LOVE & SHARE: 87

 photo loveenshare.jpg

Op Twitter ben ik de hele dag door potentieel-interessante artikelen aan mijn favorieten aan het toevoegen. Vaak heb ik niet meteen tijd om het te lezen, maar in de trein, ‘s avonds voor het slapen of op zondagochtend vind ik het heerlijk om door mijn favorieten te bladeren en de artikelen te lezen. En because I love to share (behalve mijn eten, Joey doesn’t share ;-) ), heb ik de 10 leukste, interessantste artikelen voor je verzameld.

? Alber Elbaz verliet Lanvin, Raf Simmons verliet Dior… de vraag is, is de modewereld oververhit? Wordt er teveel gevraagd? Ik vond dit een heel interessant (en lang!) stuk van WWD. Er zijn een aantal ontwerpers geinterviewd, waaronder Diana von Furstenberg, die de paralel trok met de huidige samenleving. Interessant.

? Ga jij binnenkort een run doen die wat heuvels bevat (de zevenheuvelenloop volgende week, de bruggenloop in december…), zo train je voor die heuvels.

? Een infographic over de vijf beste marathonsteden ter wereld!

? Werkt jouw brein als een man of als een vrouw? Ik kon me in beide breinen op evenveel punten vinden. Dus ik denk dat ik een mix ben. Of nou ja, mijn brein dan.

? Het verschil tussen Carrie Bradshaw en Sarah Jessica Parker? SJP vertelt…

? Ken jij alle namen van de verschillende jeans soorten uit je hoofd?! Waarschijnlijk niet… want zegt het woord ‘Sailor’ jou iets in relatie tot een spijkerbroek?! Mij niet in ieder geval. Hier leer je de 401.

? Binnenkort een tripje naar München op de planning? Mijn favoriete hotspot-girl Athena woonde er ruim een half jaar en verzamelde de 88 beste hotspots. Staat München niet op de planning? Misschien na het zien van deze hotspotguide wel. Van hotels tot wellness en van plekken om te dansen tot ontbijttentjes.

? 9 dingen die zelfverzekerde mensen doen.

? Quiz: Welk nummer van Adele beschrijft jouw liefdesleven? Ik kreeg ‘Crazy for you’ omdat mijn liefdesleven FANTASTISCH zou zijn. Nou ik zal je vertellen, het bestaat al een tijdje niet meer, dat liefdesleven van mij.

? Quiz: Laat je leeftijd raden aan de hand van vragen over je favoriete celebs.. ik word 18 geschat. Waarschijnlijk omdat ik achtereenvolgens koos voor Justin Bieber en One Direction. Oeps.

Liefs,
Annemerel

Delen:

12 Reacties

 1. Merin
  november 7, 2015 / 17:05

  Hahahah, bij die laatste quiz werd ik ook 18 geschat! Ik ben 13…

 2. november 7, 2015 / 17:24

  Super leuke editie weer, vooral die laatste quiz!

 3. november 7, 2015 / 17:59

  Ik wordt 25 geschat, ietsjes jonger dan ik nu ben dus best goed toch! Ook ik heb Crazy for you..best goed vind ik zelf ;-)!

 4. Ilse
  november 7, 2015 / 18:08

  Haha, ik word ook 18 geschat terwijl ik 22 ben.
  Ik kreeg ook Crazy in Love en die klopt zeker wel! :)
  En ik heb ook een mannen/vrouwen brain.

 5. november 7, 2015 / 18:37

  Oh jeetje ik word 32 geschat met die quiz, terwijl ik 21 ben en iedereen me non stop vertelt dat ik eens volwassen zou moeten worden haha.

 6. november 7, 2015 / 19:44

  Die laatste quiz, mijn leeftijd is precies goed geschat (15)! Terwijl ik vond dat ik best volwassen keuzes had ingevoerd, haha.

 7. november 7, 2015 / 20:07

  Ik ben ook 18 geschat door die quiz, scoooore ;-)

 8. november 7, 2015 / 20:24

  Haha, ik kreeg ‘Right As Rain’: “Right as Rain is for the single, independent individual who doesn’t need any goddamn partner. It’s a carefree song about being fed up with love’s rollercoaster and just choosing to do you. Refusing to accept a shitty love you don’t deserve? Celebrating your decision not to give a shit? Decided to go forth alone and be happy? Right as Rain is the Adele track that sings sweetly to your soul. Line that sums up your love life – “When night comes in and I’m on my own, you should know I chose to be alone.” Damn right, you did.”

  Dat klopt wel, in tegenstelling tot de andere quiz. De uitslag was 35, maar ik ben toch echt tien jaar jonger dan dat ;)

 9. november 7, 2015 / 22:05

  Heerlijke quizzes weer. Ik kwam ook uit bij Crazy For You en ik word
  32 geschat. Best goed, want ik ben 29! :)

 10. november 8, 2015 / 11:35

  Ik ben 32 en dit klopt. De infographic met de vijf beste marathonsteden ter wereld is interessant.

 11. november 8, 2015 / 15:16

  Ik word 25 geschat bij die quiz, 4 jaartjes jonger dan ik echt ben. :-)

 12. november 8, 2015 / 18:40

  Thank youu! ????????