet betaald om dit te zeggen, als dat wel zo zou zijn, dan staat dat erbij! 

Delen:

13 Reacties

 1. G
  november 6, 2015 / 17:03

  Poison staat wel op spotify hoor

  • Annemerel
   Auteur
   november 6, 2015 / 17:08

   Jaaa hij staat er sinds woensdag of donderdag op (ik schreef dit woensdag!)

 2. Kato
  november 6, 2015 / 17:09

  Ik vind flatbreads van de turkse supermarkt het lekkerst voor flammkuchen. Ook om zelf pizza mee te maken trouwens

 3. november 6, 2015 / 17:11

  Wauw, dat nummer van Elly! Ze is ook echt geweldig hè? Die flammkuchenbodems heb ik nog nooit kaal gezien. Wel met gruwelijk veel kaas erop, maar ja, daar zit je ook niet op te wachten.

 4. Ilse
  november 6, 2015 / 17:59

  Heerlijke favorieten! :)

 5. november 6, 2015 / 18:10

  Gave Replay broek daar zou ik ook in willen wonen. Leuke favorieten voor de rest.

 6. november 6, 2015 / 19:00

  Die broek ziet er heerlijk uit. Het album van Ellie Goulding is zo lekker!

 7. november 6, 2015 / 21:03

  Die broek die lijkt me wel wat! Ik begin me steeds meer te irriteren aan slecht zittende, knellende spijkerbroeken.

 8. Kelly
  november 6, 2015 / 22:37

  Waar is die leuke grijze trui van?

 9. november 7, 2015 / 09:43

  Fietsen is <3!

 10. Simone
  november 7, 2015 / 10:12

  Als je houdt van erg stretchy broeken die niet voelen alsof je jeans aanhebt, zijn de broeken van dr. Denim misschien wel wat voor jou. Ik heb zelf de Dr. Denim Plenty in zwart en ze zitten zooooo heerlijk, heel stretchy en voelen echt als een tweede huid :)

 11. november 7, 2015 / 11:45

  Ik ben het nieuwe album van Ellie nu aan het luisteren en ik vind het verrassend fijn! Help me out trouwens: waar is je linkerbeen op de tweede foto?!

 12. joyce
  november 8, 2015 / 09:23

  Zelf een bodem maken is ook niet moeilijk! Uit Paulines keuken heeft een goed recept!
  Hij ziet er idd heerlijk uit!