SNAPSHOT DIARY: 4/3

 photo Recently Updated182.jpg

 photo Desktop2296.jpg

Morning, tijd voor ontbijt! Die eitjes in dat doosje zijn dit keer perfect gekookt. Op gevoel. Soms werkt mijn gevoel dus best mee :-)

Vrijdagochtendritueel, tijdens mijn ontbijt de nieuwe nummers in de Spotify New Music Friday lijst doorstruinen. Mijn favorieten zet ik in een lijst, als ze aan het eind van de maand nog steeds fijn zijn, laat ik ze in mijn afspeellijst voor die maand staan. Zo werkt dat dus, die Tune Tuesday aan het begin van iedere maand.

 photo Desktop2296.jpg

Gisteren zat ik nog af en toe te knijpen met mijn ogen omdat de zon zo fel in mijn studio scheen, nu is het zo donker en grauw dat ik maar snel een kaarsje aansteek om nog een beetje gezelligheid te creëren. Gelukkig ruikt ‘ie lekker!

Snack-time!

 photo Desktop2296.jpg

Ik heb straks weer een interview voor Metro, maar bestel van te voren nog even wat eten (lunch + avondeten) bij Foodora. Helaas klik ik niet de gewenste tijd aan wanneer ik mijn eten wil ontvangen en het komt nu dus om half twaalf, waarschijnlijk midden in mijn interview. Oeps.

Interview gaat goed, ook al moet ik tussendoor even naar beneden om de deur open te doen voor de Foodora Koerier. Ik heb als lunch een salade Caprese besteld met donkerbruinbrood en aioli. Als avondeten heb ik een pasta met pesto. Morgen doe ik een lange duurloop, dus ik kan die koolhydraten wel gebruiken.

 photo Desktop2296.jpg

Afterlunch dip, die salade was ontzettend lekker, maar ik ben hierna echt ontzettend moe. Waar komt dit vandaan?! Vannacht wel gewoon tien uur geslapen. Tien(!!!!) uur. Dat is eigenlijk helemaal niet gewoon, dat is uitzonderlijk, het is niet dat ik iedere nacht tien uur slaap.

HUH, het is kwart voor een en mijn blog staat niet online? What happened?! Ik heb hem toch goed ingepland? Ik check mijn WordPress en hij staat inderdaad goed ingepland, het is een foutje van de technieker die bezig is met de beveiliging aan de achterkant van mijn blog, hij heeft hem op de Engelse tijd gezet (per ongeluk) waardoor hij dus later online gaat. Sorry girls!

 photo Desktop2296.jpg

Ik krijg een berichtje van Goodreads in mijn mail en besluit zelf ook weer eens naar die website te gaan. En wat blijkt er staan een aantal hele lieve en mooie reacties op mijn boek op Goodreads! Thanks all! Made my day :-)

OK, in een poging om de lunch-dip te verslaan doe ik een korte work-out.

 photo Desktop2296.jpg

Hierna heb ik alweer trek en ga ik voor deel één van mijn avondeten, hij is best lekker die pasta van Pasta Company!

Drie uur later – nadat ik mezelf eerst nog even nuttig heb gemaakt – ga ik voor deel twee.

 photo Desktop2296.jpg

Ik besef dat ik al bijna 48 uur binnen zit. Niet goed. Misschien voel ik me daarom zo duf? Het is eindelijk opgehouden met regenen en ik besluit een rondje te gaan wandelen. Langs Starbucks voor een kopje koffie en langs Marqt om wat boodschappen te doen. Geluksmomentje van de dag: het wandelpad waar ik regelmatig wandel is opnieuw geasfalteerd, yeahhhh.

Kijk nou wat ze bij Marqt hebben, geschilde ananas! Heb ik nog nooit gezien. Vond het wel grappig omdat juist gisteren in het nieuws was dat Wholefoods gepelde sinaasappel (of mandarijn) in een doosje verkoopt (en de reacties daarop waren nogal verontwaardigd, want waarom zou je zelf niet kunnen pellen?). Ananas is wel een ander verhaal vind ik trouwens… dat gaat niet om pellen, die dingen moet je slachten voordat je ze eindelijk kunt eten.

 photo Desktop2296.jpg

Naast een verantwoord ontbijtje bij Marqt, nam ik ook deze lollies mee. Of zoals ze het zelf noemen ‘Vitamin C Pops’. Of ze echt zo gezond zijn, ik denk het niet, maar allicht gezonder dan een normale lolly en het beste, ze zijn echt ontzettend lekker. Niet goed voor mijn tanden alleen. Oeps.

Yeahhhh ik heb voor de 100ste keer (sinds eind juli) mijn dagelijkse beweging-goal gehaald. Dat betekent dus: van minstens twaalf uur minstens 1 minuut staan, 500 (extra) calorieën verbranden en 30 minuten exercise. Ik vind het een mooi moment om met MacBook in bed te ploffen, nog wat laatste werkdingetjes te doen en vervolgens met mijn boek in slaap te vallen.

HAPPY WEEKEND!

Liefs,
Annemerel

Delen:

7 Reacties

 1. maart 5, 2016 / 12:46

  Je hebt zo een handige ananas slayer, werkt prima en het scheelt een hoop werk.
  Ik vind sinaasappels pellen verschrikkelijk en zou zo een gepelde sinaasappel kopen.

 2. maart 5, 2016 / 13:03

  Was gister inderdaad rot weer! Ik had look lekker de kaarsjes aan.

 3. Ilse
  maart 5, 2016 / 17:09

  Het was inderdaad nogal somber weer gisteren en die pasta ziet er goed uit zeg!

 4. maart 6, 2016 / 09:23

  Leuk verslag, haha die gezonde lollies: :P

 5. Merel
  maart 6, 2016 / 10:49

  Laatst mopperde je over die 70€ die je had uitgegeven aan internet op vakantie. Maar eigenlijk is de hele dag aan eten bestellen toch ook wel onnodig duur? Als je zelfs je salade laat bezorgen is er nog wel heel veel geld te besparen.

 6. maart 6, 2016 / 12:58

  Kaarsjes staan echt altijd leuk en gezellig! :)

 7. maart 7, 2016 / 18:43

  Leuk dat je mijn review op Goodsreads hebt geliked! Ik heb het idee dat niemand die leest – en het ds vooral voor mezelf schrijf – maar nu heeft de auteur van het boek het gewoon gelezen, haha. Dat duf worden van heel lang binnen zitten herken ik wel, in de vorm van lange schooldagen. Soms ga ik dan in een tussenuur met anderen mee naar de supermarkt ‘om maar even buiten te zijn’.